paawlus pisze:
1) Zgodzę się z wisniachampion - po co tyle o tym debilu guroviciu - wspierajmy naszych!!! Jego pomysł na transparent/prześcieradło jest super, niech takie właśnie będzie:
TURÓW ZGORZELEC,
WE PLAY BASKETBALL
NOT BOXING !!!
Dać je naprzeciwko naszej ławki.
To albo dwa takie same, bo jeszcze jakiś transparent trzeba powiesić naprzeciw ławki śledzi... naprzeciwko sędziów już jest w formacie A2, tylko miejsce będzie trzeba znaleźć.
paawlus pisze:
Która wersja idzie na siedziska Prokomu?
Idzie wersja pierwsza, mam już 12 szt. wydrukowanych.
paawlus pisze:
JEDNAK WAŻNIEJSZE OD WSZELKICH PLAKATÓW BĘDZIE WSPIERANIE NASZYCH PRZEZ CAŁY MECZ SWOIMI GARDŁAMI, TRĄBKAMI I SERCEM !!! PAMIĘTAJMY O TYM CO NAJWAŻNIEJSZE !!!
NIc dodać , nic ująć...
Dokładną godzinę spotkania przy Kolporterze proponuję podać...kogo tam miało brakować i co ta osoba miała drukować???Jeżeli ktoś nie będzie dostępny z "drukarzy" o tej godzinie, to może jakiś kontakt z grengo, aby od razu przekazać transparenty na jego ręce??
Kto by mógł wydrukować dodatkowe sztuki transparentów na koszulki dla KK ja postaram się druknąć (pomysł mona-zgc)... Ktoś mnie jeszcze wesprze

? Przy rzutach osobistych śledzi pleckami z tymi kartkami i najlepiej podskakiwac na trybunie, tak jak to robią Kibice Polpaku...??