Dzisiaj jest 23 cze 2025, 20:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Skoro juz tak wszystko wiecie i wszystkiego jestescie pewni, to nie licytujcie sie kto jest bardziej pewny swojego tylko powiedzcie dobitnie o swoich typach,a nie bawicie sie w przyslowiowego kotka i myszke... jak dla mnie to troszke zalosne (bynajmniej w wykonaniu doroslych ludzi).... :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No prosze jesteśmy żałośni . Super Madzia tak stwierdziła więc pewnie musi tak być :twisted: Pewni teraz się narażam wszystkim dookoła ale jeśli chcesz wyrażaj swoje zdanie nikt Ci nie broni . Ale nie nazywaj ludzmi żałosnymi bo nie walą prosto z mostu .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie nazwalam ludzi zalosnymi,tylko niektore ich zachowania...przeciez to jest smieszne, a zreszta... :?

Wiec jak tam licytacja lub zabawa w owijanie w bawelenke :twisted:
Ktora kandydatka ma wygrana w kieszeni :?:

Czekam na sugestie od ludzi "dobrze poinformowanych" :twisted:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Czekam na sugestie od ludzi "dobrze poinformowanych"

Prosze bardzo :!: :!: :!:
Wszyscy i wszystkie dobrze wiedzą że wygra Beata. Ty też to doskonale madziu wiesz.
Ciekawe czy nadal jestem żałosna :?: :twisted:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
Ciekawe czy nadal jestem żałosna :?: :twisted:

Czy ja juz wspominałam wczesniej,ze nie ludzie sa zalosni,a niektore ich zachowania :?: Tak...wspominalam,wiec nie mam zamiaru sie powtarzac 8)

A co do Beci?? To ja jak najbardziej jestem za tym aby wygrala. Dziewczyna jest moim zdaniem najladniejsza z kandydatek,a malo tego jest elokwentna,inteligentna i mega sympatyczna :D ... No coz chyba taka powinna byc miss :twisted:

Pozdrawiam :!:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

buuuUuuuu .... oŁma

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

wYgra Monia z 88, przewagą świeżości duszy i ciała... Ess

Tytuł:
obserwator
obserwator

......:::::::::: POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE:::::::........

Spoko luzik, bêdzie co byæ musi........:) :) :)

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 18:38 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Moge tylko dodac tyle, ze kandydatka nie powinna byc wybierana na podstawie profesjonalnych zdjec, poniewaz takie zdjecia mozna rownie dobrze poprawic i skorygowac w Adobe Photoshop lub innych podobnych do obrobki graficzno - multimedialnej..A wiadomo, ze po takich profesjonalnych fotografiach nie bedzie widac sladu piegow, blizn, krzywych oczu, zajadow, czy krost...Hmm i jeszcze jedno...Troszke to niesprawiedliwe ze zdjeciami i mysle (pewnie kazda sie ze mna z tym zgodzi), ze kazda kandydatka powinna miec wczesniej z osobna wykonane profesjonalne zdjecie i wowczas powinno sie je oceniac..Acha i wiadomo, ze wygra ta ktora bedzie miala PIEKNE FOTKI niz ta ktora jest naprawde piekna, a zdjecia wykonala se w domu przy malutkiej i starer kamerce

Zgadzam się z tobą dorianko w zupełności :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

jestesm za.... a zarazem przeciw obróbce w pHoToshopie. Więc może teraz zbojkotujemy wybory miSSek, heh ? :D ...:::zróbmy prawdzią rewolte:::.... w sensie że rewolucje

Tytuł:
VIP
VIP

A ja życzę wszystkim wiary w komisję i zaskoczenia przy wyborze miss, bo to już jutro :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

dorianna2424 pisze:
A co do wygranej Beci, to jeszcze nic nie wiadomomo

obserwuję od kilku dni i w końcu postanowiłam się wypowiedzieć. jest mi bardzo głupio czytając coś takiego, ponieważ nikt z nas nie jest jasnowidzem i nie warto bawić się w jakieś chore gierki w stylu: ooo ta napewno wygra a ta nie.

dorianna2424 pisze:
Co jeszcze tu chcialam napisac..Moge tylko dodac tyle, ze kandydatka nie powinna byc wybierana na podstawie profesjonalnych zdjec (...) po takich profesjonalnych fotografiach nie bedzie widac sladu piegow, blizn, krzywych oczu, zajadow, czy krost...

racja, same profesjonalne zdjęcia to błąd, dlatego ja dałam jedno nieprofesjonalne jako główne.
poza tym:
1. piegi są ok
2. z krzywymi oczami nie startuje się do konkursu, w którym między innymi ocenia się wygląd
3. zajady i krosty to też wynik dbania, a raczej nie dbania o siebie, a jeśli ktoś ma trądzik to patrz punkt powyższy...

a po ostatnie to jest kurcze zabawa... dobrze, ze nie mam za dużo pieniędzy, bo miałabym wyrzuty sumienia zgłaszając się do tego konkursu po tym, co przeczytałam.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Coż moge powiedziec. Moim zdaniem,a takie jak kazdy moge miec...konkurs MISS to konkurs urody,a nie skromnosci,statusu majątkowego czy tym podobnych rzeczy. Jeśli ktoś się do niego zgłasza to zdaje sobie sprawe z tego,ze cos soba reprezentuje w sferze wizualnej. Wiadomo,ze do konkursu miss nie zglosi sie dziewczyna garbata z zajadami,krostami czy krzywymi oczami.Skoro sie do niego zglaszacie to zdajecie sobie sprawe z tego ze jestescie lande i atrakcyjne...chyba,ze startujecie po to aby pozbyc sie kompleksow,udowodnic cos kolezankom a moze zwyczajnie zwrocic na siebie uwage.ktoregos z czlonkow komisji np :) No nie wiem nie mi to oceniac,ja osobiscie zglosilam sie do tego konkursu,bo uznalam,ze to dobra zabawa,ciekawe wydarzenie,a nie ukrywajac są z wygranej drobne korzysci materialne,np. sesja na ktora bez konkursu nie byloby mnie stac :) A jak tak sie przygladam to ten konkurs z dnia na dzien staje sie coraz bardziej kontrowersyjny,a konkurecja niezdrowa.. echhh :roll:

Tytuł:
gaduła
gaduła

madzia_zgc pisze:
[...]ja osobiscie zglosilam sie do tego konkursu,bo uznalam,ze to dobra zabawa,ciekawe wydarzenie[...]

Myślę, że dla większości (a może wszystkich) kandydatek (i jurorów) ów konkurs jest właśnie potwierdzeniem słów Madzi... Czyżbym się mylił? :D
Jako juror tak właśnie odbieram przesłanie miss.zgorzelec.info 8)

Dziękuję za uwagę :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Obawiam sie Trance - Masterze, ze tak bylo a teraz jak sie temu przyjrzec zaczyna sie dziac tak jak wspomnialam w moim wczesniejszym poscie. :?

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.