Dzisiaj jest 19 cze 2025, 23:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alien podacz imprezy pozdrów wszystkich forumowiczów oraz Człowieka przez którego płacze cebula :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

:twisted: ze co :?:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Renegat napisał:
Cytuj:
Alien podacz imprezy pozdrów wszystkich forumowiczów oraz Człowieka przez którego płacze cebula

Odszyfrowuję: "Alien, podczas imprezy pozdrów wszystkich forumowiczów oraz człowieka, przez którego płacze cebula." :P Czyli admina oczywiście ;)

Tytuł:
pismak
pismak

ehhh... analfabetyzm :P:P:P:P

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

hehe nie analfabetyzm tylko "alfanabetyzm" hehe :D oczywiscie to byl zart :)
Juz nie duzo dni zostalo ;] PROGRESSIV NIGHT ta nada poczatek nowej erze imprez promujacych miasto! Jak i naszych grajkom ktorzy tyle sie dla nas namecza!:)

WSZYSTKO BEDZIE W NALEZYTYM PORZADKU I NIC NIE JEST W STANIE SIE NIE UDAC!!

a jak nie to sie pociagnie za odpowiednie sznurki :)

Ps. Slyszeliscie ze Admin wie gdzie jest Nemo! tego nawet Chuck Norris nie wie!

Tytuł:
pismak
pismak

SPEED DVD pisze:
WSZYSTKO BEDZIE W NALEZYTYM PORZADKU I NIC NIE JEST W STANIE SIE NIE UDAC!!

a jak nie to sie pociagnie za odpowiednie sznurki :)

...kurcze :) jedyny sponsor, kóry się odzywa na forum :) hehe :wink:
Uda się napewno :D

A wiesz, że jak Chuck Norris idzie spać to sprawdza czy Admina nie ma w szafie :P :P :P

Tytuł:
pismak
pismak

A więc dziś jeszcze raz, tym razem ja :P poruszę sprawę tzw. "boruty" :)
Sprawy mają się tak:
od 8 rano jeździłem po Zgorzelcu załatwiając różne sprawy i przy okazji ścignąłem kilkanaście osób w sprawie nijakiej "boruty". W sumie nic konkretnego się nie dowiedziałem, nikt nie wypowiedział słowa "Abdul". Czegoś takiego jak "boruta" nie ma, nie było i nie będzie :!: 8)

Nie wiem co ktoś miał w tym, mówiąc coś takiego ale jakoś mało mnie to interesuje w tym momencie, byćmoże jakiś cichy wielbiciel Kolegi Abdula wymyślił sobie taką bajkę chcąc tym samym wygrubasić wśród rówieśników... :?

Krótko mówiąc, ktoś walnął plotę, znajomy, przez znajomego znajomego, przez znajomą sąsiadki z Koła Radia Maryja :lol: każdy coś przekręcił, każdy coś dodał od siebie i zrobiło się z tego niezle bajorko :?

A więc kończąc temat już na dobre(chyba): ta cała "boruta" to jedna wielka bajeczka i zapewne wiele osób miało okazję dopisać do tego coś od siebie. Impreza będzie dobrze zabezpieczona, począwszy od ochrony samego event'u, poprzez patrolowanie okolicznych terenów, etc... dochodząc do profesjonalnej pomocy medycznej :D Mam także nadzieję, że rodzaj granej muzyki i atmosfera która będzie panowała podczas tej imprezki odstraszy potencjalnych osobników, których po wypiciu 3 piwek energia rozpiera i szukają zaczepki :lol: 8) Nawet jak ktoś taki się napatoczy to bardzo szybko wyleci z imprezy 8) ...ewentualnie jak ochrona nie da rady :P to ja osobiście się takim delikwentem zajmę 8) no chyba, że ja nie dam rady to zawołam Admina, bo Chuck Norris to pipa i sie myszy boi :lol: :P

PS. Odnośnie mojego postu wysłanego 15 Paź 2006 21:04 -- trochu mnie poniosło i wogóle... trochu głupio wyszło z cytatem... ehhh :P za dużo na głowie :? To co napisałem mogło być odebrane wieloznacznie przez pewne osoby, a zwłaszcza przez Kolege Abdula, za co bardzo przepraszam :wink: Myślałem, że łatwiej będzie ale się okazało, że to wcale nie jest takie łatwe i proste jak się na początku wydawało :? :? :? ...zdeczko niewyróbe mam, bo czego sam nie dopilnuję to niestety nie będzie zrobione. Ehhh... i tak bywa :P a na sponsora imprezki to chyba sam siebie wpiszę :lol: :lol: :lol: hehehe :wink:

PEACE :!: :twisted: :twisted: :twisted: :)

Obrazek

Tytuł:
VIP
VIP

Bardzo zdrowa postawa. Tak trzymać.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

do alien_zgc: ale ty bzdury wypisujesz..... :lol: dobrze że nie wszyscy czytaja zgorzelec.info bo jakby czytali co za kocopoły tu wypisujesz to raczej frekwencja na twojej imprezie bylaby niska.....i nie chodzi mi o, jak ty to ładnie ujmujesz, "poziom artystyczny", tylko o reszte twoich przemyśleń.

Tytuł:
pismak
pismak

Namruf pisze:
raczej frekwencja na twojej imprezie bylaby niska.....i nie chodzi mi o, jak ty to ładnie ujmujesz, "poziom artystyczny", tylko o reszte twoich przemyśleń.

ehhh... jakbyś sam musiał wszystkiego dopilnować, sam wszędzie pojechać, sam wszystko załatwić to też byś już zaczął 'majaczyć' :P Pozatym od samego początku mówiłem, że wszelkie informacje będą zamieszczane na forum. Problem był i problemu nie ma, więc o co Ci chodzi :?:
Dziś zrobiłem ponad 200km. samochodem i przeszedłem poważny hektar, a wszystko to po to żeby załatwić kilka spraw, które niestety nie mogą czekać ani dnia dłużej :!: Chcę żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik bo bardzo zależy mi na tej imprezie i naprawdę Twoje komentarze są tutaj całkowicie zbędne. Chcesz się coś dowiedzieć, coś zaproponować albo może w jakiś sposób mi pomóc to zapraszam...

Obrazek
...ostateczna wersja plakatu :D
Wersja duża: http://www.tranceart.dj.pl/pliki/obrazki/final.jpg 8)

Tytuł:
pismak
pismak

...wkońcu udało się uruchomić naszą stronkę :P dziś wieczorem powinno być już wszystko gotowe :) Adres strony widoczny jest w moim podpisie :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

hehe stronka prezentuje sie bardzo dobrze :) po udanej imprezie bedzie wiadomo gdzie szukac kolejnych event`ow !!

JUZ NIEDLUGO NOC ROKU!!

Tytuł:
pismak
pismak

A plakatów to nie ma komu rozklejać :P nieroby :P:P:P

...a Admin siedzi i kroi cebuje :lol:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

alien_zgc napisał:
Cytuj:
plakatów to nie ma komu rozklejać

Właśnie zastanawiam się nad tym, czy się za to obrazić czy nie... :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

plakaty to chyba Wasz interes, a nie Aleksandra, wiec wy musiscie ruszyc dupe za przeproszeniem i je porozwieszac a nie czekac na az admin to zrobi...

co do strony, dzial artysci: nie wiem jak inni, ale wiem ze Krzy nie supportowal zadnego z tam wymienionych :)

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.