Dzisiaj jest 21 cze 2025, 20:11

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 766 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 52  Następna
Autor Wiadomość
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Może uznali, że przeciwnik słaby i wygrają ten mecz na stojąco ?

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wzięli się do pracy - po QIII wygrywają 56-58.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

No i urwali zwyciestwo w dogrywce

pismak
pismak
Awatar użytkownika

To jakaś katastrofa... Kiedy ten center. Trefl z takim składem powinniśmy zjadać na śniadanie.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Dzisiaj pierwsza piątka grała cały mecz ,zmianę dawał tylko Krestinin /18 min/
Ciekawe jak długo wytrzymają. Co robią w zespole : Marek, Niedzwiecki i Prostak ,
czy naprawdę nie są w stanie pomóc drużynie i odciążyć choć na chwilę innych ?
Gospodarek w tamtym sezonie grał więcej i jakoś sobie radził. Tatum sprawia wrażenie,
jakby nie chciało mu się grać.
Mimo wszystko brawa dla walecznej 6-tki.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Najważniejsze, że wygrali i nareszcie potrafili końcówkę/dogrywkę rozegrać/przechylić na swoją korzyść.

pismak
pismak

To jakaś kpina!!!
Michała Marek + Piotr Niedźwiedzki + Tomasz Prostak = kasa na grającego zawodnika, np. typu Michał Chyliński.
Cameron Tatum i Jovan Novak, to kolejni, których można byłoby wymienić na pełnowartościowego zawodnika.
Dorzucając do gaży, którą powinien dostawać Damontre Harris, wynagrodzenie Michaela Gospodarka, mamy kozaka pod dziurą.
Reasumując gramy nie sześcioma, a ośmioma prawdziwymi zawodnikami.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dylewicz 42 minuty :shock:
Prędzej czy później nadejdzie fala kontuzji. Stachyra, Ignatowicz śpicie do cholery ?! Ileż można szukać "Piotrka Karolaka".

rekrut
rekrut

Krzysztof pisze:
Michała Marek + Piotr Niedźwiedzki + Tomasz Prostak = kasa na grającego zawodnika, np. typu Michał Chyliński

Wierzysz że suma zarobków tej trójki pokryje kontrakt Chylińskiego ?

Krzysztof pisze:
Cameron Tatum i Jovan Novak, to kolejni, których można byłoby wymienić na pełnowartościowego zawodnika

Ten pełnowartościowy zawodnik to na jaką pozycję ? 1,2,3,4 ?

Krzysztof pisze:
Dorzucając do gaży, którą powinien dostawać Damontre Harris, wynagrodzenie Michaela Gospodarka, mamy kozaka pod dziurą.

"Kozak pod dziurą" za dwie wypłaty, naprawdę jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy o zarobkach w/w zawodników.

Nic tylko robić papiery trenerskie lub zostać agentem, wróżę świetlaną przyszłość. :lol:

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Niedźwiedź 15 tyś. zł. miesięcznie.
Z Marka jeszcze może być dobry zadaniowiec defensywny. Dajmy mu trochę czasu.
Prostak to kpina sezonu. ani młody, ani przydatny. Szkoda gadać.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
ani młody, ani przydatny

Dokładnie - przed sezonem trenował na swoją prośbę i koszt, to mam nadzieję, że chociaż podpisali z nim kontrakt "po kosztach".

pismak
pismak

Mr. s.p.o.r.t., bardziej zabawne jest Twoje czytanie ze zrozumieniem, niż próba nabijania się. Miłej zabawy przy pisaniu następnych błyskotliwych komentarzy.

pismak
pismak

Ludziska, czy Wam sprawia przyjemność jak sobie popłaczecie i ponarzekacie co spotkanie, oraz przy okazji zmienicie pół składu???
Pobudka - nie ma na to szans...
Pobudka nr 2 - nie walczymy o mistrzostwo czy nawet półfinał w tym sezonie, co najwyżej, jak szczęście(a raczej "trener") pozwoli o awans do PO...
Tyle razy pisałem, że im szybciej każdy przyjmie to do wiadomości tym mniej będzie rozczarowań po każdym spotkaniu...

Jedyne wzmocnienie na jakie możemy liczyć to Center - i owszem można podpisać szybko, i na odwal byle kogo, ale już nie będzie możliwości zmiany, więc teoretycznie lepiej jeśli nie okaże się całkowitym niewypałem... było kilka możliwości, lecz z przyczyn różnych - pewnie głównie ograniczonych środków nie wyszło, ale mniejsza z tym...

Mamy stosunkowo młody zespół i jechanie po zawodnikach, którzy grają jak grają, ale przynajmniej starają się zostawiać kupę zdrowia na parkiecie, jak po burej s*** jest po prostu czasami niesmaczne...

Kilku zawodników prezentuje się ok, kilku poniżej oczekiwań, pewnie gdybyśmy mieli nieco głębszą kiesę, to może i rozczarowań byłoby mniej, są tacy na jakich nas w tym sezonie po prostu stać...

Ten i następny sezon to czas na odbudowę, aby w sezonie 2017/18 można było wrócić do grania z czystą kartą, bez wiszącego topora nad głową w postaci pana komornika...

I jeszcze jedno, nie wiem jak wygląda sytuacja obecnie - pod nowym zarządem, ale przez większość dotychczasowego sezonu zawodnicy grali za darmo(za bardzo ograniczone wypłaty) - ja osobiście biorąc chociażby to pod uwagę, nie mam zamiaru krytykować żadnego z nich...

I nie, nie chcę aby wymieniać zawodników bez opamiętania - bo to kosztuje... jak już pisałem wiele kolejek temu, zmiany o mały włos nie zaczęłyby się nie tam gdzie trzeba, moje zdanie jest znane, z zestawem zawodników z początku sezonu(z opłacanym na czas Harrisem) nawet z takim marnym trenerem jak jest teraz pewnie bylibyśmy na pozycji 6-8, bez zmiany na tym stanowisku za wiele nie ugramy, a wymienić go trudno, bo to mimo wszystko kosztuje, a trenejro sam nie odejdzie, bo po pierwsze nie ma sobie nic do zarzucenia, jeżeli idzie o to jak prezentuje się na boisku zespół, a po drugie pracy jako pierwszy trener w PLK'a raczej tak łatwo nie znajdzie...

PS
W Sopocie Tatum po kontuzji jeszcze nie był na stówę sprawny, stąd tak krótki jego pobyt na parkiecie, a Michael niestety nabawił się podczas meczu kontuzji...

rekrut
rekrut

Krzysztof pisze:
Mr. s.p.o.r.t.,
:lol:

Zabawne jest to jak unikasz odpowiedzi na pytania.

Krzysztof pisze:
np. typu Michał Chyliński.
przepraszam że pominąłem "np. typu"

Proszę byś wrzucił tu swoje drzewko jak ten skład Twoim zdaniem miałby wyglądać.
Pomogę Ci z pozycją centra i wstawię nazwisko - Kirk Archibeque, którego mam nadzieję zobaczyć w tym tygodniu.

Zgadzam się z Jimisan, gramy tym co mamy i z tego składu trzeba wycisnąć wszystko co najlepsze. Gdybanie, bajanie, wieszanie psów na zawodnikach którzy zostawiają zdrowie przy braku wynagrodzenia ( w terminie ) jest nie na miejscu. Każdy z nich już dawno powinien zwinąć manatki jak Harris...

Gdyby tak sobie gdybać, to Turów przegrał praktycznie tylko 2 mecze, z Toruniem i Rosą. Reszta była do wyciągnięcia i bardzo mało brakowało do zwycięstwa. Z tego wynika że bylibyśmy na 2 miejscu w tabeli. Ale piękna Bajka co :lol: Wtedy nawet trener i jego kunszt by nie przeszkadzał :lol:

Kończąc, uprzejmie proszę Krzysztofa by odniósł się do zadanych pytań i stworzył swój skład o którym tak ładnie napisał.
I to wcale nie jest kpina...
Pozdrawiam.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

Archibeq przedłużył kontrakt z Mons-Hainaut. A przynajmniej wystąpił już w nowym roku mimo tego, że kontrakt obowiązywał go do końca roku.

Gramy tym co mamy pełna zgoda. Szkoda tylko, że mimo małego budżetu pieniądze zostały wydane tak a nie inaczej. Na szczęście Łuczaka już nie ma i mam nadzieję, że to koniec dobrych relacji na linii Turów-Beo.
PO w tym sezonie nie będzie może i dobrze, bo to zawsze jakieś oszczędności.
Szkoda tylko, że nikt nie pomyślał by już teraz podpisać ambitnego trenera, który z tej drużyny w przeciwieństwie do Ignatowicza wyciśnie wszystkie soki i pomyśli o niedrogim składzie na przyszły sezon.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 766 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 52  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.