Cytuj:
Wczorajszy dzień został okrzyknięty przez większość "pogrzebem koszykówki".
Pytanie za 100pkt kto był koronerem, albo kto stwierdził zgon? Ludzie przestańcie lamentować, a Ty Aleks nie podgrzewaj jeszcze tej atmosfery, bo nowym ludziom utrudniacie bardzo sytuację!
Za przeproszeniem muszę to napisać - popier***ona Polska mentalność
Cytuj:
Prezes Arkadiusz Krygier odwołany wczoraj ze stanowiska otrzymał propozycję objęcia funkcji dyrektora sportowego jednak poprosił radę o czas na podjęcie decyzji do dzisiaj.
Jeżeli ma jaja i na prawdę chce coś osiągnąć z Turowem to przymie tą posadę.
Cytuj:
"Najlepszą nagrodą dla mnie - mówi Krygier - będzie medal i kolejne zwycięstwa. Zespół został zaprogramowany tak, aby wygrywać i każdy kolejny sukces będzie dalej moim i Sasy wynikiem".
A ja myślałem, że Sasy, reszty kadry trenerskiej i zawodników, bo Pana Krygiera ani razu nie widziałem na boisku, jak zdobywał punkty, albo na ławce trenerskiej jak rozrysowywał taktykę.
Za przeproszeniem Panie Arkadiuszu (bo na pewno Pan to czyta) przestań Pan medialnie lamentować nad swoim losem, jak zbity 'pies'. Trzeba mieć 'cohones' wziąść się w garść. Faktem będzie na pewno, że jeżeli ten zespół coś w tym sezonie osiągnie, a na pewno osiągnie, bo już jesteśmy w najlepszej 16 ULEB'u to też w tym jest Pana udział, tak więc już za to można Panu pogratulować. Tylko po co siać fermentw mediach?
[ Dodano: Pią Lut 29, 2008 11:48 am ]Ewcia pisze:
Jeśli są jakieś merytoryczne powody i dowody odwołania Krygiera - mam na myśli niegospodarność - to sprawą powinna zając się prokuratura. Osobiście uważam, że w ostateczności tam nie trafi bo nic na niego nie mają .
Dwa rozwiązania... pierwsze takie, jakie podałaś
Drugie - nie trafi, ponieważ facet pod względem sportowym zarządzał tym Klubem bardzo dobrze i mu odpuszczą. Były dobre wyniki i to będzie taki ostani 'ukłon' w stronę jego osoby.
BTW
Przestańcie siać zamęt, stało się, już czasu nie cofniecie, żyje się dalej.