Dzisiaj jest 19 cze 2025, 14:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 504 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

teraz za kasę, która była przeznaczona na Michała, można upolować dwa grube zwierzaki z USA :smt003

obserwator
obserwator

A co z Olkiem? Też out?

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Pewnie też out - za dużo kasy brał.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

tak jak jakis czas temu pisalem, ze w tym sezonie walczymy max o czworke, tak teraz trzeba ten poglad nieco zweryfikowac... Kibice w Zgorzelcu musza na najblizszy sezon postawic w stan zawieszenia wszelkie oczekiwania wobec druzyny, bo w przeciwnym wypadku czeka nas rok pelen frustracji. Jedyne czego bede od chlopakow w tym roku wymagal to zaangazowania i gryzenia parkietu, a wyniki beda sprawa juz nawet nie drugo-, a trzeciorzedna. Jedyny pozytyw to taki, ze kilku z nich, ktorzy w "normalnym" sezonie raczej nie mialoby wiekszych szans na gre, nabierze boiskowego doswiadczenia, ktore moze zaprocentowac w przyszlosci. To samo tyczy sie zreszta i trenera.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wszyscy będą z chęcią oglądać jak zawodnicy gryzą parkiet i walczą na maxa do ostatnich sekund. Poczekajmy na skompletowanie składu - może nie będzie to wyglądało aż tak strasznie, jak niektóre przypuszczenia tutaj.

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jeśli mnie pamięć nie myli to pierwszy skład Winnickiego był zapowiadany swego czasu jako drużyna bez oczekiwań, sezon jednak te oczekiwania zweryfikował :) ja wiem, nic dwa razy się nie zdarza, czasami jednak brak oczekiwań okazuje się dużo bardziej mobilizujący niż oczekiwania nadmierne. pożyjemy zobaczymy...
czytając dziś to:
http://m.wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,10 ... urowa.html
mam lekkie deżawu ;)

rekrut
rekrut

nikt o Collinsie nie pisze?
https://instagram.com/p/5fKoF3madJ/?taken-by=mardyc25
i komentarz Chyla pod zdjęciem:
"About the next season nothing for sure yet.Still looking.Take care!"
to jest już przesądzone że odchodzi? czy po prostu nie chciał na razie opubliczniać informacji na takich portalach?

pismak
pismak

http://muzyczneradio.com.pl/14161,wiado ... bH90rXLIbB

VIP
VIP
Awatar użytkownika

KADROWICZ WYJEŻDŻA Z POLSKI. ''NIEMAL OSTATNI MOMENT''

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
jeśli mnie pamięć nie myli to pierwszy skład Winnickiego był zapowiadany swego czasu jako drużyna bez oczekiwań, sezon jednak te oczekiwania zweryfikował :) ja wiem, nic dwa razy się nie zdarza, czasami jednak brak oczekiwań okazuje się dużo bardziej mobilizujący niż oczekiwania nadmierne. pożyjemy zobaczymy...czytając dziś to:http://m.wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,10 ... urowa.htmlmam lekkie deżawu ;)

Porównywać skład Winnickiego do obecnego to jak porównanie Jagiellonii do Barcelony, mieliśmy jednego zawodnika, który robił różnicę ("Chylu"). W tym momencie mamy skład na I-ligę i trenera też na I-ligę ( zresztą nie radził tam sobie do końca). Umiejętności aktualnego składu są jakie są. Jak to się mówi z g... bata nie ukręcisz...
Pozostaje jedynie nadzieja.

zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

SeaBlade pisze:
Porównywać skład Winnickiego do obecnego to jak porównanie Jagiellonii do Barcelony

ja nie porównuję składów, tylko sytuację przed utworzeniem pierwszego składu Winnickiego :/ czyli obcięty budżet, oszczędnościowy skład "perspektywiczny" bez oczekiwań w tym sezonie, trener dobry na asystenta itp.itd..., że jeszcze pozwolę sobie halcię zacytować sprzed lat ;)
viewtopic.php?f=30&t=4006&start=75
Cytuj:
Myślę, że sponsor ma oczy skierowane na północ Polski i tam będzie budowana potęga siatkarska i koszykarska.
Nasza hala niestety będzie coraz bardziej pustoszała na meczach.
Forum kibiców Turowa też już pustoszeje.
Dla mnie to bardzo przykre . :(

wszystko już było... jak nie wierzycie poczytajcie forum sprzed lat, to było rok 2010. SeaBlade Ciebie to jeszcze wtedy chyba na świecie nie było ;)

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

trudno tu analogii nie znaleźć chociaż zaciskanie wtedy miało nas odblokować wraz z nową halą. A teraz po uzyskaniu nowej hali się powtarza . cała ta gra i w sezonie i play-offach już jest zaplanowana tabele za sezon 20015/2016 już można odnaleźć w niektórych kręgach . patrz sczególnie na kręgi agentów i sędziów.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Wieczne biadolenie to nasza cecha - cecha Polaków.
Miejmy nadzieję, że nadchodzący sezon nie będzie taki zły .
Nasze czarnowidztwo może zaróżowieje. Myślę, że gdyby było bardzo źle
to klub nie zgłaszałby drużyny do rozgrywek europejskich FIBA.
Pozostało nam cierpliwie czekać na ogłoszenie składu drużyny.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Jesli chodzi o skład krajowy to już jest bardzo źle . Najlepsi już są zakontraktowani a my zostajemy z juniorami a tak się w lidze nie da. Dlatego zgłoszenie do Fiba jeszcze ma sens ale poczekajmy na ruchy w bliskiej przyszłości.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Tylko spokój może nas uratować - może dobrze, że spodziewamy się słabego sezonu - oszczędzimy sobie rozczarowań, a każdy "sukces" będzie cieszył podwójnie - dokładnie tak, jak to było w pierwszym sezonie ślimaka :)

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 504 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.