Dzisiaj jest 22 cze 2025, 23:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

A ty kuktus cos wiesz naprawdę czy tylko tak popierdujesz?

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Z budżetem klubu trochę się domyślam, o nim nic nie wiem, ale tak na zdrową logikę napisałem. A czy z zawodnikami mam rację, to z czasem sami to zobaczycie :)

obserwator
obserwator

Co wy k..wa pier...licie? Piszecie od rzeczy! Poje..ło was? Wy wielcy kibice teraz piszecie jak to AZS powinien wygrać? Sprzedawczyki w pupkę kopani. Zawsze w sporcie szczęście sprzyja lepszym i lepszy okazał się Nasz Turów - nie wasz - pieski AZS-u zwący sie przekornie sprawiedliwymi! Przestańcie oglądać Turów, przestańcie kibicować komukolwiek, bo jesteście sprzedajnymi gnojkami chowającymi się za monitorem. Tak było w aferze kolanowej i tak jest teraz. Żaden z was chłystki nie ma odwagi podejść do trenera i napluć mu w twarz, albo chociaż powiedzieć - jesteś dupkiem - odejdź. Żaden - tylko potraficie wykazywać się odwagą zza monitora, jak mama pozwoli na używanie komputera, bo jeszcze do poniedziałku laba w szkole. Nie chce mi się z wami polemizować, bo słoma wam z buciorów wygląda i zerowe pojęcie macie o lojalności w stosunku do klubu, do barw, do historii.
Manzir szacun za wpis, bo widze myślimy podobnie :smt023 Co do zmian, to poczekajmy i zobaczymy co z tego będzie. Na Chyla raczej bym nie liczył w tym sezonie, bo mocno noga zgruzowana zdaje się być niestety. Szkoda Michała, bo nawet jeśli wróci do gry na PO, to Jego forma będzie wielka niewiadomą.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Obrazek

bycie kibicem to nie tylko slepe i bezkrytyczne uwielbienie dla swojej druzyny, ale i umiejetnosc obiektywnego spojrzenia na jej wady, a w tym konkretnym wypadku na wynik, co do ktorego mozna miec pewne watpliwosci (chociaz pod wzgledem czysto formalnym wszystko jest w porzadku, znaczy, w kwestii decyzji sedziow). Wygrali - spoko, sa 2 pkty. Ale mimo wszystko pewien niesmak pozostal.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

No jeszcze tylko na słuchu Korwina ten Klub i jego kibice powinni polegać

obserwator
obserwator

@ Jan.Leszek

To może dzisiaj już na spokojnie napisz jeszcze raz, bo z poprzedniego twojego wpisu nie wynika, do kogo go kierujesz (kogo chcesz obrazić?) i w ogóle o co ci chodzi.
Jeżeli chcesz znać moje zdanie, to powiem ci, że już wiele, wiele lat wiernie kibicuję Turowowi. Wydałem już wiele pieniędzy na bilety i poświęciłem wiele czasu na stanie pod halą za biletami w minionych latach (kiedy jeszcze trudno je było zdobyć). Poświęciłem też wiele czasu na czytanie wszystkich informacji na temat "mojego" Turowa" ale to nie zmienia faktu, że po ostatnim meczu mam niesmak, bo wiem, że coś tam jednak nie było w porządku.
Być wiernym i oddanym kibicem wcale nie przeszkadza mi być obiektywnym kibicem.
A co się zaś tyczy "Balkoniarzy", to nie wrzucajmy ich wszystkich do jednego worka, bo tak jak w każdym środowisku są dobrzy i źli. Ogólnie robią dobrą robotę. Problem tylko w tym aby sami wyselekcjonowali i wyeliminowali spośród siebie tych złych. Pozdrawiam.

Ps. I jeszcze jedno. Nie wytykaj komuś chowania się za monitorem, bo sam jesteś tego dobrym
przykładem i obrażając ludzi, których nie znasz, nie wiesz, czy "ci" z drugiej strony nie są
"inteligentniejsi" , a już co gorsza "silniejsi" od ciebie.

Ostatnio zmieniony 04 sty 2014, 12:25 przez Hektor, łącznie zmieniany 1 raz

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

pełna zgoda że i balkoniarze to tylko ludzie i znajdują się tam "ci źli" . Ale do tej pory wypowiadający się w imieniu balkonu też tylko widzieli i wypominali Świstaka z jego przywarami i paru innych , którym po prostu kibicować się nie chce i wsadzali ich do worka z napisem KK źle go oceniając . Zycie zmusi was do jeszcze bardziej wnikliwych wniosków .
Brak barw klubowych to nic w porównaniu z całkowitym brakiem barw. Zgadzam się ,że kibicowanie może być obiektywne ale to nie kibice powołują takie beznadziejne składy sędziowskie , poszukajcie sobie w necie osiągnięcia panów Dariuszy a zobaczycie że tu nie ma mowy o jakimkolwiek obiektywizmie. Zależy tylko kto ma być ofiarą, i dlaczego ciągle TURÓW??
Zapomnieliśmy już o postawie działaczy AZS wobec Saszy jakby daleko jego winy się nie doszukiwać. Więc nie żałujmy ich tak bardzo bo to Hieny

obserwator
obserwator

Hektor pisze:
To może dzisiaj już na spokojnie napisz jeszcze raz, bo z poprzedniego twojego wpisu nie wynika, do kogo go kierujesz (kogo chcesz obrazić?) i w ogóle o co ci chodzi.

Masz rację poniosło mnie. Przepraszam za użycie słów popularnie uznanych za obraźliwe. Mój wpis skierowany był do tych wszystkich, którzy uznali zwycięstwo Turowa za rzecz, która nie powinna mieć miejsca, do tych którzy ubolewają nad porażką AZS-u, którzy jak napisał bog180:
bog180 pisze:
Zapomnieliśmy już o postawie działaczy AZS wobec Saszy jakby daleko jego winy się nie doszukiwać. Więc nie żałujmy ich tak bardzo bo to Hieny
.

Pozdrawiam a urażonych przepraszam.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Nie kumam - wszystko odbyło się zgodnie z przepisami, tyle że wyszło to mniej korzystnie dla AZS'u - trudno, bywa. Dobrze, że tym razem sędziowie byli po naszej stronie, a nie przeciw nam.

Obiektywnie rzecz biorąc niech inni sie martwią, że przegrali 8)

pismak
pismak

Paradoksalnie - wracając do starcia z AZS - sędziowie popełniali sporo błędów w trakcie całego spotkania - w obie strony, a linczuje się ich za gwizdek absolutnie zgodny z przepisami... owszem wątpliwości czy to sprawiedliwe są -> ale oni nie tyle mogli gwizdnąć tego technika, co wręcz było ich obowiązkiem - fakt uważam, że nie wytrzymali presji, kibice zrobili swoje/chwała im za to/ i wydaje mi się, że to głównie dzięki nim się złamali - szczególne podziękowania w tym miejscu również dla Harrisa, niestety nadmierna podnieta bywa czasami zgubna...

Zdaję sobie sprawę, że za chwilę pojawi się mnóstwo oponentów - im polecam zwrócić uwagę na zachowanie garniturów na ławce AZS'u, którzy gdy gracze ruszyli szturmem na parkiet, z całą stanowczością próbowali ich wyłapać doskonale zdając sobie sprawę, że ich wbiegnięcie powinno się skończyć technikiem, niestety dla nich Harris, który w ogóle był już wykluczony okazał się zbyt szybki, później już poszło...

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Zapraszam do oglądania galerii:

http://www.polskikosz.pl/galeria/977/pg ... 74_88.html

pismak
pismak

No i jest nowy na pokładzie Mike Taylor, przymierzany na początku zeszłego roku, wówczas nie wypaliło, ciekawy, choć szalony gracz...

VIP
VIP
Awatar użytkownika

A tu oficjalne info:

http://www.ksturow.eu/aktualnosci/aktua ... e-turowie/

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Czarni dzisiaj zatrudnili centra o nazwisku Taylor. Szkoda, że nie przyszedł do nas,
mielibyśmy trzech TAYLOR-ów. :grin:

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Czy ten transfer wyklucza zakup Tomka Kelatiego? :( :( :(

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.