Dzisiaj jest 23 cze 2025, 17:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Transfery
rekrut
rekrut

Kelati został ale Krzysiu poszedł do Prokomu.Szkoda mi chłopaka

P.S jak będziecie coś wiedzieć o jakiś ciekawych transferach piszcie :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Kelati został ale Krzysiu poszedł do Prokomu.Szkoda mi chłopaka
OK Kelati zostaje ale nie wiadomo jeszcze co z Roszykiem wiemy tylko że jest przymierzany do Sopockiego klubu ale nie ma oficjalnego newsa, że podpisał.Także komentarze na temat Roszyka pozostawmy dla siebie, porozmawiamy jak podpisze:P.Co do przymiarek Turowa no to paru tych zawodników jest.Na http://polskikosz.pl/news/14582 jest krótki artykuł o możliwości pozyskania 5 nowych zawodników oraz na http://e.gazeta.wroc.pl/ w dodatku Gazeta Wojewódzka str.34 i 35 wywiad z Krygierem oraz p tych zawodnikach.Jak wiadomo gazetą do końca ufać nie można, pożyjemy zobaczymy jak będzie oficjalne info o podpisaniu kontraktu na kolejny sezon wtedy będzie można spekulować.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wolkowyski to niezla plotka :) Az mi sie smiac chce. Przeciez to gracz, o ktorego trzeci rok stara sie Prokom i pomimo ogromnych pieniedzy nie moge go kupic, dlatego nie wierze, ze Turowowi sie to uda.

Krzysiek Roszyk, chociaz w rozmowie ze mna na zakonczenie sezonu mowil, ze tu zostaje, niestety poszedl za pieniedzmi, Euroliga i lawka rezerwowych do Prokomu. Na 99% jest dogadany.

Problem mamy z Polakami, bo jest tylko Witka. Moze uda sie pozyskac Kitzingera. Osobiscie chcialbym Szawarskiego w miejsce Roszyka, Plute badz Frasunkiewicza. Ciekawym posunieciem byloby zakontraktowanie Pietrasa.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Osobiscie chcialbym Szawarskiego w miejsce Roszyka, Plute badz Frasunkiewicza.
O tak jestem tego samego zdania, nigdy jednak nie wiadomo a niech zaraz pojawi się artykuł o Szawarskim i Plucie w Zgorzelcu:) ale czy jest to możliwe??Może jeśli zaczną rozmawiać z nimi działacze to zgodzą się na granie dla Turowa, przecież wystąpią w pucharze ULEB CUP a ich miejscem na pewno końcówka ławki by nie była.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jest też plotka o Luisie Scoli :P
Podobno spodobał mu się warsztat Filipovskiego :twisted:
I jest już nawet po rozmowie z Krygierem i Filipovskim, ale podstawowym warunkiem jest puchar ULEB.
Aż huczy od plotek że do Turowa przejdzie kuzyn Dragisy-Peja Drobnjak. Jednak na ten temat nic nie wiadomo, Dragisa mówi że nas na niego nie stać, a on ma to poprostu gdzieś :o
Pozatym, co Krzyśka. Szkoda że odchodzi, ale w Prokomie byłby tylko GŁĘBOKIM rezerwowym. Pozatym znalazłem krótkie info http://www.e-bask...lad__39760 Szkoda!!!
Iwo również był przymierzany do gry w Turowie, razem z Davidem Loganem.
Co do Andrzeja i "Szawara". Oni by mogli przejść, Pluta jednak chce zostać we Włocławku, a byłby idealnym partnerem dla Tomka 8) . A Szawar, oczywiści mógłby powrócić do Zgola, to naprawde gwiazda ligi i dobry obrońca.
Aha, i w temacie linki do artykółów jest info, że Uleb wstępnie się zgodził na rozgrywanie meczów w Czeskim Libercu.
Puchar ULEB, ma być powiększony do pięćdziesięciu, a nawet sześćdziesięciu drużyn.
Jeszcze tylko zatrzymać Witke, Roszyka (oby to tylko fałszywe info o jego przejściu do Prokomu), Koszara (on nadal byłby dobrym wejściem z ławki, pozatym w Pucharze ULEB sporo by się nauczył. Ale żeby więcej grał na jedynce!), Ljubo, i może Williamsa (on bardzo chce zostać)

Peace

PS. Podobno Saso poleci na Mallorce szukać centra 210cm. czy to prawda. ? :smt030

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

fan_turowa pisze:
Jest też plotka o Luisie Scoli :P
Podobno spodobał mu się warsztat Filipovskiego :twisted:
I jest już nawet po rozmowie z Krygierem i Filipovskim, ale podstawowym warunkiem jest puchar ULEB.

Plotka :) Ze Scola to byl taki zart :)

fan_turowa pisze:
Iwo również był przymierzany do gry w Turowie, razem z Davidem Loganem.

Kitzinger jeszcze nie podpisal z Prokomem i sadze, ze podpisze z nami. To bedzie tylko dla jego dobra, ale zobaczymy, czy sie sprawdzi to, co wiem :) Logan nie dla nas.

fan_turowa pisze:
Podobno Saso poleci na Mallorce szukać centra 210cm. czy to prawda. ? :smt030

Ja wiem o centrze 210 cm, ale on nie jest z Majorki.

Ps. ULEB mamy w Libercu. A i jeszcze jedno. Saso jest po slowie z agentami Ljubo i Vjeko. Pozdro.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Ja wiem o centrze 210 cm, ale on nie jest z Majorki.
Jak wiesz to podziel się z nami tą wiadomością:)Jestem ciekawy kto będzie następnym objawieniem naszej drużyny.Teraz Kelati kto następny?:P zresztą to pytanie zadamy sobie po sezonie ogórkowym;]

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wade pisze:
Jak wiesz to podziel się z nami tą wiadomością:)Jestem ciekawy kto będzie następnym objawieniem naszej drużyny.Teraz Kelati kto następny?:P zresztą to pytanie zadamy sobie po sezonie ogórkowym;]

Na razie nie moge powiedziec, bo nie jest to pewna informacja, a plotek nie chce rozsiewac. Jak sie cos wyjasni, to na pewno Wasz poinformuje :) Obiecuje! :P

Czekam na info wlasnie, bo do konca tygodnia Kelati, Rodriguez i Witka powinni podpisac. Gotow jest tez Drobnjak.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Na razie nie moge powiedziec, bo nie jest to pewna informacja, a plotek nie chce rozsiewac. Jak sie cos wyjasni, to na pewno Wasz poinformuje :) Obiecuje! :P
Ok a możesz tak sam powiedzieć co myślisz o tym graczu czy jest dobry czy raczej zmiennik dla jeszcze innego centra??

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Wade pisze:
Ok a możesz tak sam powiedzieć co myślisz o tym graczu czy jest dobry czy raczej zmiennik dla jeszcze innego centra??

Ten zawodnik ma byc drugim srodkowym. Jak dla mnie to bardzo dobry ruch transferowy :) Mysle, ze to dobry zawodnik, przede wszystkim w ataku, bo niestety statystyki obrony nie pokazuja...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jak Saso sie nim interesuje to na pewno i bardzo dobrze broni :lol:
Nitro a jak ten Pan sie nazywa? :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam

Slyszalem chodzi plotka o 1 zawodniku, ktory faktycznie jak napisal nitroo atak-jest dobry.. ale z obrona o wiele gorzej.. jest to znany dobrze zawodnik.. ale plotki, to plotki wiec nie bede pisal(sorki)...
poczekamy na oficjalne wiadomosci i wtedy powiem, czy to faktycznie o niego chodzilo..

w sumie jezeli jest to prawda, to mam mieszane odczucia co do tego zawodnika... nie chcialbym go, szczerze mowiac.. choc Saso zapewne wie co robi;)
i najwazniejsze co wiem o tym zawodniku, to on nie ma 210 cm.. troszeczke mniej...

pzdr

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

mm pisze:
Slyszalem chodzi plotka o 1 zawodniku, ktory faktycznie jak napisal nitroo atak-jest dobry.. ale z obrona o wiele gorzej.. jest to znany dobrze zawodnik.. ale plotki, to plotki wiec nie bede pisal(sorki)...
poczekamy na oficjalne wiadomosci i wtedy powiem, czy to faktycznie o niego chodzilo..

w sumie jezeli jest to prawda, to mam mieszane odczucia co do tego zawodnika... nie chcialbym go, szczerze mowiac.. choc Saso zapewne wie co robi;)
i najwazniejsze co wiem o tym zawodniku, to on nie ma 210 cm.. troszeczke mniej...

Chodzi Ci pewnie o Otisa Hilla :) Niestety, nie chodzi mi o tego zawodnika. A co do Hilla, to nie potwierdzam i nie zaprzeczam :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Chodzi Ci pewnie o Otisa Hilla :) Niestety, nie chodzi mi o tego zawodnika. A co do Hilla, to nie potwierdzam i nie zaprzeczam :)

Hilla nie chce ani Anwil ani my..nie siej plotek Nitroo

Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, 18:27 przez jaro28, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

heh niomks chodzilo mi o niego :) ... nie chcialem pisac nazwiska bo to raczej plotka..
pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.