Dzisiaj jest 23 cze 2025, 13:48

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witam, dziękuję jasnowidzom za przewidywania, prosze o zestawy pytań na egzaminy w takim razie :)

Dziekuję Komisji, postaram się nie zawieść :)

Dziekuję Madzi, bo to ONA namówiła mnie na udział w konkursie :)

Dziękuję Organizatorom i mam nadzieje, że będziemy sie dobrze bawić :)

Dziewczyny, które nie mają profesjonalnych zdjęć: o ile nie będzie żadnych sprzeciwów ze strony Organizatorów: zapraszam na sesję: ja miałam ich juz wiele, wiem, że dla Was może być to niesamowita atrakcja - zajrzyjcie na parę chwil - może uda się cyknąć Wam kilka fotek do dalszych rozgrywek.

Pozdrawiam i idę spać.

Dobranoc!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Becia jeszcze raz MEGA GRATULACJE!!! Moim zdaniem w tym gronie jestes najlepsza,a najlepsza powinna wygrac i tak tez sie stalo :!:

Komisji gratuluje dobrego wyboru,bardzo dobrego wyboru :!:

Beci dziekuje za podziekowania :wink: (po prostu wiedzialam,ze wygrasz) :*

Pewne jest to,ze bedziesz sie dobrze bawic...zaufaj mi Alex o to zadba :)

Dziewczyny dla ktorych zyciowym priorytetem jest profesjonalna sesja zdjeciowa i ktore dzieki mozliwosci jej odbycia zaczely o siebie dbac --- Becia zaprasza na sejse :twisted:

Pozdrawiam gorrraco : :D

Tytuł:
gaduła
gaduła

Beatko, gratuluję wygranej :!: :D

Pozdrawiam pozostałe kandydatki, którym niestety nie było dane wygrać w tym miesiącu :?

Pozdrawiam także członków komisji wybierającej miss :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator

U MNIE FAJNIE JEST BY£O I BÊDZIE...

TO CO PIJEMY ZA MÓJ POWRÓT SZAMPANA, WÓDECZKÊ, CZY JAKIE¦ DOBRE PIWKA???

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 18:36 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

NO TO POWALCZYMY SOBIE HEHE, A JAK !!! :D :D :D :D :D :D

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 18:34 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł: :)
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

dorianna2424 --> nie unoś się tak honorem i dumą i nie rezygnuj z miss.Po co pytam sie po co?

pozdrawiam

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

NO NARESZCIE!!! - Żartowałem!!!! :lol:

Słuchaj Dorotko! To że Obrażasz się na cały świat i Zwijasz żagle tylko dlatego, że ktoś zwrócił uwagę, że Jesteś z Bogatyni i cały czas narzekasz na wszystko: a to brak kasy na autobus, a to na zdjęcia, a to brak czasu, to tylko umocni zainteresowanych w temacie o Twoim niskim poziomie intelektu! Oceń na chłodno swoje dotychczasowe posty i sama Stwierdź, czy w tym co pisze kwiatulek, nie ma odrobiny racji.

Więc zamiast chować głowę w piasek, to uszy do góry i Zostań w konkursie! A zamiast się obrażać na kwiatulka i teraz pewnie również na mnie, potraktuj to jako chumorystycznie podane rady aby pisać troszeczkę w innym tonie :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tralalalala i zabawa trwa.......

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 18:30 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Twój wybór, droga wolna, przymusu nie ma!

Jest jeszcze sporo pozostałych kandydatek a dojdą pewnie nowe, i tylko pozostaje mieć nadzieję, że nie będą się tak napuszały jak Ty za odrobinkę krytyki! :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator

>>>>>>>>> I love tranquility (peace), people, friendship, love, and there is well < goods (right) >>>>>>>>>>>>>

Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 18:33 przez dorianna2424, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

no to ja chciałem poinformować, że niniejszym odrzucam rezygnację doroty :evil: gdyż jest bezzasadna

Dla tych co nie potrafią czytać regulaminu na MISS informuję, iż nie ma ograniczenia pod kątem miejsca zamieszkania i proszę się tego nie czepiać :P

Ponadto Dori będzie miała wykonane ładne zdjęcia, które zostana zamieszczone na stronie oraz weźmie udział w następnym spotkaniu miss 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Po pierwsze: rozwniez z calego sercagratuluje Beacie i zycze udane dnia (ktory z pewnoscia taki bedzie) :)) ;))

Po drugie... forum miss jest coraz smieszniejsze... dorianna 2424 (z calym szacunkiem mowiac) uzyskala co chciala - ma swoja wymarzona (i wykrzyczana) sesje zdjeciowa, tylko ciekawe ze bedzie miala czas pojsc i zrobic kilka zdjec... (nie mowiac juz o calej sobocie przy ewentualnej wygranej) - mam nadzieje ze moje slowa nie sa uznane za zlosliwosc a jesli tak, to z gory przepraszam

Dobrze by bylo, gdyby na tym sie skonczyl temat klotni, urazonych honorow itp i ze nie bede nazwana jedza, bo moja elokwencja zostanie i tak oceniona roznie - jak juz powiedzial turek, a przeciez grunt to pewnosc siebie

Pozdrawiam serdecznie wszystkich lacznie z dorianna wokol ktorej chwili zwraca sie najwiecej uwagi oraz najbardziej zainteresowana tego miesiaca - Beate :))

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

No to teraz moja kolej 8)

Po pierwsze do Alexa,jak Dorota chce to niech rezygnuje,nie masz prawa ani podstaw do tego aby ja na sile w tym konkursie zatrzymywac skoro ona sobie tego nie zyczy.

Po II dajcie juz tej dziewczynie spokoj. Jak chce to niech sie puszy pyszni i nie wiem co jeszcze ... jej sprawa...

Ten konkurs zrobil sie bardzo gorrracy...lubie jak jest gorraco ale nie jak parzy... :roll:

Mysle ze pora troszke przyhamowac pewne dialogi :wink:

Pozdrawiam wszystkich i raz! dwa! - smutne uszy do gory :D

Tytuł:
gaduła
gaduła

madzia_zgc pisze:
Mysle ze pora troszke przyhamowac pewne dialogi :wink:

Zgadzam się z Tobą, Madziu 8)

...i to by było na tyle z mojej strony, jeśli chodzi o "spory" ostatnio powstałe w tym temacie.

Pozdrawiam wszystkich! 8)

Tytuł:
VIP
VIP

na wstępie poinformuję, że pomimo pewnych spraw, które się wydarzyły w moim najbliższym otoczeniu, staram się zachować spokój ale niniejszym odpisuję:

gosiak: " mam nadzieje ze moje slowa nie sa uznane za zlosliwosc a jesli tak, to z gory przepraszam "

są ! - więc nie bądź złośliwa bo zanim zostałaś miss nie byłaś taka pewna siebie...

madzia_zgc: "Po pierwsze do Alexa,jak Dorota chce to niech rezygnuje,nie masz prawa ani podstaw do tego aby ja na sile w tym konkursie zatrzymywac skoro ona sobie tego nie zyczy. "

Po pierwsze Dorota chce i to potwierdzi na forum !

madzia_zgc: "Jak chce to niech sie puszy pyszni i nie wiem co jeszcze ... jej sprawa..."

Czy to oznaka wredności ? Czy moze mi się wydaje ? Bo jeszcze dwie linijki wyzej pisałaś, żeby dać jej spokój !

madzia_zgc: "Ten konkurs zrobil sie bardzo gorrracy...lubie jak jest gorraco ale nie jak parzy... "

To spuść z tonu !

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.