Dzisiaj jest 23 cze 2025, 19:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 105  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

Zgc-qwerty - Matko Boska człowieku czytam cię i jestem zdumiony twoją wypowiedzią. Masz chłopie problem z porównaniami. Sodoma i Gomora?! Odsyłam do poczytania Pisma Świętego i odkrycia znaczenia tego co napisałeś. Ja należę do Balkoniarzy, a nie popieram bandytyzmu więc mnie nie oczerniaj bo wchodzisz na ścieżkę pomówień.
Poza tym nie wiem czy przychodzisz na mecze czy nie, ale ostatnio fajnie się zgrywaliśmy jako grupy (poza meczem z siarką).
Tą sodomą i gomorą to mi dałeś usmiech na cały dzień :D a jeździłeś kiedyś na wyjazdy z KK?

gaduła
gaduła

zgc_qwerty pisze:
Balkoniarze z grubciem (czy jak on tam ma na imię) i kemotem zamiast wspomóc, mobilizować KK, żeby doping był wspaniały i prowadził naszą drużynę do zwycięstwa, szukają zaczepki i kibicują na przekór, aby nie śpiewać tego samego. Przez to robi się sodoma i gomora.
Może szanowni balkoniarze by wspomogli KK w dopingu?

W czym maja pomóc? Jak większość w kk tylko klaszcze. Na meczu z Treflem ponagrywam kk i nie h zobacza ich "doping"

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Niech admin przeniesie tą rozmową do właściwego wątku.

Przez tą dyskusję balkoniarze więcej tracą, niż zyskują - chwała im za to, że chcą coś zmienić w dopingu na hali, ale ostatnio chyba się pogubili, a przez wpisy jednostek na forum i niechlubny incydent niechęć do nich narasta. Proponują wdrożyć jak najszybciej program naprawczy, poukładać szeregi i w bardziej sposób zorganizowany dopingować - nawet współpracując z tym mizernym KK.

Myślę, że kibice Nymburk'a mieli dzisiaj ubaw z naszego rozjechanego dopingu :)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Zapraszam do oglądania galerii:

http://www.polskikosz.pl/galeria/980/pg ... 03_94.html

VIP
VIP
Awatar użytkownika

TT jednak niedostępny dla czarnych:

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ych-slupsk

rekrut
rekrut

do KEMOT
Tomek napiszę tak przez momęt ale naprawdę momęt wierzyłem że " balkoniarze " to będą zapaleńcy którzy dopingóją drużynę przez cały mecz ale teraz wiem że to jest stado jurnych baranów którzy potrafią pośpiewać chwilę ale faki i inne tego typu rzeczy to ich nie męczą.
Nie musisz ale wytłumacz mi co takiego wam zrobili czesi z tymi trąbkami , ja widziałem że ludziom to się podobało a gówniarze od was zaraz faki dla mnie te dzieci to czuby.
Sory że tak ostro ale niestety taka prwda.
Po co tyle agresji to nie jest stadion a jak chcą sobie ulżyć to na dole jest kibelek z kabiną niech sobie sklepią i już. :smt044
Jeszcze jedno ja to napisałe ale naprawdę uwierz wychodząc z hali wszyscy mówili o dwóch rzeczach że zajebisty mecz i kibice debile.
Życzę wam abyście się ogarneli i prowadzili doping jak to było na początku sezonu
POZDRO

rekrut
rekrut

Kemot weź się troszku ogarnij ! Myślisz, że zjadłeś wszystkie rozumy i jesteś najlepszy w tym co robisz. Próbujesz dopingować, ale ci to nie wychodzi więc się za to nie zabieraj. Także dopingowanie polityce, którą się tak "interesujesz" jest nie na miejscu, bo jak czytam to co piszesz to się po prostu rzygać chce. Nie zauważyłeś, że nikt cie tutaj nie popiera ?

Wszystko dla ciebie jest do d**y tylko ty jesteś najlepszy, zabujany w sobie i w swoich poczynaniach, a nie widzisz, że nikomu oprócz tobie się to nie podoba. Jaki masz problem z tym, że czesi grali na trąbkach ? Kibicują lepiej od was !
Wasze przyśpiewki są takie bezsensu, że głowa boli. Nie wiem czemu łączysz kibicowanie koszykówce z kibicowaniem piłki nożnej. Jak wolisz nożną to chodź na mecze Nysy tak kibicować, a nie gdy gra Turów, bo tylko wstyd robisz klubowi.

Największy ubaw mają kibice przyjezdni, gdy widzą jak balkoniarze walczą z KK chodź to kibice tej samej drużyny. :lol:

Jak chcesz kibicować koszykówce i robić to tak, żeby po wyjściu z hali wszyscy mówili, że doping był wyśmienity i atmosfera była zajebista to weź w końcu kutfa połącz siły z KK aby nadać świeżości i był większy hałas, który wydobywa się z każdego kibica, a nie balkoniarzy, którzy drą japę, żeby wszystkich przekrzyczeć. Jeśli jesteś taki dobry kibic to okaż to i mobilizuj innych, żeby Ci pomogli. Jak ma wypalić taki plan to tylko dzięki tobie i tylko wtedy jeśli jesteś prawdziwym kibicem TUROWA ! ;)

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rih i inni - Ja do Czechów nic nie mam. Fajnie, że pokazali coś nowego. Ale jak można nazywać granie na instrumentach, siedzenie na pupie, trąbienie lepszym dopingiem? Tak, doping ,,Balkoniarzy'' nie byłmocny, ale cz jak Czesi zaczęli krzyczeć Nymburk to słyszeliście Ich? Ja nie. Kibicowanie polega na darciu mordy, wspieraniu drużyny SWOIMI nnaturalnymi sposobami. Gdyby kibice z Nmburka mieli 4, 5 piosenek, i je dosyć przywzoicie spiewali, to tak, mieliby lepszy doping. Ale trąbienie? Siedzenie na pupie?? Jeżeli Wy to uważacie lepszym dopingiem od krzyczenia, zdzierania gardła ( mimo, że było cicho), to nie ma tu o czym dyskutować. Jestem ciekaw, czy Ci co się tu wypowiadają wkladją tyle serca w doping co balkoniarze?? Może jedna osoba. Najbardziej śmieszne jest to, że piszecie o tym, jak mają prowadzić doping, a sami siedzicie na 4 literach i tylko krytykujecie. Przyjdzcie na balkoniarzy i zobaczycie jak tam jest od środka. Jak ,,Balkoniarze'' mieli przekrzyczeć sektor gości, gdzie każdy miał trąbkę? Nie da się, po prostu się nie da gardłem przekrzyczeć trąbek. Nie jestem z balkoniarzy, ale siedzę blisko Nich i widzę jak tam jest. Oczywiście szanuje kibiców z Nymburku, ale twierdzenie, że byli lepsi to lekka przesada. iech każdy weźmie na hale trąbke, to Waszym tokiem myślenia będziemy mieli najlepszy doping w Polsce... Znam jednego z balkoniarzy i wiem, że jest tam pełna mobilizacja, ale jak mają mieć swietny doping, skoro wszyscy Ich krytykujecie? Ci co mają pretensje niech coś zrobią dla dopingu, bo tylko potraicie wytykać błędy innym. Osobiście często dre ryja, bo jestem wręcz obok nich. Czy po meczu z WKS czy Zastalem, gdzie był ietny doping ktoś ich pochwalił? Ktoś z tych hejterów po meczu z Cez??

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tylko Turów! Nic dodać nic ująć. Fala krytyki fakt czasem się nam należy za wybryki co niektórych, ale zrozumcie że pare osobników nie może przekreślać inicjatywy "BALKONIARZY".
Chcemy robić coś co kochamy czyli dopingować swój klub właśnie przez darcie ryja!!! a nie jak większość KK choć stoi to nic poza tym nie robi tylko wylewa żale na tym forum i krytykuje innych.
Cała ta fala krytyki spływa właśnie z KK bo nie potrafią zrozumieć i pogodzić się z tym że ich czas mija.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

jest właśnie odwrotnie wasza postawa wskazuje na,
konieczność istnienia normalnego KK bo sami ultrasi są za słabi. a postawa Wasza poprostu was dyskryminuje wymachywaniw i okrzyki wrogie w kierunku KK ze strony balkoniarzy są poprostu objawem gorączki i hańby, a takie były w meczu z polfarmą. To znów wyjątki a gdzie była reszta?

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No właśnie normalnego KK bo ten obecny napewno takim nie jest.

rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Na meczu z Polpharmą było coś w tm stylu. Ze strony ,,Balkoniarzy'' wyglądalo to tak: KK wyciągnął dwa bębny. Do połowy było ładnie. Ale nie wiadomo czemu, jak na 3kw zaczęliśmy jakąs przyśpiewkę, gdy Turów bronil ( nie zawsze trzba leciec defense jak grają w obronie...) KK waliło w bęben. To balkoniarze zaczęli przyspiewke, więc to KK zaczął zagłuszanie. Pod koniec meczu na 26s do końca balkoniarze krzyczą Dziękujemy! a KK nic z tego nie robi i wali w bębny. Nie wnikam, ale tak to widziałem.

pismak
pismak

Jak czytam te pieprzenie, kto i dlaczego lepiej kibicuje od drugiego, to mi się na wymioty zbiera. Nie istotny jest w tym przypadku ani wiek, ani kultura osobista wypowiadających się w tym temacie. Jedno jest pewne, ani jedna, ani druga strona nie ma pojęcia że się błaźni. Pamiętam jak na mecze przychodzili prawdziwi kibice, nie tacy jak ci z sektora VIP, ani tacy co ubierają się w barwy klubu, żeby mieć tańszy karnet, ani ci co zwą się super kibicami, bo mordy wydzierają i innym ubliżają. Ta wasza wojenka, to tragifarsa. Nie pamiętam tak idiotycznych kibiców, którzy zamiast kibicowaniem zajmowali by się wojenką na gesty i słowa wobec ludzi, którzy rzekomo przyszli wspomagać "SWOJĄ DRUŻYNĘ". Jeżeli naprawdę jesteście kibicami, to zewrzyjcie wspólnie szyki i dawajcie prawdziwego, koszykarskiego dopingu. Nie wprowadzajcie zwyczajów piłkarskich, czy żużlowych, łysych ustawiaczy, nie poniżajcie się do poziomu z innych hal. Proszę opamiętajcie się i zamiast takich potyczek we własnych barwach, zajmijcie się prawdziwym dopingiem, bez wytykania innym, że źle to robią. Brak tolerancji dla inności (mam tu na myśli np. kibiców z Czech z ichnimi trąbkami) jest zwykłym prostactwem i chamstwem, a kibicom, którzy chcą być postrzegani jako najlepsi w kraju nie przystoi.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

szaku52 pisze:

Nie musisz ale wytłumacz mi co takiego wam zrobili czesi z tymi trąbkami , ja widziałem że ludziom to się podobało a gówniarze od was zaraz faki dla mnie te dzieci to czuby.
Sory że tak ostro ale niestety taka prwda.

Czesi nie zrobili zupełnie nic i nie mam pojęcia dlaczego odbieracie ten okrzyk jako coś złego. Fakt, mogliśmy tylko raz krzyknąć. Okrzyk miał za zadanie pokazać im nasze zdanie na ich doping. Jeszcze raz pytam, co było w tym obraźliwego? Faki? Nie przypominam sobie takiej sytuacji, pewnie z racji tego, że większość meczu stoję plecami do parkietu.
pozdr.

Rih, polityka? wszystko jest do pupki? Facet co Ty pierdzielisz, czy ja coś takiego napisałem/powiedziałem? Co w przyśpiewkach jest bez sensu? Nie trawie nożnej, jeżeli chcesz wiedzieć. Nie po to odeszłem z KK by do nich wracać. I dlaczego na mnie naskakujesz? Na balkonie nie ma równych i równiejszych. Nie przypisuj mi czynów innych ludzi z sektora, ja fakami nie wymachuje, nie latam za kibicami innych drużyn by im ubliżać, wyciągać do nich pieści lub kroić barwy. Twoje oskarżenia są nie na miejscu, bądź mylisz mnie z kim innym. Ostatnio popularne stało się "straszenie" sądem ;) wiec uważaj co piszesz, bo to są pomówienia :smt003

pismak
pismak

KeMoT^^ pisze:
Nie przypominam sobie takiej sytuacji, pewnie z racji tego, że większość meczu stoję plecami do parkietu.

Ale jaja !!!!
Kibic, kibicujący..., jak nie widzi meczu, to przepraszam komu???
Łał oprawa !!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 105  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.