NoBody pisze:
ja cos slyszalem ze katzurin do nas na trenera jak by saso niechcial ale to plotki chyba
dzieki Bogu, Katzurin ma kontrakt na nastepny sezon w CEZ Nymburk.
Zycze mu jak najlepiej, ale oby jak najdalej od mojego Turowa. Bedzie okazja by ten pan pokazal jakim jest TRENEREM prowadzac reprezentacje Polski. Ciekawe co ulozy z tych marnej jakosci klockow.... Nie lubie go. Przegral w moich oczach po tym jak przetrzymal Charlesa O'Bannona caly sezon na lawce Slaska, a facet wygral mu pozniej final. Katzurin ciagnie tam gdzie sa wielkie pieniadze, to typ SELEKCJONERA, a nie TRENERA. Kiedys Andrzej Kuchar (byly trener reprezentacji, facet ktory wie co mowi) powiedzial, ze Katzurin swietnie sprawdza sie podczas meczu, dobrze rotuje skladem itd, ale z prowadzeniem treningow to u niego kiepsko. Dla mnie to wystarczajacy argument by darowac sobie klaskanie na dzwiek nazwiska Katzurin. Nie kreca mnie "rezyserzy", wole "scenarzystow" - takich, ktorzy potrafia wypracowac swoja wiedza, talentem i doswiadczeniem odpowiedni styl druzyny, a nie tylko KUPIC SOBIE GRACZY, ktorzy beda robic gre....
Polecam pod rozwage porownanie skladow SLaska i Prokomu, z tego przegranego przez Katzurina finalu w 2003r. To swiadczy o nim jako o trenerze jednoznacznie.