"Klub Kibica liczy na Twoją pomoc!!!
Pokażmy razem jakich wspaniałych kibiców ma TURÓW ZGORZELEC:)"
Kartkę po zwycięstwie podrzeć i podrzucić jako konfetti
blueeelabel życzę szczęścia w "walce" o bilet! Jesteśmy umówieni przed meczem po odbiór sprzętu

Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Cze 02, 2008 11:19 pm ]WSZYSTKIE!
[ Dodano: Pon Cze 02, 2008 11:24 pm ]1) Czarno-zielone barwy każdy kibic zna, z ósemką na boisku Robert Witka gra! Czarno-zielone barwy każdy kibic zna, bo z ósemką Robert gra! Glory, Glory, Alleluja! Turów wygra nie ma .....! Glory, Glory, Alleluuja Turów wygra(ł) dzisiaj mecz!
2) Czarno-zielone w słońcu się mieni, to kibiców Turowa znak, Ci kibice są niezwyciężeni, boi się nas cały świat. Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy, o Turowie, Turowie, Turowie, tyś najlepszy w świecie jest!
3) Dziś Turowa nie pokona, nawet słynna Barcelona, ani Juve, ani Roma, dziś Turowa nie pokona!
4) Turów Zgorzelec to złota drużyna, czy wygrywa, czy przegrywa, zawsze jest jedyna!
5) Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię, w moim sercu Turów, i na dobre i na złe!
6) Szły mróweczki przez zielony las i śpiewały cichuteńko tak, Alleluja, Alleluja, Alleluja Zgorzelec!
8 ) Ja ko-cham Turów sialalalalala! ja kocham Turów sialalalalala! ja kocham Turów sialalalalalalalala!
9) Turów to pany, czarno-zielone szatany!
10) Górnicy!x2 Ten mecz musicie wygrać!x2 .... pokonamy!x2 O Turowie klubie nasz!x2 Do boju, do boju, do boju Zgorzelec!
11) Tak się bawi/wygrywa!x2 Zgorzelec!
12) Polska sie chowa, w cieniu Turowa!
13) KS! KS T! KS Turów! OLE!
14) Czarno-zielone to barwy niezwyciężone!
15) Grać na całego i walczyć do upadłego!
16) Co ja widzę, co się dzieje, dzisiaj ..... nie istnieje!
17) Nie ma lepszego od Turowa naszego!
18) Za nasze miasto, i za te barwy, oddamy całe życie swe! Wygrywaj dla nas, my zwyciężamy! Turów Zgorzelec, Kocham Cię!
19) W górę serca, bo Turów mistrzem jest!
To są pieśni które będą na meczu! Lepiej żeby ludzie mieli wszystkie, nawet tak "ło", zerknąć