KTO W KOŃCU ZROBI PORZĄDEK W PLK I PZKOSZU?!?!
Pamiętacie
słowa Palikota o PZPN? Ja bym to teraz odniósł do PLK.
Za 3 ataki pięściami powinien być zawieszony co najmniej na 6 miesięcy!
Poza tym
KARA NAŁOŻONA NA GUROVICIA (20 tyś. zł) TO PRZY JEGO ZAROBKACH (1 mln euro=ok. 3 500 000zł) JEST 0,6 % ROCZNYCH ZAROBKÓW!!!! To dla tych co są za karami finansowymi. A dyskwalifikacja na jedynie jeden mecz mówi mi WSZYSTKO o panu Wierzbowskim i "procedurach" panujących w PLK.
Ciekawe też czy kara Gurovicia uwzględnia to, że po dyskwalifikacji, wbrew przepisom, wrócił do hali i oglądał sobie mecz, najpierw w korytarzu a potem na trybunie?!!
Bardzo dobry pomysł z tymi transparentami. A co do loga to Pzkosz ma tu mniejsze znaczenie, decyzję podjął Wierzbowski i PLK, stąd przesyłam link do zdjęcia:
Oprócz tego trzeba położyć na ich siedziska te kartki, a po jednej wręczyć także sędziom, komisarzowi i dziennikarzom (w tym Jankowskiemu i Romańskiemu). Wg mnie nie warto drukować zdjęć bo będą nieczytelne, szczególnie z dalszej odległości. Za to napisy muszą być wyraźne - wydrukujcie kilka wersji (czcionka, rozmiar itd.) i wybierzcie najlepszy projekt. Najlepiej jakby każdy na hali miał taką kartkę - jeśli kilka/kilkanaście osób to wydrukuje w pracy czy w domu to nie będzie z tym kłopotu.
JEDNAK NAJWAŻNIEJSZE SĄ TRĄBKI, GWIZDKI, WSZELKIE PRZESZKADZAJKI I GARDŁA !
Damy radę!