Dzisiaj jest 22 cze 2025, 16:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cześć Wszystkim :)

Obserwowałem waszą akcje z tymi plakatami.. => zapowiadało się całkiem nieźle, ale niestety nie zobaczyłem tego w TV, gdyż nie oglądałem I i II kwarty meczu :( dopiero przed Telewizorem zasiadłem w 3 kwarcie .. zanosiło się na wygraną! i chciałem bardzo tej wygranej! pewnie nie tylko ja ;) ale to co się działo w IV kwarcie, bardzo boli :( nie wiem jak można zdobyć tylko tyle pkt. przez 10 minut. Na prawdę coś musiało na tym zaważyć- z bólem się to oglądało i ze smutkiem.. bo ten mecz należał do NAS! Teraz miejmy nadzieję że nasi wygrają w SOPOCIE ! JA WIERZE => WY TEZ WIERZCIE !

P.S Odnosząc się jeszcze raz do tych plakatów, jak zerkałem na zdjęcia robione przez fotoreporterów to całkiem fajnowe to było ! :smt026 najlepszy był ten plakat (duży) z PZKOSZ-em .

GRATKI EFEKTU !!

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://sssk.pl/index.php

tam jest ankieta pt. kto zdobędzie MP w tym sezonie...

podenerwujmy ich trochę i dajmy świadectwo wiary w tak trudnym momencie:)
wystarczy kliknąć ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zauważam jeszcze jedną szansę na naszą wygraną.Jest nią .... Gurovic.PO pierwsze jest gorszym obroncą od Roszyka ,po drugie może znowu nie wytrzymać presji i nawywija.Pojawienie się tego pacana na parakiecie może pomóc naszym w ataku.W tegorocznych meczach finałowych nie było łatwych spotkań.Każde miało swoja dramaturgię i zaskakujące zwroty(za wyjątkiem drugiego meczu w Zgolu)więc myślę że mecz w Sopocie będzie wyglądał podobnie. IM bliżej soboty tym bardziej wierzę że spotkamy się na kolejnym meczu w Zgorzelcu.Czrgo sobie i wszystkim kibicom serdecznie życzę. :smt049

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ze strony Prokomu:
Cytuj:
Poszukujemy 11 osób, które chciałyby bardzo efektywnie i efektownie dopingować zespół Prokomu Trefla (6 osób za ławką Turowa i 3 w pierwszym rzędzie T1 - do obsługi kompresora), a jednocześnie troszkę przeszkadzać zawodnikom i trenerom ze Zgorzelca!
Chętne osoby, otrzymają darmowe wejściówki, a także gadżety klubowe (trąbki i flagi)
Proszę swoje zgłoszenia wysłać na maila: piotrmila@sssk.pl - odbiór wejściówek około godziny 14.00 - 14.15 :-)

no to będzie głośno :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie chcę pisać bzdur na tym forum ale ta porażka bardzo boli ,jak i te w Sopocie również.Mnie osobiście bardzo dziwi dlaczego Saso nie daje pograć Hardingowi Nanie.Co on ma jeszcze pokazać że jest przydatny dla drużyny (trzeci mecz).Myślę że zasłużył sobie na zaufanie i jakieś minuty powinien dostawać.Mam nadzieję że jeszcze nie jest PO PTOKACH.

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Mam nadzieję że jeszcze nie jest PO PTOKACH.
jest PRZED PTOKAMI :smt023

Tytuł:
obserwator
obserwator

paawlus pisze:
Przegrywamy w rywalizacji o mistrzostwo, a jak by tego było mało to WYGLĄDA, ŻE KLUB POWOLI ZMIERZA W STRONĘ NIEBYTU: http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... &start=270 (od 8 postu od góry).
Ciekawie się to wszystko układa...

No artykuł powalający... To już chyba wiemy, dlaczego nam się maszynka do wygrywania zepsuła... Zgorzelec nie chce Euroligi, nam wystarczy Uleb Cup, na jej potrzeby dostaniemy parodię hali sportowej, a potem grzecznie pójdziemy do urn odwdzięczyć się jaśnie nam panującym Platformersom i dokonać reelekcji Gronicza na stanowisko wodza urzędu miasta. Po prostu słów mi już brakuje... Powoli elementy układanki wskakują na swoje miejsce. Po co Filipovski i spółka mają nam zdobywać Mistrzostwo Polski? Czyżby dostali prikaz z góry, żeby se darować? Przecież my tutaj na prowincji z pocałowaniem ręki przyjmiemy srebro, będziemy się cieszyć zapleczem najwyższych rozgrywek Europy, a smak porażki i rozwianych marzeń od września pójdzie w niepamięć, bo przecież będziemy mięli to, na co zasługujemy. Z Euroligą to same kłopoty by były... Nie dla psa kiełbasa i tyle.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Karol pisze:
osobiście bardzo dziwi dlaczego Saso nie daje pograć Hardingowi Nanie
mam to samo zmartwienie ten zwodnik przecież nie raz pokazał na co go stać :) 14 pkt w Sopocie :) Ja uważam że on go specjalnie przygotowuje :) to będzie jakaś bomba niespodzianka mam nadzieje :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

BELIEVE

Tytuł:
obserwator
obserwator

nadzieja umiera ostatnia!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Panowie i Panie, cudownie ! cudowny dzień! 7 mecz u nas! daliśmy radę!

TORÓW ZGORZELEC !!

P.S Chciałem zapytać, czy u Was w Zgorzelcu, jeśli przyjadę z rodziną na mecz (nr 7) w środę to dostane bilety w Hali? Czy każdy ma karnet? - i nie ma szans wejścia na Hale?

POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony 31 maja 2008, 15:38 przez Matishe_, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

3:3 BRAWO TURÓW, BRAWO ANDRES RODRIGUEZ :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

TUUUUUUUUUURRRRRRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓWWWWWWWWWWWW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaa rece mi sie trzesa :D nie wierze :D

TURÓW MOJA MIŁOŚĆ!!!! <3

Tytuł:
obserwator
obserwator

YYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS!!!!!

Co za mecz:)
Brawo Turów, nie było lekko, brawo!!!

Widok kibiców prokomu po 6 meczu - bezcenne
Zaskoczenie komentatorów po 6 meczu - bezcenne

BRAWO:) :smt050 :twisted: ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

BRAWO!!! TURÓW!!! BRAWO!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.