Martaw33 pisze:
Także nie rozumiem kolegi fisban-a
napisałem, że taki wybór to nie wybór . Widzę, iż koleżanka Martaw33 gustuje w pismach obrazkowych, skoro nie potrafiła zrozumieć napisanego przekornie tekstu
bog180 pisze:
fisban a czy nie zweróciłeś uwagi że okres zgłoszeń został zamknięty i nawet jakby chciłał u Nas żylinowski wystartować to już nie ma szans .
Ech my mieszkańcy Zgorzelca zaprzepaściliśmy szanse..... Mogliśmy wystawić YELLO_35. Chłopak powąchał władzy (media - 4 władza...), więc wie z czym to się je. Ma aparycje
![]:->](./images/smilies/077.gif)
, z kulturą związany przez duże "K", umie zarządzać (spełnia się jako Moderator). Przekornie

mogę powiedzieć,że na pewno znajdzie jakiegoś stylistę od wizerunku w mediach. Tyle ludzi z dobrymi pomysłami na forum :-) Kogoś od kiełbasek, który będzie na festynach trzymał za sznurki baloniki z wizerunkiem kandydata..... Mielibyśmy kogoś od nas na szczytach władzy
bog180 pisze:
Dyskusja trwa nad dwoma kandydatami z oczywistych powodów:
Może to co powiem jest smutne ale wg. mojej opinii poprę to co powiedziałem powyżej:
fisban pisze:
to jest wybór między "tyfusem a cholerą"
nad czym tu dyskutować..... Chyba że kolega bog180 posiada w ukryciu jakąś szczepionkę