Dzisiaj jest 22 cze 2025, 22:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Okey, w takim razie: mam zamiar wpaść na mecz nr 7 :) dzięki za informacje

Pozdrawiam..

A jeszcze jedno, w jakiej cenie są bilety? jest jakaś strona z cennikiem?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nie ma strony ale z tego co kojarze to chyba 35 zł ale nie daje sobie głowy uciąć :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Świetny pomysł z tym powitaniem. Moglibyście zrobić zdjęcia?? :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Basia10 pisze:
Świetny pomysł z tym powitaniem. Moglibyście zrobić zdjęcia?? :)

zapraszamy na powitanie LIVE :P a nie oglądanie zdjęć :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

OFICJALNIE POSYPUJE GŁOWĘ POPIOŁEM!
Nie wierzyłem, że chłopaki wygrają mecz. Zwątpiłem w nich, bo tak jak to się układało (prawie wygrane oba mecze w Sopocie, przegrany mecz w Zgorzelcu), to spowodowało u mnie czarne myśli i pesymizm, chyba pierwszy w moim całym kibicowaniu czarno-zielonym.

Jeśli chodzi o mecz, to wszyscy zaprezentowali się dobrze, jednak chcę wyróżnić dwóch największych walczaków o przeogromnym sercu - Dragisę i Andresa!
W końcu były ich zagrania dwójkowe oraz penetracje i trójki naszego Portoryko oraz jakże jego ważne osobiste w końcówce! :smt023 :smt023 :smt023

Matishe - bilety są chyba tradycyjnie na 2 godziny przed meczem, a ich ceny to 50zł siedzące i 30 zł stojące, jednak najlepiej zadzwonić w pon. do klubu - (75) 77 56 236.

Powitanie - musimy tam być, choć będzie to noc, to musimy zrobić im głośne powitanie! Tylko niech ktoś dobrze zorientowany poda w miarę konkretną godzinę.

TURÓW!!! TURÓW!!! TURÓW!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

UWAGA!!! POWITANIE ODWOŁANE!!!

ze względu na to, że nie wiadomo dokładnie o której nasi przyjadą (ok.5-6 nad ranem). Poza tym przyszłoby zbyt mało osób, żeby to dobrze wypadło. No i podejrzewam, że będą mocno zmęczeni... Pozostaje nam gorąco dopingować ich na meczu w środę, jutro ustalimy szczegóły oprawy :D pozdrawiam :)

Ostatnio zmieniony 31 maja 2008, 20:37 przez mona-zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wpis będzie mało merytoryczny- szczere gratulacje ze Świecia :lol: Kibice są od tego, żeby wierzyć :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Proponuje, aby w srode w Zgorzelcu, gdy Drole zdobedzie punkty, krzyczec: MVP! Nasz kapitan zasluzyl na to wyroznienie za play-off. Dragisa po przecietnym sezonie zasadniczym odrodzil sie na najwazniejsze rozgrywki i w kazdej parze byl wyrozniajaca sie postacia zarowno w obronie, jak i w ataku.

To nie kto inny jak Drobnjak wzial koszykarzy na rozmowe. Sloweniec przed wyjazdem przeprowadzil z calym skladem rozmowe na temat finalu, mistrzostwa i zaangazowania. Dzis widac bylo efekty!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nitroo, Popieram Cię w 10000% uważam że Drobnjak najlepiej zasługuje na MVP! i możemy zrobić takie transparenty jak myślicie?? :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Moga byc transparenty rowniez, ale trzeba krzyczec. To samo robili kibice Prokomu rok temu i dwa lata temu. Nasza kolej :]

Tytuł:
obserwator
obserwator

Prokom robil to przez 4 lata... NASZA KOLEJ NA MISTRZA!

A co do transparentu to powinien byc jeden ale za to ogromny z napisem "BELIEVE"...
Kto ogladal final Ligi Mistrzow wie o co chodzi ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja już proponowałam żeby słowo BELIEVE zrobić na siedmiu brystolach, każda litera na osobnej planszy i żeby w sektorze KK to trzymać co jakiś czas (bo ciągle to zasłoni ludziom mecz :D)
I transparent z "Drobnjak - MVP" też trzeba zrobic :D
Ja w swym domowym zaciszu tworzę na prześcieradle hasełko ]:->

" WE :smt049 TURÓW
THE MASTER IS ONE!"

Przy czym serce będzie w połowie zielone, w połowie czarne :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mona-zgc pisze:
Ja już proponowałam żeby słowo BELIEVE zrobić na siedmiu brystolach, każda litera na osobnej planszy i żeby w sektorze KK to trzymać co jakiś czas (bo ciągle to zasłoni ludziom mecz :D)

I transparent z "Drobnjak - MVP" też trzeba zrobic :D

" WE :smt049 TURÓW
THE MASTER IS ONE!"

1) Te brystole to muszą być co najmniej A1.
2) Może faktycznie zamiast Drobnjak napisać tam, jak to proponuje nitroo, "Drole". To jest ksywka Dragisy, której używają wszyscy w zespole i takiej zawsze używał!
3) "MASTER" bardziej odnosi się do pana, mentora, nauczyciela. Lepiej "CHAMPION" lub jak się nie zmieści to skrót "CHAMP".

Dzisiejsze słowa Drole:
Cytuj:
Ja i Andres byliśmy dzisiaj liderami zespołu, ale wszyscy zagraliśmy z sercem. Po piątym meczu jako kapitan zespołu dużo rozmawiałem z kolegami i powiedziałem, że mistrzostwa nie wygramy tylko umiejętnościami, ale także musimy pokazać charakter. I tak się stało – tłumaczył Dragisa Drobnjak, środkowy PGE Turowa.

To jest gość! :smt023

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Właśnie wróciłem z Sopotu i co??? Mistrzostwo!!! Gorące podziękowania dla 16 kibiców, którzy byli w Sopocie, a największe dla piątki która krzyczała i przekrzyczała całą halę, a są nimi: Robuś Jóźwiak, wiśniachampion, tur16,pokemon oraz moja skromna osoba Grengo.
Powiem jedno, że mina R.Krauzego po przegranym meczu - bezcenna za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard.

Serdeczne i szczere podziękowania dla trójki kibiców Basketu Kwidzyn, którzy nie udzielali się gardłem ale przyjechali i oklaskiwali naszych. Zawiodłem się natomiast kibicami Stalówki, którzy przed halą zapewniali o bezstronności a byli w sektorze Prokomu i dopingowali im.

Najbardziej jednak z tego wyjazdu zapamiętam jak nasi przyjaciele z Prokomu zapraszali nas przed meczem na molo na imprę, a po meczu niestety szybko się rozeszli i nici z impry. Tak więc to My zapraszamy pod centrum sportowe na imprę u nas i my dotrzymamy słowa.
Najbardziej byłem po meczu zszokowany pytaniem Saso gdzie są kibice, którzy dopingowali, bo myślał, że już pojechali, ale wytłumaczyliśmy Mu, że było nas tylko 5-ciu krzyczących i wierzących w zwycięstwo kibiców. Jakież było Jego zdziwienie, że w 5-tkę byliśmy przez nich słyszani.
Idę spać bo jest trochę późno, ale jakże szczęśliwy się kłądę, to wiem tylko ja. I jeszcze jedno pierwsza kąpiel w morzu zaliczona.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja byłam pod Tawerną o 4.10 bo nie przeczytałam postu, że odwołujecie. Wytrwale czekałam do 5.00 i się doczekałam. Było widać, że wszyscy byli zmęczeni, a szczególnie Rodriguez. Ledwo szedł widać było, że na meczu dał z siebie wszystko. Szkoda, że nie było więcej osób na pewno by się ucieszyli.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.