Dzisiaj jest 21 cze 2025, 12:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 150  Następna
Autor Wiadomość
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Czy my w q4 graliśmy na maksa? Karolak, Wisnia, Dylu, Jaramaz.
Polski zespół nie postawi się takim potentatom.

pismak
pismak

Pokrótce, Barca nas zlała, bo po pierwsze to zespół z innego poziomu, nam ewidentnie mecz nie wyszedł, im zgoła przeciwnie, a Kicia dość szybko doszedł do wniosku, że nic z tego nie będzie i na mój gust odpuścił już pod koniec q2...

Z KK problem taki, że chce się tam kilkunastu może osobom, a i z tego co wiem to wkurw ich powoli bierze na resztę pozorantów i tych którym się chce również może niedługo zabraknąć... Balkoniarze to również dziwna grupa, raz im się chce i robią bardzo dobrą robotę, innym razem chęci mniej, a jeszcze innym nie ma ich wcale...

Natomiast niech wszyscy pożeracze popcornu na meczach zapomną o jakimkolwiek dobrym dopingu jeśli ręce i usta ich będą cały mecz zajęte tylko pochłanianiem wyżej wymienionego - nowa hala to nie Maratońska, że kilkadziesiąt(optymistycznie) osób zrobi atmosferę, bez udziału reszty hali, przyjedzie dobra zorganizowana grupa dopingowiczów i przekrzyczy tą garstkę ludzi Balkoniarzy i kilku z KK...
Jeszcze jedno o czym wspominałem już nie raz musi być jeden prowadzący doping, a przekrzykiwanie się jednej grupy z drugą prowadzi tylko do chaosu...

rekrut
rekrut

Szanowni koledzy czy ktoś z Was wie czy to prawda ?

http://www.stadionowioprawcy.net/news/1 ... flage.html

pismak
pismak

coś słyszałem, ale niestety okoliczności nie znam...

w każdym bądź razie prawda, taki odwecik za buractwo naszych z ubiegłych sezonów...

VIP
VIP
Awatar użytkownika

No i buractwo piłkarskie wkracza do koszykówki - szkoda, że tą całą "wojnę" zaczęli nasi pseudokibice :smt021

obserwator
obserwator

Niestety KK dało sobie wyrwać sektorówke, aż szkoda bo Zasral zdobył niezły łup.

pismak
pismak

Tez o tym słyszałem.
Ale podobno osoba niosła sektorówki w jednej ręce, bęben w drugiej i flaga została wyrwana z ręki.
Ktoś podbiegł z tyłu, wyrwał i pobiegł w stronę miasta.

Zaatakować od tylu, zabrać flagę. Jak ma się do tego ten niby cały kodeks honorowy kiboli?

pismak
pismak

zgc_qwerty pisze:
Tez o tym słyszałem.
Ale podobno osoba niosła sektorówki w jednej ręce, bęben w drugiej i flaga została wyrwana z ręki.
Ktoś podbiegł z tyłu, wyrwał i pobiegł w stronę miasta.

Zaatakować od tylu, zabrać flagę. Jak ma się do tego ten niby cały kodeks honorowy kiboli?

Po pierwsze było dokładnie tak jak piszesz, po drugie jeśli dla kogoś flaga, szalik, koszulka czy cokolwiek innego będącego własnością ekipy przeciwnej jest niezłym łupem - do gratuluje podejścia do życia i może należy wziąć na następny mecz jakieś maczety, czy bejsbole i okraść kibiców drużyn przeciwnych, tak jak oni okradli nas?
C'mon buractwo może zostawmy burakom...

EOT wszystko co miałem do napisania w temacie tego zajścia napisałem...

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Verkland pisze:
Niestety KK dało sobie wyrwać sektorówke, aż szkoda bo Zasral zdobył niezły łup.

Skoro w ZG brakuje "materiału" :smt033 i "skręcili" naszą sektorówkę to tylko ich żałować.... ]:-> pewnie jej nam zazdrościli :smt023
Nasz KK może teraz wystąpić po zapomogę do Klubu i zrobić większą i lepszą. Nowa hala, nowe szaty króla :lol:
Może jakieś pomysły na wzór nowej flagi? Barwy barwami ale jakiś bojowy znaczek by się na niej przydał, aby było widać, że KK nie chowa się za sektorówką udając śpiewanie, tylko żywiołowo dopinguje naszych...... i proszę nie piszcie, że pasuje tam wózek inwalidzki lub aparat słuchowy z powodu marnego klaskania i braku "sygnałów gębowych" :smt015 bo to może KK zapowietrzyć,zachłysną się oburzeniem i cisza będzie znakiem rozpoznawczym naszych kibiców...... ]:->
A tak na poważnie, liczę na Balkoniarzy, którym się chce. Niech wejdą w struktury KK i z tymi członkami(....) którzy są aktywni :smt068 przywrócą blask KK Turów Zgorzelec. Rozruszać skostniałe struktury od środka :smt075

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Charles Wright, Maurice Collins. Tablica dalej wygląda jak gówno z biedronki. Brak proporca mistrzowskiego. Brawo gospodarz! Brak mi słów na tego bubla.
Jeszcze krzesełka dla vipow przy parkiecie z maratonskiej. PGE Cebula Arena

Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 17:54 przez urys, łącznie zmieniany 1 raz

pismak
pismak

A jak ma być napisane jak nasi zawodnicy tak się nazywają?
Ktoś zadecydował że mają być prawdziwe imiona i nazwiska i tak jest.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
A jak ma być napisane jak nasi zawodnicy tak się nazywają?
Ktoś zadecydował że mają być prawdziwe imiona i nazwiska i tak jest.
a Ivan ma nr 15? Skali zabrakło? Do meczu parę minut może zmienią, ale jak nie ogarną punktów zawodników i wyniku po kwartach to będzie nie miło

pismak
pismak

Nie ma mnie na meczu dzisiaj.
Oglądam w tv
Hala wyglada tragicznie w tv.
Oczywiście chodzi mi o to że jest okropnie ciemno!
Czarne scenariusze się sprawdziły

Widać tez cienie zawodników, co przy prawidłowym oświetleniu nie powinno mieć miejsca!

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Oświetlenie jest dookoła parkietu, nad nim też powinno być.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ale ta hala jest brzydka... :?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 150  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.