Dzisiaj jest 18 cze 2025, 11:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
A przecież idealnie pod samą dziurę wbiegał Nana.Tam należało szukać punktów i ewentualnie liczyć jeszce na faul obrońcy..

dokładnie, takie samo mam zdanie, i nie ma co miec pretensje do Iwo któy rzucił z czystej pozycji, tylko do Logana bo widział Nane ale zrobił cos niezrozumiałego, pozatym nie czepiajmy sie niecelnych osobistych Nany, bo Logan tez nie trafiał ich dzis i gdyby nie te wolne to mecz miałby inny rezultat.. czesto w meczu o wysoką stawke decyduja takie mankamenty, oby w Niedziele było lepiej

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zostało jeszcze tylko 1,5 h do meczu nr.4 :D:D ciekawe jak się on potoczy :) Mam nadzieje że dzisiaj zrobimy to co podczas 2 meczu czyli poprostu egzekucje na Prokomie :D:):)

[ Dodano: Nie Maj 25, 2008 4:34 pm ]
2-2 można powiedzieć że daliśmy d***. Mecz mógłbyć przez nas wygrany spokojnie z taką przewagą co zawiniło ??;/;/;/ I co sądzicie o chamskim zachowaniu Gurovića?? Jak dla mnie powinni go zdyskfalifikować do końca rozgrywek Play-off.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Caly Turow... Zal...

Wiec chyba ten Prokom nie jest taki slaby jak juz wszyscy sadzilismy...
Ciezko bedzie...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jestem wstrząśnięta. Sopotowi po prostu to zwycięstwo się nie należało. Nie za tego bandytę Gurovicia. Sędziowie w tej sytuacji zachowali się zachowawczo, wg przepisów należało zdyskwalifikować wszystkich zawodników, którzy wbiegli na parkiet i zachowywali się agresywnie. Tymczasem zdyskwalifikowano tylko Gurovica. Dach dla Kelatiego?? Ja się pytam za co? Za to, że bandyta z Prokomu postanowił mu dać po mordzie? Niech zaraza weźmie tych "sprawiedliwych" arbitrów!

Żal tej przegranej, bo naprawdę wierzyłam w zwycięstwo. Po raz kolejny wygrywa kasa, a nie prawdziwa koszykówka. Pewnie, że niektóre akcje wybitnie spieprzyliśmy ale cały zespół robił co mógł i zostawiał serce na parkiecie. Ciekawie co zrobi Saso Filipovski? Czy podda tą rywalizację? Qrwa, ma to mistrzostwo zdobyć i koniec.

Ufff... Nie mogę się pozbierać. Teraz trzeba wygrać wszystko na naszym parkiecie i będzie dobrze. Nikt nie mówił, że będzie łatwo i przyjemnie. Ale takich jajów to ja się nie spodziewałam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pozostało nam czekać na werdykt PLK. Tak jak chwaliłem sędziów przez większość meczu tak pod koniec naprawde zabawili się w drukarzy :/:/:/:/ Podobała mi się postawa Kitzingera chociaż z reguły tego nie popieram ale podobało mi się jak skoczył pomóc Klatiemu :) Gurović nie wytrzymał presji i zachował się jak dziecko:/:/ naprawde szkoda tego meczu :(

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nitro lub ktokolwiek, jesli bedziecie wiedziec co dalej z Guroviciem napiszcie :) Ciekaw jestem decyzji odnosnie tego bydla...

Tytuł:
pismak
pismak

Gurović powinien być zawieszony na 2 mecze... bo tyle potrzebne będzie Turowowi do Mistrzostwa!
Nie zwalajmy tutaj na sędziów... bo co jak co, ale dziś byli ( w miarę) obiektywni... Bardziej popatrzyłbym w stronę naszej ławki. Gdy gra w 4 kwarcie kompletnie nie szła (atak szczególnie), to postawiłbym na 5 minut przed końcem na piątkę Scekić, Nana, Logan, Kitzinger, Petrović... Uwierzyłbym w Nanę, bo na 5 minut była jeszcze szansa powiększyć przewagę, i tam nawet jeden błąd był do odrobienia... a później już nie było czasu...
Wielkie szczęście Serapinasa... i szczerze trzeba powiedzieć, że nie zasłużył PROKOM, ale i Turów 4 kwartę zawalił...

Sercem jestem z TUROWEM! :smt049 I teraz zróbmy piekło w naszej hali... tak żeby śledzie poczuły co to znaczy DOPPING!!!
(my przynajmniej nie piszemy pisma z prośbą o doping na hali ;) )

LET'S GO! :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Nie Maj 25, 2008 5:41 pm ]
Sprawiedliwość istnieje! Prędzej czy później przychodzi!

http://youtube.com/watch?v=RcplncKBGCg miłego oglądania :P
Chociaż pewnie już niektórzy to widzieli:D:D:D ja znalazłem dziś, może ktoś nie widział :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

MYślę że Gurovic otrzyma karę odsunięcia od spotkań do końca sezonu,do tego otrzyma kare finansową.Buractwo,debilizm i ......... powinno się tepić w zarodku.To co ten .........(niech każdy wstawi co uważa) zrobił przekracza wszystko co było do tej pory na parkietach DBE.Mecz przegraliśmy w 4 kwarcie na własne życzenie i tyle.Byliśmy totalnie nieskuteczni,czekaliśmy co wykombinuje Logan i tyle.Szkoda,było tak blisko.TERAZ PROŚBA DO WSZYSTKICH
Zgotujmy Prokomowi piekło na ziemi,bądźmy w środe głośni jak nigdy dotąd,przeszkadzajmy im we wszystkim.Kiedyś ktoś w trakcie meczu używał trąb pod ciśnieniem.Może warto na ten mecz do tego wrócić i zagłuszać ich w trakcie przerw.Bądźmy 6 zawodnikiem na boisku.Dajmy z siebie wszystko.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Urywek z PLK.PL :
"Serb pierwszy wymierzył cios, ale Kelati nie pozostawał mu dłużny i szybko wywiązała się awantura z udziałem całych zespołów."

Z tego co widziałem to Gurović uderzył Kelatiego. Kelati sie wyrywal ale nawet go nie dotknął:/:/ Więc dlaczego piszą że nie pozostawał mu dłużny ?? No chyba że ja źle rozumiem ten fragment tekstu :/:/ Tomski zgadzam się z Tobą w 1000% powininniśmy pokazać Prokomowi co oznacza prawdziwy doping :) A no i bardzo mi się podobało jak na meczu komentator zagrzewał kibiców do dopingu;) nie myślicie że u nas też mógłby tak robić??? :)

Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 18:40 przez BR3MEK, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://pl.youtube.com/watch?v=vyB2rSCnWus - tak zachowuje się bandyta Gurovic.Mam nadzieję że się otworzy plik :P

[ Dodano: Nie Maj 25, 2008 7:50 pm ]
Cytuj:
Z tego co widziałem to Gurović uderzył Kelatiego. Kelati sie wyrywal ale nawet go nie dotknął:/:/ Więc dlaczego piszą że nie pozostawał mu dłużny ?? No chyba że ja źle rozumiem ten fragment tekstu :/:/ Tomski zgadzam się z Tobą w 1000% powininniśmy pokazać Prokomowi co oznacza prawdziwy doping A no i bardzo mi się podobało jak na meczu komentator zagrzewał kibiców do dopingu;) nie myślicie że nas też mógłby tak robić???
Oglądnąłem już kilka razy powtórki tej sytuacji i widać że Kalatli nie jest agresorem w tej akcji.Co prawda po otrzymaniu pierwszego ciosu widać że chciałby oddać,ale nic z tego nie wychodzi.Zdecydowanym agresorem jest Gurovic i to jest bezsprzeczne.Debilek nie radzi sobie z presją i emocjami .We wcześniejszym poście zamieściłem link do filmiku z jego udziałem.KRETYN!Co do naszego koimentatora(spikera)-wysyłałem kiedyś maila do tego pana zwracając uwagę na to jak prowadzić doping w trakcie meczu.Gość totalnie nie zaineresowany.Rozmawiałem z nim przed jednym ze spotkań i przedstawiałem sugestie KK Tur co doprowadzenia dopingu.Stwierdził że nie może tego robić boi komisarz zawodów nie zezwala na takie zachowanie.Nie patrzmy się na gościa z mikrofonem ,weźmy się wszyscy w garść,zedrzyjmy gardła,pomóżmy naszym.Kiedy jest obrona krzyczmy DIFENS.Nie wstydźmy się kibicować!!!!!!!!!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
Oglądnąłem już kilka razy powtórki tej sytuacji i widać że Kalatli nie jest agresorem w tej akcji.Co prawda po otrzymaniu pierwszego ciosu widać że chciałby oddać,ale nic z tego nie wychodzi.

A co Tomski, ma stac i dac sie okladac? Moze nadstawic drugi policzek? Kazdy, podkreslam KAZDY, w tej sytyacji oddalby, odpowidzial ciosem. Z jednej strony szkoda, ze go nie trafil, bo G(b)urovic zasluzyl na lanie, ale z drugiej dobrze, bo jeszcze Kelati zostalby zdyskwalifikowany.

A swoja droga, jutro bedzie decyzja PLK w sprawie Gurovicia.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Niom musimy w środę dać z siebie wszystko :D:D:D:D Niestety troche trudno jest krzyczeć difens ponieważ nasi kibice nauczyli sie zamiast tego wygwizdywać no i raczej w tych gwizdach nie słychać "difens" :p no ale postarajmy się :):) Dobrze by było zrobić coś żeby cała hala krzyczała no ale teraz kwestia tego co można zrobić ?? :/

[ Dodano: Nie Maj 25, 2008 8:25 pm ]
nitroo pisze:
A co Tomski, ma stac i dac sie okladac? Moze nadstawic drugi policzek?
Widzę że troche nie zrozumiałeś :p nam chodziło o odniesienie sie do komenta na PLK a nie o to że nie powinien oddawać. Cóż gdyby nie to że go zatrzymali to napewno by oddał i to nie raz ;) Ale dobrze że tego nie zrobił bo jak już pisaleś mógłby zostać zdyskwalifikowany a tak to tylko techniczny załapał :)

Tytuł:
pismak
pismak

Wiem z "dobrych źródeł", że "trąbka na powietrze" będzie uruchomiona. Z tego co zauważyłem z meczy w Sopocie, Filipovski był zagłuszany nią, ale komiczne było to, że on nic nie mówił, tylko patrzył na zawodników i rysował... taka telepatia... a Paczesław gadał i gadał i pewnie go nie słyszeli :)

Mam propozycję... może komuś kto ma dostęp do sektoru z szatniami zawodników dać kartkę i na drzwiach Prokomu przykleić piękny napis.... "WELCOME IN THE HELL" :) tak w ramach przywitania :D (jak nie w szatni, to na hali rozłóżmy to na krzesełkach :D ) no i pokażmy im to PIEKŁO NA ZIEMI!!!

Ja mogę obiecać, że gardło zedrę! Swoje wyskaczę!

Pozdrowienia dla kibiców! :smt026 Zostawmy serca na trybunach, zawodnicy zostawią je na parkiecie! DOBIJMY PROKOM :smt023 :smt023 :smt023 PO PROSTU BĄDŹMY SOBĄ!

CZARNO-ZIELONE TO BARWY NIEZWYCIĘŻONE!

Będzie git :smt023

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tu macie link: http://pl.youtube.com/watch?v=2lL7b23nA0g

Opis meczu sobie podaruję.

BANDYTA GUROVIC.
Jeśli za coś tak BRUTALNEGO I NIESPOTYKANEGO ten człowiek nie dostanie 1-2 meczowej
dyskwalifikacji, to będzie to świadczyło jak zgniłą i niewydolną instytucją jest PLK.
Już przed samym faulem wymachiwał pięścią i prowokował Kelatiego - dostał za to
upomnienie od sędziego, potem był faul, następnie cios pięścią, odciągnięcie,
kolejny cios pięścią, potem kolejne próby dobiegnięcia i okładanie pięściami innych
zawodników Turowa!!!
A rzekome prowokacje i "thrash-talking" Kelatiego to już science fiction!
W 2 meczu Gurovic podniósł pięść. Dziś pobił zawodnika. Może liga dopuści
do tego, aby w kolejnym meczu wyciągnął nóż, albo skopał przeciwnika?!?!?!
Jeśli za coś takiego nie będzie dyskwalifikacji to będzie to znamienne!!!
A kibice w Sopocie skandujący nazwisko swojego boksera - ŻENADA!!!
Teraz już wszyscy wiecie dlaczego tego serbskiego debila inne kluby w Europie nie chcą.
Spokojny niby przez cały sezon, to mu odjebuje w finałach. Psychol. Izolować takich!

A teraz oficjalne przepisy - "Regulamin karania dyscyplinarnego w sezonie 2007/2008"
- http://www.pzkosz.pl/?p=dow
Cytuj:
§2. Ustala się następujący wymiar kar dyscyplinarnych za poszczególne naruszenie przepisów:
1. Niesportowe zachowanie członków drużyny i reprezentantów klubu:
b) niesportowe zachowanie się zawodnika, trenera, asystenta lub osoby towarzyszącej
drużynie a także innej osoby działającejw imieniu klubu przed,w czasie lub po
zawodach, związane z naruszeniem nietykalności cielesnej bądź innym czynnym
znieważeniem innej osoby– kara pieniężna w wysokości od 2.000, -do 5.000,-zł oraz kara dyskwalifikacji na okres do 12 miesięcy;

Czarno na białym - kara łączna grzywny i dyskwalifikacji. DYSKWALIFIKACJA MUSI BYĆ.

Ostatnio zmieniony 25 maja 2008, 20:21 przez paawlus, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dobrze by było jakby ludzie ogólnie zrobili jakieś napisy/transparenty :) Ja napewno zrobie :D:D:D No i pokażmy Prokomowi kto rządzi w Zgorzelcu :twisted: :twisted: Mecz nr.5 musi być nasz:):)

[ Dodano: Nie Maj 25, 2008 9:10 pm ]
Jeżeli chodzi o zachowanie kibiców Prokomu to naprawde pozostawia wiele do życzenia :/ zamiast dążyć do tego żeby nie było więcej takich sytuacji to oni jeszcze wychwalają tego debila cóż jedni drugich warci :/:/:/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.