Dzisiaj jest 20 cze 2025, 22:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

magda98 pisze:
Kto nie odkłada towaru na miejsce?! KLIENCI!!!

To oczywiste - nawet ja tak robię gdy na czytniku okazuje się , że cena jest inna niż na półce. Inna sprawa , że mnie obowiązuje cena z półki i mogę przy kasie wymagać tej , a nie innej.
Natomiast od porządku w sklepie jest obsługa - jak w każdym zresztą.

magda98 pisze:
ale wszyscy jesteśmy ludźmi i powinniśmy sobie pomagać

Banałem pojechałaś okropnym - naprawdę tak uważasz? ;)

magda98 pisze:
Nie podoba mi się jak klient wrzeszczy na mnie, bo na towarze nie ma kodu.

Zmień pracę skoro tak - nie ma to innej rady ;) Ja nie krzyczę nigdy na nikogo - co najwyżej stanowczym głosem proszę przełożonego.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

magda98 pisze:
samotna napisał/a:
Real problem z kasjerkami będzie miał zawsze bo pracowników nie szanują ! Wiem bo przepracowałam tam na kasie 1,5 roku.

Wcale nie traktują nas źle. Może pieniądze nie za duże, ale dziewczyny na kasach i w nadzorze są super i zawsze dbają o to żebyśmy miały przerwy i wogóle. Może zasłużyłaś sobie na takie traktowanie. Pozdrawiam wszystkie kasjerki, cały nadzór i wogóle wszystkich pracowników. Najlepsze życzenia na Nowy Rok. Trzymajcie się.

Bzdura !! koleżanki są traktowane super ale reszta ? nie przesadzaj i bądź obiektywna!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tylko_Kamila pisze:
Magda uspokój się troszkę, jak ci tak źle to może poszukaj pracy gdzie indziej... ja tam też pracowałam, i to nie krótko, okres świąteczny też miałam za sobą... trochę ty masz racji a trochę inni którzy piszą o niezbyt inteligentnych kasjerkach... sama teraz robie w realu zakupy i trafia mnie jak widzę jak one się ruszają, jak z łaską cokolwiek robią... dlatego nie każdy nadaje się na to stanowisko pracy... a ty się tak nie unoś bo nie ma czym...

Właśnie mi się tam podoba. Wiem, że niektórzy z Was mają trochę racjii, ale i tak będę broniła koleżanek z pracy. Wcale nie są niezbyt inteligentne. :-?

[ Dodano: Pon Sty 07, 2008 4:05 pm ]
samotna pisze:
magda98 pisze:
samotna napisał/a:
Real problem z kasjerkami będzie miał zawsze bo pracowników nie szanują ! Wiem bo przepracowałam tam na kasie 1,5 roku.

Wcale nie traktują nas źle. Może pieniądze nie za duże, ale dziewczyny na kasach i w nadzorze są super i zawsze dbają o to żebyśmy miały przerwy i wogóle. Może zasłużyłaś sobie na takie traktowanie. Pozdrawiam wszystkie kasjerki, cały nadzór i wogóle wszystkich pracowników. Najlepsze życzenia na Nowy Rok. Trzymajcie się.

Bzdura !! koleżanki są traktowane super ale reszta ? nie przesadzaj i bądź obiektywna!

Ciekawe kto Cię tam tak źle traktował?! Chyba sama przesadzasz.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

magda98 pisze:
Właśnie mi się tam podoba. Wiem, że niektórzy z Was mają trochę racjii, ale i tak będę broniła koleżanek z pracy. Wcale nie są niezbyt inteligentne.

Po takiej wypowiedzi ja na pewno Ci nie uwierzę ;)
Bronić możesz - ale z głową.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Magda samotna ma rację, ja osobiście traktowana byłam dobrze, zawsze grafik pode mnie jak sobie chciałam, zawsze przerwa, bo się o to upominałam... do tej pory rozmawiam z dziewczynami, ale fakt jest taki że nie każda tak miała jak ja, zwłaszcza w święta, mowy o przerwie nie było, na wyjście do toalety czekać sobie można było 2 godziny... już nie wspomnę o tych ciągłych mankach z kasy...
nie wiem ile tam pracujesz, ale sposób Twoich wypowiedzi kolejny raz skłania mnie w kierunku zdania: zmień pracę jak ci się nie podobają krzyczący klienci, narzekający, inne ceny na kasach inne na półkach... poza tym jak coś ci się nie podoba powiedz to klientowi a nie nam... nie jesteśmy jakimś kołem który wysłucha twoich żalów bo krzywda ci się dzieje w pracy.

Tytuł:
rekrut
rekrut

ż
Tylko_Kamila pisze:
Magda samotna ma rację, ja osobiście traktowana byłam dobrze, zawsze grafik pode mnie jak sobie chciałam, zawsze przerwa, bo się o to upominałam... do tej pory rozmawiam z dziewczynami, ale fakt jest taki że nie każda tak miała jak ja, zwłaszcza w święta, mowy o przerwie nie było, na wyjście do toalety czekać sobie można było 2 godziny... już nie wspomnę o tych ciągłych mankach z kasy...
nie wiem ile tam pracujesz, ale sposób Twoich wypowiedzi kolejny raz skłania mnie w kierunku zdania: zmień pracę jak ci się nie podobają krzyczący klienci, narzekający, inne ceny na kasach inne na półkach... poza tym jak coś ci się nie podoba powiedz to klientowi a nie nam... nie jesteśmy jakimś kołem który wysłucha twoich żalów bo krzywda ci się dzieje w pracy.

Czego Wy chcecie? To Wam się nie podoba to, że bronię kasjerek i dziewczyn z nadzoru. Ja też przed świętami nie zawsze miałam przerwę, ale dziewczyny z nadzoru starały się nas puszczać chociaż na 15 minut. Nie chcę Was obrażać w żadnym wypadku. Chodzi mi tylko o to, żebyście zrozumieli, że kasjerki to też ludzie i też mają prawo chodzić na chorobowe. Więc nie oczerniajcie nas tak.

[ Dodano: Wto Sty 08, 2008 6:13 pm ]
YELLO_35 pisze:
magda98 pisze:
Właśnie mi się tam podoba. Wiem, że niektórzy z Was mają trochę racjii, ale i tak będę broniła koleżanek z pracy. Wcale nie są niezbyt inteligentne.

Po takiej wypowiedzi ja na pewno Ci nie uwierzę ;)
Bronić możesz - ale z głową.

W co mi nie uwierzysz? Przeszkadza Ci to, że bronię dziewczyn? Uważasz, że kasjerki z Reala są głupie?

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Czytaj dziecino ze zrozumieniem - jeśli ktoś pisze , że bywają mało inteligentne to nie oznacza , że wszystkie takie są.
Broniąc je w taki sposób sama wystawiasz sobie świadectwo ;)
To tak jakbyś chciała nam wmówić , że nie ma głupich ludzi na świecie - otóż są :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

YELLO_35 pisze:
Czytaj dziecino ze zrozumieniem - jeśli ktoś pisze , że bywają mało inteligentne to nie oznacza , że wszystkie takie są.
Broniąc je w taki sposób sama wystawiasz sobie świadectwo ;)
To tak jakbyś chciała nam wmówić , że nie ma głupich ludzi na świecie - otóż są :)

Daj sobie już spokój. Ja tam pracuję, Ty pewnie robisz tam zakupy i dobra. ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

magda98 pisze:
Ciekawe kto Cię tam tak źle traktował?! Chyba sama przesadzasz

Bardzo chętnie bym sypnęła nazwiskami, ale tego nie zrobie. I chyba wiem ktoś ty, a jeżeli mam rację to jesteś jedną z pupilek nadzoru!! :smt064

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Tylko_Kamila pisze:
zawsze grafik pode mnie jak sobie chciałam, ........ale fakt jest taki że nie każda tak miała jak ja, zwłaszcza w święta, mowy o przerwie nie było, na wyjście do toalety czekać sobie można było 2 godziny...

Kolejna pupilka nadzoru he he he

Sama się przyznałaś, że nie każda miała tak jak Ty, a dlaczego że tak spytam jedne mają gorzej a inne lepiej?
Wazeliniarstwo he he he czy może coś innego.....
Szkoda,ze ktoś miał utrudnienia przez to , że Ty chciałas akurat tego dnia mieć taka zmianę a nie inna czy np. wolne itp.

To jest właśnie równe traktowanie pracowników.
W swojej firmie tez miałem taka gwiazdę, szybko wyleciała przez skargi innych dziewczyn , które u mnie pracują.

Tytuł:
VIP
VIP

a jest tam jaki związek zawodowy, czy blady strach przed taką inicjatywą? ;-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ernesto pisze:
Szkoda,ze ktoś miał utrudnienia przez to , że Ty chciałas akurat tego dnia mieć taka zmianę a nie inna czy np. wolne itp.

o czym Ty piszesz? Chyba wszędzie tak jest, ze jak ktoś chce mieć wolne to ktoś inny musi go zastąpić!
Ernesto pisze:
Sama się przyznałaś, że nie każda miała tak jak Ty, a dlaczego że tak spytam jedne mają gorzej a inne lepiej?

... bo tak już jest, ze jedni maja gorzej a drudzy lepiej!

PS.
o co chodzi w tym wątku?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

tadam pisze:
Ernesto pisze:

Tu chodziło mi o to,że zakładając Ty planujesz dzień wolny spędzić z dzieckiem na sankach, ale nie, bo ktos kto ma lepszy układ z szefem załatwia sobie bez żadnych zapowiedzi wolne , Ty dostajesz wała a koleżanka ma wolny dzień.
Co innego grafik czy prośba o zamianę.Wtedy to ok.

tadam pisze:
o czym Ty piszesz? Chyba wszędzie tak jest, ze jak ktoś chce mieć wolne to ktoś inny musi go zastąpić!

To oczywista oczywistość , ale bez włażenia szefostwu w tyłek i załatwiania sobie wolnego typu"grafik był zawsze pode mnie"

tadam pisze:
Ernesto pisze:

... bo tak już jest, ze jedni maja gorzej a drudzy lepiej!

Jedni sa zwykłymi nie powiem kim, a drudzy łudzą się , że można coś mieć uczciwie, jak widać nawet takie stare chłopy jak Ty myślą tylko jak tu zrobić sobie dobrze , mając głęboko w XXX całą resztę.

W wątku o nic nie chodzi, tak sobie klepiemy literki i pokazują się na ekranie, zabawa taka.

Tytuł:
rekrut
rekrut

samotna pisze:
Bardzo chętnie bym sypnęła nazwiskami, ale tego nie zrobie. I chyba wiem ktoś ty, a jeżeli mam rację to jesteś jedną z pupilek nadzoru!!

A co boisz się sypnąć nazwiskami?! Ja akurat pupilką nadzoru nie jestem, ale traktują mnie normalnie, bo nie mam takiej pyskatej gęby jak ty. Ja też wiem kim ty jesteś.
Zwolnili cię za nieróbstwo to się mścisz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Oj, jakieś prywatne wycieczki się zaczynają... Proszę o spokój!

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.