A więc dziś jeszcze raz, tym razem ja

poruszę sprawę tzw. "boruty"
Sprawy mają się tak:
od 8 rano jeździłem po Zgorzelcu załatwiając różne sprawy i przy okazji ścignąłem kilkanaście osób w sprawie nijakiej "boruty". W sumie nic konkretnego się nie dowiedziałem, nikt nie wypowiedział słowa "Abdul". Czegoś takiego jak "boruta" nie ma, nie było i nie będzie :!:
Nie wiem co ktoś miał w tym, mówiąc coś takiego ale jakoś mało mnie to interesuje w tym momencie, byćmoże jakiś cichy wielbiciel Kolegi Abdula wymyślił sobie taką bajkę chcąc tym samym wygrubasić wśród rówieśników...
Krótko mówiąc, ktoś walnął plotę, znajomy, przez znajomego znajomego, przez znajomą sąsiadki z Koła Radia Maryja

każdy coś przekręcił, każdy coś dodał od siebie i zrobiło się z tego niezle bajorko
A więc kończąc temat już na dobre(chyba): ta cała "boruta" to jedna wielka bajeczka i zapewne wiele osób miało okazję dopisać do tego coś od siebie. Impreza będzie dobrze zabezpieczona, począwszy od ochrony samego event'u, poprzez patrolowanie okolicznych terenów, etc... dochodząc do profesjonalnej pomocy medycznej

Mam także nadzieję, że rodzaj granej muzyki i atmosfera która będzie panowała podczas tej imprezki odstraszy potencjalnych osobników, których po wypiciu 3 piwek energia rozpiera i szukają zaczepki

Nawet jak ktoś taki się napatoczy to bardzo szybko wyleci z imprezy

...ewentualnie jak ochrona nie da rady

to ja osobiście się takim delikwentem zajmę

no chyba, że ja nie dam rady to zawołam Admina, bo Chuck Norris to pipa i sie myszy boi
PS. Odnośnie mojego postu wysłanego 15 Paź 2006 21:04 -- trochu mnie poniosło i wogóle... trochu głupio wyszło z cytatem... ehhh

za dużo na głowie

To co napisałem mogło być odebrane wieloznacznie przez pewne osoby, a zwłaszcza przez Kolege Abdula, za co bardzo przepraszam :wink: Myślałem, że łatwiej będzie ale się okazało, że to wcale nie jest takie łatwe i proste jak się na początku wydawało

...zdeczko niewyróbe mam, bo czego sam nie dopilnuję to niestety nie będzie zrobione. Ehhh... i tak bywa

a na sponsora imprezki to chyba sam siebie wpiszę

hehehe :wink:
PEACE :!: