Dzisiaj jest 07 lip 2025, 10:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

lukaszek pisze:
Pieniądze?To klub nie ma udziału w tej stronie??????Co to za amatorka ze strony klubu?To strona jest tworzona przez fanów tylko???????Szkoda ze prezes klubu nie widzi min tych ludzi ktorzy odbijają się od strony turowa chocby przed final eight w turynie.Jak się sontaktowac z klubem za pomocą e-mail?Trzeba rzucic im troche pomysłów

To nie tak. Firma graficzna zrobila strone i - gdy byla potrzeba anglojezycznej strony - to koszta dla klubu byly zbyt duze w tym momencie. To samo tyczy sie shoutboxa, na ktorym mialy byc czaty z zawodnikami.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

lukaszek pisze:
azlo wierz mi ze kazdy szanujący się klub w europi ma stronę w wersji angielskiej

nie rozumie w takim razie dlaczego za przykład podałeś "nieszanujący się" klub. Na stronie Pau-Orthez nie ma ani słowa po angielsku :|
http://www.elan-bearnais.fr/
:grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Za duze pieniądze?????Haaahhhhaaaa.Ale to przekłada się na promocję i rozpoznawalnosc klubu w europie a chcemy dazyc do najlepszych.Marketing,marketing...Azlo z tym translatorem - to tak jakbys poszła do restauracji zamówiła zupę grzybową a oni Ci mówią zrealizujemy zamówienie ale jak grzyby sobie Pani sama nazbiera..........Tadem równamy do pau orthez w przyszłosci czy np do olympiakosu pireus???

[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 11:24 am ]
Zresztą co by tu duzo mowic.Przyszłosc turowa to hala podobna do tej w libercu,dobrze poukładany sztab menedzerski,a w konsekwencji solidna firma europejska.Wiadomo ze turów nie dorówna takim zespołom jak panathinaikos ateny,real madryt itp,firmom budowanym od kilkudziesięciu lat ale jak pokazał ostatni sezon euroligi moze za jakis czas probowac dorownac takim zespołom litewskim jak zalgiris kowno czy lietuvos rytas czy zespołom bałkanskim.Które sporo namieszały.Niestety na to trzeba trochę czasu ale trzeba miec nadzieję ze w przyszłosci doczekamy się podobnego zespołu......Zaplecze finansowe jest, trzeba tylko wierzyc ze władze klubu i władze miejskie dązą do tego samego.I niech ktos napisze do Pana Gronicza zeby zaprzestali planowac i szukac pieniędzy na budowę na 3,5tys. osob bo to nie ma ekonomicznego ani sportowego uzasadnienia.

[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 11:24 am ]
hali na 3,5tys. osob

Tytuł:
gaduła
gaduła

lukaszek pisze:
Strona w wersji angielskiej to podstawa.....Spokojnie niech turów małymi kroczkami buduje swoją pozycję..

a moze od razu duzy krok i równajmy wersją jezykową strony do Realu Madryt http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Home
:smt082 :smt082 Cała kasa Turowa by chyba tylko na to poszła ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

lukaszek pisze:
Zaplecze finansowe jest

o jakim zapleczu Ty mówisz?

PS.
co mnie podkusiło by sprawdzać Twoje przykłady??? strona olympiakosu powiesiła mi firefoxa, a jak chciałem bez flasha to:
Cytuj:
http://www.olympiacos.org/index.aspx
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /index.aspx

Bardzo cenie Twój optymizm i tez chciałbym mieć graczy rodem z NBA w Zgorzelcu ale bądź przynajmniej fer wobec współforumowiczow i nie szastaj jakimiś przykładami z kosmosu ni jak nie pasującymi do naszego podwórka (i to jeszcze z jakimiś wirusami :D )

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mistrzowie czytac ze zrozumieniem.Ja nie mowię ze mamy równac do realu madryt czy olympiakosu!!Bo to niemozliwe.Równajmy do klubów bałkanskich czy litewskich ktore tez nie mają oszałamiajacych budzetów a radzą sobie z powodzeniem w eurolidze!!!Zrozumieli?Czy mam to duzą czcionka napisac

[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 11:59 am ]
a c do strony olympiakosu mi chodzi bez problemu mówie o koszykarskiej stronie a nie piłki noznej

Tytuł:
gaduła
gaduła

Cytuj:
Mistrzowie czytac ze zrozumieniem

mistrzu :lol: lukaszku sam nie czytasz ze zrozumieniem i na dodatek nie wyczuwasz żartów :)
mowa jest o wersjach językowych stron klubowych a nie o równaniu budżetu Turowa do potęg europejskich
zajrzałes chociaz pod tym katem na strone realu ???( masz linka wyżej ) Naprawde warto ...niezły ubaw :smt082 to jest dopiero wyczyn !!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Zajrzałem na stronę realu madryt,powinno byc tak jak powinno:wersja domowa i angielska.....Nie wiem co w tym zabawnego

Tytuł:
gaduła
gaduła

lukaszek nie dość że nie czytasz ze zrozumieniem, nie czujesz żartów to jeszcze cos ze wzrokiem czy co ?? no to ci powiem te takie "bazgraje" obok wersji english i espańol to jeszcze jedna wersja jezykowa ale tego mozesz nie wiedzieć , no cóż :grin: więc włącz sobie to :
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ja/Home
chociaz juz po linku widac jaka to wersja ...mianowicie "ja' jak Japan :grin: to jest dopiero szanujaca sie drużyna ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

u mnie wszystko w porządku...Ja mam mozliwosc tylko odczytania wersji espaniol lub english

Tytuł:
gaduła
gaduła

Z Kelatim w Spartaku Sankt Petersburg to chyba ściema. Dzisiaj w klubie odbyła się konferencja prasowa na której prezes klubu przedstawił dopiero nowego trenera (Paszutin), który jak się okazuje do dzisiaj nie podpisał jeszcze umowy z klubem (sprawy techniczne).
Sam trener wypowiada się że dopiero zacznie budowę zespołu i chce zdążyc przed olimpiadą na którą się zreszta wybiera jako asystent Blatta trenera reprezentacji Rosji.
Zespół będzie budowany praktycznie od zera, wszyscy tegoroczni dostali kopa za słabe wyniki. Skład będzie znany w przeciągu miesiąca.
Budżet : 11 mln $ ,
cel: awans do rozgrywek europejskich .
Jak ktos ma w głowie tryb czytania ze zrozumieniem w wersji rosyjskiej ;) to tu jest cały artykuł http://www.nevasport.ru/category.php?id=5

p.s Lukaszek sprawdziłem strone klubowa Spartaka …wstydzili by się , klub z takim sponsorem ( Gazprom) , z budżetem 11mln $ i takimi ambicjami nie ma wersji english !!!!! wstyd po prostu WSTYD na cało ełurope !!!! :lol:

Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, 12:27 przez saso, łącznie zmieniany 6 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

I wersja angielska strony jest ok.Zyczę turowowi takiej przejrzystej strony w przyszłosci,chociaz w tym mozemy dorównac realowi :D

Tytuł:
gaduła
gaduła

chociaz akurat taki klub pewnie by Kelatiemu pasował ...spory budżet i cel niewyśrubowany nawet jak na rosyjska ligę.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Co do strony w wersji angielskiej - POWINNA BYĆ, choć z pewnością wszystkie artykuły i działy nie będą na język Szekspira tłumaczone. Zresztą zobaczcie jak można zakłamywać, a raczej kreować rzeczywistość w sprawie pobicia Kelatiego przez Gurovicia: http://www.prokom.trefl.com.pl/index2.p ... ng&id=3508

saso pisze:
Budżet : 11 mln $ ,
cel: awans do rozgrywek europejskich .

My to zrobiliśmy za 1/3 tej kwoty :grin: a nawet osiągnęliśmy sukces (Final Eight).

lukaszek pisze:
I niech ktos napisze do Pana Gronicza zeby zaprzestali planowac i szukac pieniędzy na budowę na 3,5tys. osob bo to nie ma ekonomicznego ani sportowego uzasadnienia.

Na forum się tak bardzo udzielasz, to wierzę że dasz radę sam coś napisać: rgronicz@poczta.onet.pl
A poza tym UŻYWAJ OPCJI EDYTUJ w swoich postach, bo wszystkie poprawki wysyłasz jako nowe posty.

Tytuł:
gaduła
gaduła

lukaszek pisze:
Sam mam znajomego niemca ktory niedawno osiadł w goerlitz i zastanawia sie nad wykupieniem karnetu na przyszły sezon po obejrzeniu jednego meczu turowa.....

masz tu prezencik dla Twojego kolegi z Niemiec :
http://web.mac.com/fvks/Basketball/Startseite.html
mozna śmiało powiedziec że to strona Turowa po niemiecku ....zawsze to cos ...nawet nieźle zrobione i " żywe"

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.