bombas3 pisze:
w ramach przerywnika akcji plakatowej:
jakie przewinienie musiałby popełnić zawodnik, aby dostać te przepisowe 12 miesięcy dyskwalifikacji? biorąc za punkt odniesienia przewinienie Gurovica, za które dostał to, co dostał

W PLK to chyba musiałoby tak wyglądać, że na boisko wkracza z jakimś pistoletem...nie widzę innego wyjścia... po takim zajściu powinien odpocząć do końca Finałów! Tym bardziej jak widać na powtórkach, że nie tylko zawodnikom się dostało, ale i sędziom :/!! Nie wiem, nie wiem... W innych ligach 1 mecz dyskwalifikacji - to tylko w najlepszym śnie takiego zabijaki...
Apeluję, aby na meczu powrócić do takich przyśpiewek, jak:
- "Dziś Turowa nie pokona, nawet słynna Barcelona....itd"
- "Czarno-zielone w słońcu się mieni, to Kibiców Turowa znak..."
- "Czarno-Zielone szatany(?) Turów to PANY.."
- była jeszcze jakaś co się śpiewało - nr. zawodnika +na boisku gra ... dokładnie nie pamiętam, te wyżej również mogą być niedokładne, ale warto je sobie przypomnieć i żeby KK "urozmaicił" doping...
- do tego jeszcze "Górnicyy- Górnicyyy , ten mecz musicie wygrać...."
dawno tych pioseneczek nie słyszałem, a zrobi na pewno wrażenie na wszystkich, bo część naszych Kibiców z pewnością o nich zapomniała - a to 5 mecz, gorący mecz- takie przyśpiewki przejdą, tym bardziej, że mamy kulturalnie dopingować:-)
Musimy pokazać, że miano najlepszych Kibiców w Polsce nie dostaliśmy za darmo...w Finałach gdzie cała koszykarska brać skierowana jest tylko na ten pojedynek - musimy to udowodnić całej Polsce!!...
Co do transparentu z prześcieradła, to może niech Michu zrobi ten co zaproponował - wczoraj szybko usnął, więc może zapomnieć o nim... więc proponuję aby podawać hasła dla wiśni na transparent z prześcieradła... Uważam, żenawet jak będą 2 to nic się nie stanie...nawet jeżeli obraźliwy w stronę Gurovici... chamstwa tolerować nie będziemy, my to nie PLK :p
W sektorze KK przykleić po literce na formacie A4 GUROVIC GO HOME + w sektorze naprzeciwko również przykleić po literce GUROVIC YOU BASTARD(albo podawać jakieś inne hasełka, żeby było lepiej widoczne w kamerkach

)
@ wiśnia - może naprzeciwko ławki naszych zawodników transparent zrobić, powiesić go na tym bocznym koszu... z napisem : Nie przejmujcie się BANDYTOM Gurovicem. TYLKO GRĄ FAIR-PLAY zdobywa się MISTRZOSTWO POLSKI - oczywiście to tylko pomysł. Czekam na jego urozmaicenie, a po tych transparentach przeciwko Prokomowi przyda się coś, aby wesprzeć naszych... naprzeciwko naszej ławki, pod sektorem kibicow sledzi - niech tylko sprobują go wtedy ruszyć tylko... na reklamach nie można... tym bardziej, że jest TV i zasłoni sponsorów, więc od razu odpada w grę wchodzą tylko boczne kosze, aby zawiesić na nich transparenty... wiśnia mam nadzieję, że wiesz mniej - więcej jakich są wymiarów te kosze, i najlepiej żeby takiego był ten transparent... jeżeli michu się dzisiaj nie odezwie, to prośba, czy byś mógł zrobić 2 na prześcieradle... 1 z tym hasłem "Gurovic- jebem Ti duszu, crvena zvezda = kurac , gurovic- kako si piczka" i naprzeciw ławki sledzi , na bocznym koszu... drugi z kolei naprzeciwko ławki naszych zawodników z hasłem takim jak ja zaproponowałem, bądź poczekajmy , a później pojawi się lepsze... wykonalne wiśnia

?