Nawet jeżeli będą 2 czy 3 rodzaje, a wszyscy z KK podniosą je w górę, na bank pokażą je w TV...
Michu pisze:
Gurovic- jebem Ti duszu, crvena zvezda = kurac , gurovic- kako si piczka?
Do dzieła, na starym prześcieradle nawet markerami dobrze to napisz i naprzeciwko ławki Prokomu zawiesić...Bardzo dobry pomysł!
Cytuj:
może być? Jeśli tak, to wydrukuję i podrzucę do kolportera. Wymiary ok 106x72 cm (16 kartek A4), można skopiować, posklejać i zabrać na mecz.
Mógłby być większy, ale pixele!!!
Belushi oczywiście, że TAK. Będzie bardzo miło jak się przyczynisz do transparentów na środowy mecz. Osobiście dziękuję za pomoc.
BR3MEK pisze:
Ja na jutro będe miał odbitki tego z PZKosz będzie ponad 100 odbitek "Popierasz bandytyzm?...."
To przed meczem zostawisz u kogoś na sektorze KK i rozejdzie sie po 1 szt. dla każego i będzie efekt... Myślę, że wydrukuję w kilkunastu sztukach swój pomysł dodatkowo Belushiego jeszcze....
Tylko skoro piszecie o tych transparentach, to niech każdy je przyniesie na 100% na środowy mecz!
Którą wersję transparentów kładziemy na ławkę gości??
Jeżeli udałoby się tylu "darczyńców" że cały sektor KK będzie, a zostanie jeszcze tych transparentów, to dać Kibicom, którzy siedzą w sektorze naprzeciw KK....
grengo pisze:
Dzisiaj rozmawiałem z naszym byłym "miłościwie nam panującym" (celowo tak napisałem aby Go nie wskazywać bezpośrednio) i podsunął mi rewelacyjny pomysł, aby drzwi wejściowe do CS "ubrać" w zdjęcie bijącego Gnojowicia ze znakiem zakazu wstępu.
Idealny! Który transparent przeznaczamy na ubranie drzwi CS?