Dzisiaj jest 20 cze 2025, 21:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

ja nie mowie, ze nie korzystam z laptopa, ale poprostu nie ma co porownywac grania z laptopa a grania z prawdziwych deckow, bo granie z deckow jest o wiele wiele trudniejsze niz z laptopa. Z kompa moze grac kazdy, a z deckow nie, bo wcisniecie "SYNC" powiedzmy w traktorze, potrafi male dziecko i juz ma bit zlapany, a na deckach tak latwo nie jest, wiec nie ma o czym gadac...

Tytuł:
pismak
pismak

no z tym sie zgodze :) ale nie powiesz mi, że wszystkie kawałki zmixujesz klikając SYNC :P
Traktor hmmm moze byc :) Ableton ohh jeeeee :!: :D :D :D 8)

Tytuł:
VIP
VIP

Chłopaki, odchodzicie od tematu, poklikajcie sobie na priv, bo ten temat dotyczy samej imprezy na Zalewie a nie zaawansowanych technik miksowania za pomocą guzika SYNC.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Mam pomysł na następną impreze na zalewie :
Impreza może nazywać się "Wielka Bitwa Zgorzelecka "
Na tej imprezie Kilku Dj'ów pojedynkowali by się kto lepie zabawić publiczność swoją muzyką , Jury byli by widzowie którzy oddawali by głosy w formie braw :>

Tytuł:
pismak
pismak

ale Ty zapewnisz ochrone :P bo podejzewam ze sie tam pozabijamy :P :P :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ochrone ale w jakim sensie - ochrone ludzi przed wami czy was przed ludzmi ???

Tytuł:
pismak
pismak

wogole na taka impreze to przyda sie naprawde powazna ochrona :P 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

DJ AntyKrzy pisze:
Jesli chodzi o DJ Krzy, to ja ze swoimi kumplami osobiscie uwazamy, ze jest on potomkiem H.CH. Andersena i niedlugo sam przerosnie swojego krewnego. Co do jego ksywy to proponuje mala zmiane, na takie jak: DJ Krzy(wousty) lub DJ Krzy(woprzysiezca). Pomysl nad tym chlopie. To bedzie lepiej odzwierwciedlac Twoje prawdziwe wnetrze. Wielu z nas slyszalo juz, jak DJ Krzy(woprzysiezca) mowi, ze sam "musial ratowac impreze, oraz gral najlepiej i najdluzej". Hmmmmm.... Mysle, ze nie do konca mozna sie z tym zgodzic... Pozostawie to wiec opinii publicznej. Pozdrawiam.

"Zeby byc dobrym Krzy***, trzeba sciemniac tak, zeby nikt nie uwierzyl" :twisted:

JEŻELI JESTEŚ TAKI ODWAŻNY CHŁOPACZKU CZEKAM NA CIEBIE NA GG 1044686 MOZE POWIESZ MI O CO CHODZI I PROSTO W TWARZ A NIE.... //ta część tekstu została wykasowana, a krzy nastepnym razem zostanie zbanowany //pozdrawiam admin

BYLES NA IMPREZIE? WIESZ KTO GRAL ILE CZASU! SYTUACJA Z PRADEM I MÓWIE TO OTWARCIE ŻE GRALEM 1.40min niecałe NAJLEPIEJ ZAGRAŁ ABDUL Z OGARNIĘCIEM CAŁEGO BAŁAGANU POMÓGŁ MI KONA (DZIEKI)...

PRAWIE WSZYSTKO NA TEN TEMAT

ta część tekstu też została usunięta bo także łamała regulamin tego forum

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Chłopaki wyluzujcie

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ej, spokojnie... :\
Prywatne sprawy załatwiajcie między sobą, a nie tutaj...
Poza tym zaczyna się tak samo jak z JWR - kłótnie, głupie dyskusje, wyzwiska itd., a to chyba nie o to tutaj chodzi...

Tytuł:
rekrut
rekrut

ja juz koncze ten temat ale musialem to napisac tutaj bo wiem iz ta osoba ktora te glupoty wypisuje bedzie to czytała.....ja juz nic na ten temat nie mowie!

Dla mnie nie ma tego tematu

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Mysle drogi Adminie ze trzeba ten temat chyba zakonczyc bo z forum robi sie walka kogutow :?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
Chłopaki, odchodzicie od tematu, poklikajcie sobie na priv, bo ten temat dotyczy samej imprezy na Zalewie a nie zaawansowanych technik miksowania za pomocą guzika SYNC.

dołączam się !

po 2. Chciałbym też, aby jak widać dość kontrowersyjny temat - dj Krzy dobiegł końca !!!!!!!
Jego zadaniem podczas imprezy było zagranie 1.5h seta, zagrał jak potrafił, ludzie się bardzo dobrze bawili i na tym mi jako organizatorowi najbardziej zależało, bo taki był cel tej imprezy. Dla mnie Krzy mógł tam przyjść nawet w kaloszach i grać na garnkach i jeżeli ludzie by się bawili to bym się cieszył i zaprosił go na następną imprezę, więc nie jest istotne to czy był w kaloszach czy w trampkach, czy w kufajce czy w koszulce z napisem MDT ! Bo to jest jego indywidualna sprawa, styl, itp. A problemy techniczne, jakie powstały przy jego graniu wynikły jak już wspominałem z braku doświadczenia chłopaków, ponieważ maja po 19 lat i dopiero zaczynają swoją przygodę z dj’owaniem! I nie potrafili nie przekraczać dozwolonego progu głośności.

Czekamy na opinie dotyczące imprezy, muzyki, organizacji, lub pomysły na ewentulne zmiany - jak w temacie "... byłeś ? oceń !"

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

dj Kona pisze:
alien_zgc - z tego co mi wiadomo to masz 16 lat, wiec niech ludzie popatrza jak pieszesz o piwie w wieku 16 latek :) moze rodzice tez popatrza i przetrzepia Ci tylek :evil:

z tego co wiem to gral w drodze do mekki we wrocq a tam raczej jako 16-latek nie dalby rady sie wychylic za kondola :P

Tytuł:
VIP
VIP

wszystkich poproszę o ponowne wrócenie do kontrowersyjnej wypowiedzi "dj krzy" która to została przeze mnie zmieniona w związku ze złamaniem regulaminu forum. Piszę to, żeby nie było zdziwienia, jak zbanuję dj krzy na tym forum i wówczas już nie będzie mógł się bronić przed ew. atakami.

Krzy, jeszcze jeden taki wypad i wypadasz !!!

A teraz wracamy do tematu imprezy atmosfery.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.