bombas3 pisze:
Cytuj:
Jednak jest szczęściem dostać pracę w np.BOT.
pojęcie szczęścia jest względne, więc, aby podyskutować o tym poważnie trzeba określić jakieś kryteria. Bo dla Ciebie szczęściem jest praca w BOT, dla mnie coś całkiem innego

Pokaż mi palcem gdzie napisałem,że dla mnie jest szczęściem dostac tam pracę.
Wracając do tematu.Dlaczego co niektórzy nie dopuszczaja do siebie mysli,że ten mody człowiek nie nadaje się na burmistrza?
Czy jesteście tak zacięci na Fiedorowicza,dlatego ze reprezentuje niezbyt popularna strone sceny politycznej?Czy 8 lat starczy i teraz czas na waszego koleżkę?Fiedorowicz wygra,i następne 4 lata beda dla was,jego przeciwników okazja do plucia jadem.
Nawet moge zgodzić się z Marko,na tamat sposobu postrzegania ludzi przez pracowników kwb.To prawda uwazają sie za nadludzi.
Ale mam nadzieje,że im się urwie koryto.
Pogadajcie sobie jeszcze kto jest lepszym radnym,kto gorszym,kto spadł ze stołka,a kto się tylko troszkę zesliznął.
Rozmówki na poziomie i w tłoku:)
Nie wygra wasza młoda lalka,bo jest w stanie zerowego przygowania,do rządzenia naszą małą wsią.
A nawyki wyniesione z LWP Fiedorowiczowi raczej pomogły ,niż zaszkodziły.
Gero sam sobie potwierdz sensownoiśc czy bezsensownośc argumentów Marko o księzycu.
Kiedy włączysz wyczucie ironi,humoru i popatrzysz na ten cytat z dystanesem to zdasz sobie sprawe ze stanu własnej świadomości.
Oczywiście jeśli chcesz to mozemy dyskutować tu śmiertelnie powaznie i zgodnie z zasadami dyskusji.
Dlatego ja prosze o udzielenie głosu do nastepnego postu,dziękuję z góry.