aleksander,
cyt., ”Ktoś mi kiedyś powiedział, ze Zgorzelec to za małe miasto na zgorzelec.info i że się nie utrzyma”. A mi kiedyś ktoś powiedział że, jak parę osób mówi ze jesteś chory, to nie dyskutuj tylko kładź się do lóżkaJ
Odnośnie ilości wejść na strony związane z imprezami w zgolku informuję, że ja oraz moich 12 znajomych weszło na ta stronę dotyczącą działu imprez i nowości w naszym mieście, to niestety frekwencja wejść nie przekłada się w uczestnictwie w reklamowanych imprezach jak „ podobno do działu imprezowego na zinfo wchodzi dziennie setki osób.........?” czyli licząc 7 dni w tygodniu na imprezy w tyg. powinno chodzić ok. 700 osób. PROSTE WYLICZENIE NIE???? Odnośnie prezentacji repertuaru na zgorzelec.info informuję, że „Nie jestem zainteresowany tak skuteczna kampania reklamowa w tym portalu gdyż sala kinowa mieści tylko 140miejsc siedzących, a tyle mi zapewnia reklama na stronie
www.mdk.zgorzelec.com„
Cyt. „bo gdyby chciał to promować to widownia by była znacznie większa, tym bardziej że jest to bezpłatne.” – Uważam ze już Pan Burmistrz Rafał Gronicz odpowiedziął za siebie i min.,za mnie iż Twoje tak proste rady dotyczące odniesienia sukcesu gwarantowały by Ci pozycje co najmniej Pytii Delfickiej lub powinieneś się realizować w rządzie na stanowisku premiera aby „Polska rosła w siłę a nam żyło się dostatniej”.
Wypraszam sobie aby z info zgorzelec dawało mi SZANSĘ w Twojej osobie, której nigdy nie widziałem w kinie ale tacy jak Ty maja najwięcej do powiedzenia nie znając realiów funkcjonowania w placówki podległej samorządowi.
P.S.1
Moje długoletnie doświadczenie oraz działalność w obszarze kultury filmowej pozwoliła na jej docenienie przez Polski Instytut Sztuki Filmowej co skutkowało sfinansowaniem nowego sprzętu dźwiękowego w najnowszym formacie DTS. Stali widzowie teraz mogą odczuć przyjemność kosztowania się zmianą systemu audio od powstania tego kina (45lat temu)
P.S 2
Odnośnie innych postów zamieszczonych na forum informuję, ze zawsze zapraszam przed seansem i po na podzielenie się swoimi uwagami odnośnie mej osoby i funkcjonowania DKF PoZa. Szczególnie zapraszam osoby aktywne na forum z tego portalu a które nie uczestniczą na projekcjach ( bankietowiczów zapraszam na bankiety a szpiclów odsyłam do Stasi-„Życie na podsłuchu”
www.mdk.zgorzelec.com)
Mariusz Tokarczyk