Dzisiaj jest 24 cze 2025, 0:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 150  Następna
Autor Wiadomość
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Mecz z gatunku być albo nie być. Zakładam że wzmocniona Sevilla wygra z Ostenda i wtedy przy ewentualnej porażce z Litwinami mamy w stolicy Andaluzji mecz o wszystko. Lepiej załatwić sprawę jutro i jechać do Sewilli powygrzewac nerki. Szkoda że zainteresowanie meczem znikome. Pewnie z.500 biletów pójdzie w dniu meczu przy kasie.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Pozostało jeszcze do sprzedania 1 500 biletów. A więc nie najgorzej. ;)

pismak
pismak

Szczerze polecam

http://www.przegladsportowy.pl/koszykow ... 4,297.html

z pozdrowieniami i szczególnym wskazaniem na odpowiedź nr 5 na stronie 4
lepiej bym tego nie ujął :smt023

VIP
VIP
Awatar użytkownika

halcia pisze:
Pozostało jeszcze do sprzedania 1 500 biletów. A więc nie najgorzej.

Nie wiem skąd koleżanka ma tą informację, ale na stronie abilet jest jeszcze 1900 biletów.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Manzir - zauważyłam swój błąd , ale nie poprawiłam , sądząc, że nikt tego nie sprawdzi. ;)
Myślę jednak , że liczba biletów do sprzedania jeszcze zmaleje. :grin:

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Minęło trochę czasu. Możemy już oceniać Olka Czyża? ;)
Na razie nie za wiele wnosi. Wiem, że miał długą przerwę i dlatego ma u mnie jeszcze kredyt zaufania.

Pozostało jeszcze 1885 biletów.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

MIODRAG RAJKOVIĆ: Zachowanie ludzi i kibiców w Zgorzelcu, mamy grupę fanów, którzy bardzo lubią koszykówkę i Turów. Jest też inna grupa ludzi, którzy ciągle krytykują. Przyzwyczaiłem się, chociaż dla mnie to było bardzo dziwne. Jeśli gramy dobrze w ataku, to dlaczego nie gramy lepiej w obronie? Jeśli gramy dobrze w obronie, to jednak nie graliśmy na odpowiednim poziomie w ofensywie. Kto ogląda koszykówkę w ten sposób? Podobnie wygląda sytuacja z innymi klubami. Ciągle krytyka. Jeśli chcemy pchać tę dyscyplinę do przodu, powinno się więcej mówić o dobrych rzeczach. A my rozmawiamy tylko o problemach, kłopotach. To część polskiej mentalności. Polak nie może dobrze pracować, jeśli nie ma przed sobą problemów do rozwiązania. To nawet część polskiej historii.

Ocena trenera bardzo trafna Wywiad obszerny i ciekawy :
http://www.przegladsportowy.pl/koszykow ... a,280.html

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Dobry wywiad z Rajko ;)

obserwator
obserwator

Po telefonie jaki dostałem, o artykule w sieci http://www.przegladsportowy.pl/koszykowka/polska,miodrag-rajkovic-a-karate-nato-nba-stelmet-turow,artykul,539216,1,297.html

Cytuj:
Zajmujący się przygotowaniem fizycznym Markowski i zawodnik Łukasz Wichniarz w połowie poprzedniego sezonu oskarżali pana o to, że chciał pan zniszczyć temu drugiemu kolana mocnym treningiem.

Kłamali i dobrze o tym wiedzą. Gdy poszliśmy do sądu, przepraszali, bo wiedzieli, że musieliby zapłacić. A na początku się uśmiechali. I dlaczego nikt nic nie znalazł? Dlaczego oni nie poszli ze mną do sądu? Przyznaję, to mój błąd, że wybrałem takiego zawodnika. Ta sytuacja wiele mnie nauczyła. Teraz jeśli trener od przygotowania fizycznego Edward Żak przeprowadza zajęcia, nie wchodzę do szatni. Nie chcę mieć z tym związku. Mam swoją część pracy, on swoją. Ja w tym czasie piję kawę.

napisze tylko jeden post.
Gdzie poszliście ? Do sądu ? Ktoś Was przepraszał ? BEZ ŻARTÓW !!!!
No nie mogę, co za KŁAMSTWA !!!!
Więc tak: Niby klub zgłosił do prokuratury sprawę z kolanami, lecz nikt, absolutnie nikt nie został w tej kwestii przesłuchany na żadnej rozprawie sądowej.
Żadnej rozprawy sądowej nigdy nie było!!!
Czy Łukasz zdecyduje się iść kiedykolwiek do sądu tego nie wiem, to jego sprawa. On był poszkodowany, ja w tej kwestii nic nie mogę.
W sprawie przepraszania ... o ile pamięć mam dobrą, a mam, sytuacja przepraszania wyglądała chyba zgoła odmiennie, nawet żenująco !!!!
Jak dzieci, przyszliście, przepraszaliście, błagaliście a teraz znowu ...
Czas nie zmienia wiele, najpierw przepraszasz, a później chcesz ugryźć ??? Zastanów się trzy razy ...

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ja też coś napiszę - DOBRZE ŻE TACY LUDZIE JUŻ NIE PRACUJĄ DLA TUROWA, od afer "kolanowych" i "kroplówkowych" itp.
Całe szczęście, że wszystko rozmyło się i Damian Kulig, którego ktoś chciał między innymi zniszczyć teraz jest jednym z najlepszych koszykarzy w Polsce.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

SeaBlade - też tak uważam. Te incydenty budziły ogromny niesmak a nawet ból, więc nie rozdrapujmy ran. Cieszmy sie, że mamy wspaniałą drużynę i mimo afer zdobyła MISTRZA. Dzisiaj zdzieramy gardła na meczu z L Rytasem.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Najważniejszy mecz w tej części sezonu. Rywal utytułowany, mocny z wieloma graczami o bogatym CV.Dla Litwinów koszykówka to sport narodowy, niczym religia. Dla mnie dzisiejszy mecz to wydarzenie. Zapowiada się mocne granie. Szkoda że święta nie będzie na trybunach. 1800 wolnych miejsc to na tę chwilę bardzo dużo.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Nawet bardzo, bardzo dużo :(

Na AZS, Śląsk, czy sezonowców będzie pełna hala w rundzie rewanżowej - te spotkania może będą "ważne", bo będą decydować o układzie w tabeli najmocniejszych drużyn, jednak nie tak ważne, jak to dzisiejsze w EC, które decyduje o naszym 1 miejscu w grupie i awansie. Ludzie czasami nie potrafią ocenić, który mecz jest "ważniejszy" i bardziej emocjonujący.
Druga sprawa to oczywiście nie raz już poruszany brak marketingu w klubie i nagłośnienia tego wydarzenia -> myślę, że z tym z\godziliby się wszyscy zawodnicy razem z trenerami. Nie od dziś wiadomo, że we własnej hali lepiej gra się jak wszystkie trybuny nam pomagają, a w ciężkich momentach uprzykrzają życie przeciwnikowi.
Dlaczego nikt nie interweniował w Urzędzie Miasta, aby za pomocą SMS Multiinfo rozesłać wiadomość o tym meczu? Dużo ludzi z tego korzysta - UM rozsyła info o różnych wydarzeniach: od kulturalnych po przez utrudnienia w ruchu po ostrzeżenia meteorologiczne. Dużo pracy nie trzeba w to włożyć, a informacja dotarłaby do dużej grupy ludzi, którzy przekazaliby ją dalej. Nie każdy śledzi forum i stronę klubu. Poinformowałoby to również ludzi, którzy nie interesują się koszykówką, ale może wybraliby się na tak ważny mecz. Może jak ktoś z klubu to czyta, to wykorzysta to.

SMS Multiinfo zmieniamy na SMS Zgorzelec

Można jeszcze wykorzystać Samorządowy Informator SMS:

SAMORZĄDOWY INFORMATOR SMS

W tym przypadku tak niewiele trzeba zarobić, aby informacja dotarła do rzeszy ludzi.

Ostatnio zmieniony 04 lut 2015, 10:17 przez manzir, łącznie zmieniany 1 raz

pismak
pismak
Awatar użytkownika

manzir pisze:
Na AZS, Śląsk, czy sezonowców będzie pełna hala w rundzie rewanżowej

mecz ze Slaskiem juz byl ;)

VIP
VIP
Awatar użytkownika

W rundzie rewanżowej jeszcze nie było, ale niestety gramy na wyjeździe ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 150  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.