Dzisiaj jest 23 cze 2025, 6:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kola67, Kolega tur16, nie zrobił z żadnego kibica bezdusznego potwora!! zadał pytanie które opierało się na statystyce kibicow na meczu tym a meczu wcześniejszym, nie stwierdził tylko zapytał więc nie rozumiem ataku na jego osobę !! I zapewniam Cię w 100% że bardzo dobrze wie że ludzie w tym wieku pracują!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tur16 pisze:

Transparent "OUR POWER IS TEAM!" niech ktoś sprawdzi gramatycznie... ma być "naszą siłą jest zespół!" :smt026 i robimy:)

The power is our team. - Siłą jest nasz zespół. Trochę lepiej to brzmi wg mnie. ;-) pozdrawiam i do zobaczenia w środe

Tytuł:
rekrut
rekrut

mike1006 pisze:
tur16 pisze:

Transparent "OUR POWER IS TEAM!" niech ktoś sprawdzi gramatycznie... ma być "naszą siłą jest zespół!" :smt026 i robimy:)

The power is our team. - Siłą jest nasz zespół. Trochę lepiej to brzmi wg mnie. ;-) pozdrawiam i do zobaczenia w środe

Prędzej "The team is our power" :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

BR3MEK
To nie jest atak na kolegę tur16. Zadał pytanie, a ja w związku z tym,że byłem obecny na meczach wcześniejszych odpowiedziałem na nie.
Mimo, że nie mogłem być na meczu nr 6, nie uważam się za "kibica sukcesu" meczów poprzednich. Głównie chodziło mi o to, że są wśród nas prawdziwi kibice, tylko nie zawsze mogą być z drużyną.

Tytuł:
pismak
pismak

Nie robię. Chodziło mi bardziej o to, iż wielu nie pojechało z powodu braku WIARY. Wiem, że ludzie pracują i nie o tych mi chodziło. Drogi kola67 jeśli poczuł się pan urażony, to przepraszam :) Moja wypowiedź nie była skierowana do osób z "sektora pracowniczego" :)

Poprawię się, chodziło mi o ludzi którzy zatracili WIARĘ w nasz zespół.

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
...że chcemy przegrać bo nie będzie hali na 5 tys luda..nie będzie Euroligi...
no to burmistrz ma /będzie miał/ teraz zgryz :grin:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mona-zgc pisze:
mike1006 pisze:
tur16 pisze:

Prędzej "The team is our power" :P

Wersja mona-zgc jest chyba najlepsza, proponuję tylko żeby wszystko było z dużymi literami: "THE TEAM IS OUR POWER".
Poza tym ten napis z sercami i duszami może być po angielsku: "TURÓW ZGORZELEC, WE LEAVE OUR HEARTS AND SOULS ON COURT".

tur16 pisze:
Proponuję teksty podbudowujące drużynę, ale bez presji typu "Drole - MVP"...

Święta racja - nie wywierajmy w ten sposób na naszych chłopakach presji, niech będzie tylko pozytywnie i z całego serca.

tur16 pisze:
Rolki (do kas) były u nas obecne, ale w momencie, gdy nie wolno było zaśmiecać parkietu - zaprzestaliśmy rzucania nimi.

Rolki tak jak konfetii mogą być po meczu! Wtedy, z tego co mi wiadomo, nie ma kar i jest to dozwolone. Więc kilkadziesiąt rolek trzeba zorganizować. :smt023
Grengo - da się to zrobić?

Ostatnio zmieniony 01 cze 2008, 19:30 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

co do tych transparentów to pomyślałem o przerobinieu reklamy nike i lebrona
"witness of new champion" (świadkowie nowego mistrza)
a inne pomysły to
1) "Turów isn't a group of few players,
Turów is ONE strong TEAM"
2) "BIG TEAM and great fans = NEW CHAMPION"

co do oprawy to fajne by sie było skupić na kibicowaniu dla Turowa niż przeszkadzaniu Prokomowi np. piosenki typu "pokonamy prokom wygramy ten mecz i mistrza polski będziemy mieć"
już się nie mogę doczekać środy :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

matii pisze:
co do tych transparentów to pomyślałem o przerobinieu reklamy nike i lebrona
"witness of new champion" (świadkowie nowego mistrza)
a inne pomysły to
1) "Turów isn't a group of few players,
Turów is ONE strong TEAM"
2) "BIG TEAM and great fans = NEW CHAMPION"

Matii - chodzi właśnie o to, żeby nie było napisów typu "new champion", "you will win" itp.!!! Żeby chłopaki jeszcze od nas nie czuli tej presji!!!
NIE WYWIERAJMY PRESJI!!!

Tytuł:
pismak
pismak

Dokładnie... zero presji... ale piosenka typu "pokonamy prokom.." zostawił bym na końcówkę 5 minut gdzie będzie +20 dla nas :) tak o tej presji mowa, to to też presja...
Ja myślę, aby doping poza tym, że ma być głośniejszy, to żeby był taki sam :)

Mądrą rzecz powiedział wisniachampion w Sopocie na meczu, gdy massey tam gadał... "sportowcy mają swój rytuał i nie lubią zmian. Czyli jeśli zawsze najpierw z torby w szatni wyciąga ręcznik, to tak ma być... zawsze" -> dlatego nie zmieniajmy zbyt wiele ;-)

WIARA. (w zwycięstwo) :smt049
NADZIEJA. (na mistrza) :smt049
MIŁOŚĆ. (do klubu) :smt049

KS! KS T! KS TURÓW! OLE! ]:->

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jeśli chodzi o rolki to jestem w stanie załatwić ich naprawdę dużo. Jutro jeszcze się zorientuję. Podobnie z megafonem, postaram się "wykraść" na te pare godzin i podrzucić do sektora KK. Jest jeden warunek... jak nie wystoje biletu na mecz to rolki będę mogła sobie.. w kieszeń wsadzić :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 pisze:
KS! KS T! KS TURÓW! OLE! ]:->

to by można było krzyczeć :P

Tytuł:
pismak
pismak

blueeelabel Czy megafon na 1000% załatwisz? Bo jeśli tak, to będzie bosko... a jak nie, to ja będę musiał coś wykombinować, a po co mają być 2...

mona-zgc jeśli będzie megafonik, to wiele pieśni będzie :) z tych starszych i zapomnianych przyśpiewek :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 pisze:
blueeelabel Czy megafon na 1000% załatwisz? Bo jeśli tak, to będzie bosko... a jak nie, to ja będę musiał coś wykombinować, a po co mają być 2...

mona-zgc jeśli będzie megafonik, to wiele pieśni będzie :) z tych starszych i zapomnianych przyśpiewek :)

2 megafony to też nieźle:D najważniejsze, żeby więcej ludzi śpiewało... Bo klaskać to klaszcze większość, ale śpiewać to się wstydzą. Proponuję przed meczem przez megafon powiedzieć do ludzi że dzisiaj prosimy o włączenie się także w śpiew, że to ostatni mecz i nasi chłopcy tego potrzebują :D i żeby się nie wstydzili :D ale byłby ryk!

Tytuł:
obserwator
obserwator

jutro po pracy będę wiedziała na 100%, ale ponieważ dyrektora mam boskiego, to raczej załatwione:)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 664 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.