Dzisiaj jest 19 cze 2025, 18:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 341 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

mieszczuch pisze:
I.Owsik

mieszczuch pisze:
A.Panek

Obydwaj mnie zawsze zadziwiali - teraz jeszcze bardziej ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mieszczuch pisze:
Niestety, zgodziłem się. C

50 zdrowasiek, tydzień leżenia krzyżem oraz dogłębna i refleksyjna analiza http://www.spowiedz.pl/ to i tak będzie mało... :)

Tytuł:
VIP
VIP

no to ja się teraz zapytam mieszczucha:
po co po 9 latach wracasz do sprawy? jeśli przez ten czas nic Cię do tego powrotu nie motywowało, to rozumiem, że obecnie nowe okoliczności ten stan zmieniły. Czy tylko w zakresie ujawnienia faktów i czy to aby coś zmieni, oprócz poruszenia niemrawej opinii publicznej?
Na lepsze?
Dla nas, mieszkańców Zgorzelca?
Może lepiej, gdybyś zaczął pisać pamiętniki, dużo ciekawych rzeczy wiesz :-?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mieszczuch a nie wydaje Ci się że troszeczkę się zagalopowałeś ze swoją wypowiedzią i odbiegłeś od tematu??

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Informacja o tym, że Panek bez uprawnień kierował pojazdem, a Owsik mnie do tego nakłonił,

O rany, przerwie ktoś te żałosne wynurzenia?? :smt021 :smt082 :smt044

Tytuł:
pismak
pismak

xx

Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 18:14 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
1) Darować sobie TAKICH osobników,
2) DYSKWALIFIKOWAC ugrupowania promujące TAKICH osobników
3)Głosowac wyłącznie na osoby do 35. roku zycia.
4)Wybierać LUDZI "klarownych".
Artykuł z "NIE" o wyczynach Panka w Krakowie, jako uległy przedawnieniu, wyrokiem sądu został z Forum nawet usunięty.

Mieszczuchu, a co z OSOBNIKAMI TAKIMI JAK TY, którzy pomagali tym ludziom zaistnieć, bez Twojej pomoc być może nie doszliby do pozycji jaką zajmują???
Najnormalniej w świecie "podziękowali" Ci za pomoc, podobnie jak PO przed wyborami samorządowymi,...wyrzucając Ciebie poza nawias, ponieważ więcej zacząłeś przynosić szkód jak pożytku.
Jak Ty w kontekście swojej kiepskiej przeszłości masz czelność pisać o ludziach "klarownych" ??
Żenada,..to słowo wciąż przychodzi mi do głowy kiedy czytam Ciebie.... :smt021

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jeżeli przytaczane fakty są prawdziwe- a nie mam powodu, aby w to nie wierzyć-to ogarnia mnie przerażenie. W jaki sposób kształtuje się nasza lokalna rzeczywistość w kontekście sprawowania władzy. Intrygi, prowokacje itp. po to, aby jednych wyeliminować, a innych promować. Czy nie ma mechanizmów, aby tym zjawiskom zapobiec? Czy My wyborcy mieliśmy /mamy/ wiedzę na kogo głosujemy? I jeszcze jedna uwaga. Dlaczego teraz o tym się przypomina? Domyślam się, że będzie tzw. nowe rozdanie. Czy będzie inaczej/czytaj lepiej/?

Tytuł:
pismak
pismak

vv

Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 18:15 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No tak,...genetycznie odziedziczone cechy... :cry:

Cytuj:
Ujawnianie nazwisk osób, kandydatów do samorządów oraz faktów i zachowań uważam, ża sposób właściwy.

Pod warunkiem jednak, że nie ujawnia się owych faktów i zachowań które dotyczą ludzi, którym aktualnie wiernie, bałwochwalczo i bezkrytycznie kibicujesz. Jestem pewien, że za kilka lat poczytamy tutaj o "karygodnych" wyczynach tych, których obecnie wychwalasz. Napiszesz po prostu, że zostałeś "nakłoniony" i będziesz sobie na nich psioczył, przypominając jednocześnie wszem i wobec, że choć przeszłość miałeś mętną, to teraz z Ciebie praworządny obywatel. :smt030
Po raz kolejny stwierdzę,..żenada!!!

W tym miejscu pozwolę sobie zakończyć z Tobą polemikę, bo zaczyna mi ona przypominać rynsztok. Nie chce mi się już nawet czytać tych Twoich steków pomówień, plotek i wyssanych z palca informacji którymi chcesz tutaj zabłysnąć, o ludziach, którzy kiedyś byli Twoimi kolesiami. Jeśli chodzi o mnie, Twoja wiarygodność sięgnęła zera. I to by było na tyle,... :smt021

Tytuł:
obserwator
obserwator

doświadczenie mieszczucha nie do pozazdroszczenia. jak pisze, zapłacił za to. przekorny, czy aż tak nie lubisz gościa? znacie się? z tą genetyka przesadziłeś.
dla mnie istotne w tym temacie jest, że politycy, nawet ci lokalni, mogą tak nisko zejść. i z tego, co się zorientowałem, za tymi zgorzeleckimi numerami stoją zawsze ci sami ludzie.ale że starosta tak się dał wypuścić?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

guru23 pisze:
ale że starosta tak się dał wypuścić?

zwracam uwagę na się dał wypuścić

guru- nie istotne jest czy "dał sie wypuścić" czy nie, i nie istotne jest czy ktoś dał cynk policji czy nie, starosta jechał na bani i tyle. dla mnie sprawa jest jasna - dyskwalifikacja
bycie starostą nie czyni automatycznie człowieka lepszym, ustawionym ponad prawem. to jest obywatel najjasniejszej Rzeczypospolitej tak samo jak my szaraki, a który nie tak dawno jeszcze budował IV RP - nareszcie prawą i sprawiedliwą (w jego mniemaniu).
Teraz widzimy ile warte są te brednie.

Przerażajace w tej sprawie jest zupełnie coś innego, a czego dotąd nikt nie zauważył-
- starosta dał się wpuscić
- został (biedaczek) sprowokowany
- nakapowali źli ludzie
- każdemu się może zdarzyć ( tego stwierdzenia wyjatkowo nienawidzę).
W takim podejsciu do zwykłego urzędnika ( jakim jest przeciez starosta) przypominamy sredniowieczne bizancjum - osobom na swieczniku wybaczamy wiele rzeczy i rozumiemy wspaniałomyslnie, ze do sejmu musi podjechać dwoma limuzynami z ochroniarzami a nie rowerem.i czasem na bańce. Bo ostatecznie to my jestesmy od płacenia mandatów i siedzenia w pierdlu. A w podrzędnym urzędniczynie zdajemy sie widzieć nadczłowieka - dobrego batiuszkę, który olśniewa nas blaskiem swojej władzy. żałosne.
Jako jedna część z 94 981* części pracodawcy skreslam tego pracownika.

*liczba mieszkańców powiatu za Wikipedią

Tytuł:
obserwator
obserwator

zgadzam się z tobą, poszedłem na skróty. pisząc, dał się wypuścić. tzn.zaufał komuś, z kim pił albo kto o tym wiedział( media)

Tytuł:
pismak
pismak

vv

Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 18:15 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Posługujesz się prostackimi kłamstwami mieszczuszku i manipulujesz faktami z tak zadziwiającą beztroską, że powtórzę jedynie za Marko:

Żal mi Ciebie, mieszczuchu!!! :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 341 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.