Dzisiaj jest 23 cze 2025, 11:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wydaje mi się, że w tym momencie nie ma tego tematu w 100% - brakuje dla niego miejsca - może lepiej żebym się mylił, ale tak mi to wygląda - pewnie poszło o kasę i dlatego wzięli MT.

halcia pisze:
Czarni dzisiaj zatrudnili centra o nazwisku Taylor. Szkoda, że nie przyszedł do nas,mielibyśmy trzech TAYLOR-ów.

Już widzę te pomyłki komentatorów odnośnie imion :lol:

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Taylor/Taylor
Kelati/Wiśnia/Chylu
Prince/Krestenin/ lub w ostateczności Dylu lub Wiśnia.
Ignerski/Dylu/Kulig
Zigi/nowy center.

Z tego co ja wiem, od znajomego, to o Turowa ma przyjść Tomek, Ignerski i jakiś center. Plotka czy nie, coś chyba jest na rzeczy. W każdej plotce jest ziarenko prawdy. Jaramaz i Stelmach out, więc la wszystkich miejsce się znjadzie, ale skad tyle hajsu??? Jak by te transfery Tomka i Ignerskiegio się potwierdzily, to spójrzcie tylko na skład. Lepszej okazji do majstra może nie być. A. Bauerman został zwolnony z kadry, więc może się poswieći klubom i zawędruje do nas?? Było by ciekawie :) I żeby nie było, ja tego nie wymyśliłem, tylko słyszałem,że mają być jeszcze 2 wzmocnienia i to z hukiem. Od innego źródła słyszałem , że to Tomek i Ignerski, ale osobiście jak nie zobaczę to nie uwierzę :)

Ostatnio zmieniony 08 sty 2014, 15:52 przez Tylko Turów!, łącznie zmieniany 1 raz

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ale niektórzy mają tu wyobraźnię ;)

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ponioslo kolege.

rekrut
rekrut

I to bardzo bo z tego wynika ze Kulig(lider) byłby 3cim PF'em w ROTACJI :D

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Napisałem tak, ale to nie chodzi o to, kto dalej tym dalej w rotacji :) Kluig moglby tez grac na C, a na PF Kulig, Dylu i Ignerski by grali równo. Zigi by mniej grał, ale on już po 4 minutach nie ma siły :lol: Ale powtarzam. TO NIE JA TO WYMYSLILEM< A UZNAŁEM< ŻE TAKA PLOTKA JEST CIEKAWA I UZNAŁEM, ŻE WARTO JĄ NAPISAĆ NA FORUM :grin:

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Według wywiadu Jaramaz ma wrócić w lutym i Chylu prawdopodobnie też ; )
Według mnie przyjdzie tylko jeszcze center a skład będzie wyglądać tak:

PG: TT/MT
SG: Wisnia/MT/Chylu
SF: Prince/Chylu/Karolak/Denis
PF: Dylu/Kulig/Stelmach
C: Zigi/Kulig/Nowy

Skład wtedy wygląda na prawdę imponująco i zbytnio ani Kelati ani Ignerski nie są nam potrzebni ;) Tomka jedynie bym widział gdyby Chylu nie mógł grać do końca sezonu ;P ale każdy wie że dolary na drzewach nie rosną hah

rekrut
rekrut

KibicPGE! pisze:
Według wywiadu Jaramaz ma wrócić w lutym i Chylu prawdopodobnie też ; )
Według mnie przyjdzie tylko jeszcze center a skład będzie wyglądać tak:

PG: TT/MT
SG: Wisnia/MT/Chylu
SF: Prince/Chylu/Karolak/Denis
PF: Dylu/Kulig/Stelmach
C: Zigi/Kulig/Nowy

Skład wtedy wygląda na prawdę imponująco i zbytnio ani Kelati ani Ignerski nie są nam potrzebni ;) Tomka jedynie bym widział gdyby Chylu nie mógł grać do końca sezonu ;P ale każdy wie że dolary na drzewach nie rosną hah

A gdzie JARAMAZ? :D

obserwator
obserwator

Ooo,ho,ho! :grin: Co niektórzy powinni chyba zacząć pisać powieści science fiction albo może znaleźć w lodówce coś zimnego i przyłożyć do czoła.
A tak na poważnie, to osobiście nie wierzę w Tomka u nas. Gdyby miał być, to nie było by tego dzisiejszego transferu. Co jak co ale budżet nie jest z gumy.
Możemy się co najwyżej spodziewać jeszcze (obiecanego?) zawodnika na pozycję "c" i chyba nikogo więcej do czasu, dopóki nasz second Taylor nie pokaże, że jest tym, którego potrzebowaliśmy. W tym wypadku nie sądzę, aby nasz obwód wymagał jeszcze jakiś wzmocnień. Co najwyżej w spokoju będziemy czekać na cudowne ozdrowienie Michała i może Jaramaza ale z nim, to może jeszcze być różnie. I pytam się gdzie wówczas co niektórzy upchnęli by Tomka?
Gdyby do tego ewentualny, obiecany center byłby strzałem w "10", to myślę, że tym składem dogralibyśmy do końca rozgrywek. I chyba nie ma co za bardzo fantazjować, bo takie są realia.
A propos, to do kiedy jest otwarte okno transferowe?

obserwator
obserwator

Ja tam wolę nie skreślać tych info, nie wiem czy od tych samych osób, ja też takie coś słyszałem :) Powrót Jaramaza wcale taki pewny też nie jest, a wersja powrotu Michała w lutym należy do tych bardziej optymistycznych które słyszałem :) Nawet po ściągnięciu Taylora mamy poważną lukę na obwodzie, bo tak na prawdę mamy tam trójkę zawodników, Wiśnia i dwóch Taylorów długo nie pociągną, biorąc pod uwagę możliwy brak Chyla nawet do PO (a niektórzy mówią jeszcze dłużej), potrzebujemy jeszcze kogoś kto ich odciąży i innej opcji nie ma. Wszystko powinno rozstrzygnąć się w najbliższym czasie, i radziłbym poczekać z tekstami o science fiction, bo jeszcze możecie się zdziwić.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No pożyjemy zobaczymy :D Jeśli Jaramaz miałby nie wrócić już a z Chylem serio nie do końca wiadomo to powrót Tomka raczeej nie powinien dziwić ;p Jeśli on dojdzie to obwód będzie na prawdę mocny ; ) Nie zapominajcie ze mamy jeszcze Księcia na obwodzie hah :D

2x Taylor, Wisnia, Prince, Tomek < wychodzi średnio dla każdego 24min :P + dodatkowo coś dla Karolaka i może Denisa.

obserwator
obserwator

Ja pozycji nr.3 do obwodu nie kwalifikowałem, bo brak mamy przede wszystkim na pozycji nr.2 a jeśli chcemy powalczyć o coś więcej, nie oszukujmy się, takim składem jak poniżej wielkie G ugramy :
PG : Taylor/ Taylor
SG : Wiśnia / Karolak
SF : Prince / Denis

Fakt, Taylorem można rotować, ale w dwóch ligach wiele tak nie zwojujemy, 4 zawodników i dwóch młodych dopiero ogrywanych. Powrót Chyla planują i ciągle przeciągają od początku grudnia, a coraz więcej po cichu się mówi, że potrwa to dłużej niż do lutego, oby to nie była prawda, ale mam nadzieję że nasze władze mają trochę oleju w głowie i nie będą ryzykować że zostaniemy z takim składem do końca sezonu. Wersja z Kelatim i Ignerskim podobno bardzo prawdopodobna, trzeba poczekać i tyle :)

obserwator
obserwator

Możemy sobie gdybać ale proponowałbym bazować na tym, co aktualnie mamy w klubie, a nie na plotkach zasłyszeniach typu: znajomy znajomego powiedział..., podobno ktoś mówił..., słychać głosy..., itp, itd. Bardzo wygodnie jest tak mówić, bo później łatwo to wszystko odszczekać, a wychodzi na to, że powiela się tylko różne plotki, które się później nie potwierdzają.
Jak pisałem wcześniej, sądzę, że na obwodzie nie będzie na razie żadnych, innych ruchów kadrowych, bo szkoleniowcy będą przyglądać się nowemu Taylor-owi dając czas na wyzdrowienie Michałowi. A jeżeli, ten pierwszy się sprawdzi, do tego do rotacji wróci Michał, to z pewnością tak już zostanie do końca sezonu.
Nie sądzicie chyba, że zarząd nagle zacznie słuchać naszych "pobożnych życzeń" z forum?
W zeszłym sezonie cały czas narzekaliśmy na VA i DM i co? Obydwaj panowie dograli sezon do końca, klub dokupił tylko RR, a Mistrzostwo Polski, które było na wyciągnięcie ręki poszło się...
I co, czy ktoś z zarządu się tym przejął, czy wyciągnął wnioski? Śmiem twierdzić, że w tym roku jest jeszcze większy bałagan niż w poprzednim. Więc niech każdy wierzy w to co chce (jego prawo), ja nie wierzę, że nagle w tym roku, w połowie sezonu zarząd skompletuje nam "dream team", który byłby w stanie wywalczyć MP.

obserwator
obserwator

Kobe24 pisze:

Fakt, Taylorem można rotować, ale w dwóch ligach wiele tak nie zwojujemy, 4 zawodników i dwóch młodych dopiero ogrywanych. Powrót Chyla planują i ciągle przeciągają od początku grudnia, a coraz więcej po cichu się mówi, że potrwa to dłużej niż do lutego, oby to nie była prawda, ale mam nadzieję że nasze władze mają trochę oleju w głowie i nie będą ryzykować że zostaniemy z takim składem do końca sezonu. Wersja z Kelatim i Ignerskim podobno bardzo prawdopodobna, trzeba poczekać i tyle :)

Czy Ty jeszcze wierzysz w to, że klub będzie chciał "coś" zwojować w VTB, w tym sezonie?
Come on!
Największym sukcesem w tym sezonie będzie zlikwidowanie obecnego "smrodu" w klubie i wokół niego, a na koniec dostaniemy obietnicę, że będzie nowa hala, duże zmiany, nowe nadzieje itp. ble, ble, ble.
A my co? A my, jak co roku to kupimy z nadzieją, że będzie lepiej. :smt003

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Wygląda na to ,ze po prostu minimum nakładów a maximum wyniku to jest optymalizacja- bardzo ostatnio na fali. Nikt tak myślący czyli zdrowo myślący nie będzie starał się o spektakularne sukcesy w I etapie bo to jest bezcelowe -widać po poprzednim roku Turowa - kiedy taniej mozna zapewnić sobie sukcesy przynajmniej w PLK inwestując w końcówkę sezonu . VTB to utrzymanie jakiegokolwiek wizerunku w Europie pozwalającego na kontrakty i obiecanki wszelakie. Oczywiście to zabawa nie dla ubogich i to w wizerunku tez jest ważne. Proponuje dla odważnych zejść do II ligi zgorzelecką młodzieżą - klub stanie się drugą Nysą czyli zabawą dla kolegów z klasy i podwórka. Cyrk jakim jest zawodowa koszykówka ma swoje prawa i raczej na ich przestrzeganiu powinniśmy się skupić . Tu naprawdę mało miejsca na lokalny patriotyzm i z tym związanymi kwestiami- przynajmniej dla nas kibiców

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.