Dzisiaj jest 07 lip 2025, 23:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Paawlus wysmazę ładnego mejla do Burmistrza w rzyszłym tygodniu,pewnie to nic nie da a jak nie da to petycja z podpisem mieszkanców zgorzelca i zobaczymy wtedy.Ale pierwszy krok nalezy do pge,czy są zainteresowani sponsorowaniem dalszym klubu i czy są w stanie znacząco podniesc finansowanie klubu w razie ewentualnego (miejmy nadzieję ze za kilka lat)awansu do euroligi.Bez tego ni huuhuuuhhhuu

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wracając do tematu...

Z tego co zasłyszałam, to Saso dostał kilka bardzo ciekawych propozycji z całej Europy, w tym m.in. z Malagi. Więc czarno widzę jego pozostanie w Turowie...

Andres odchodzi, Logan prawdopodobnie też. Co najdziwniejsze Kelati podobno też nas zostawia... Mimo, że ma tutaj małe dziecko - chyba weźmie rodzinę ze sobą? ;s

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mona-zgc, przeczytaj co napisalem o nich wczesniej. logan i andres juz odeszli a Kelati jest temu bliski jak i Saso. :(

Tytuł:
rekrut
rekrut

Yaro, ja przeczytałam naraz poprzednie 8 stron wątku więc mogłam coś pominąć ;-) generalnie to prawie wszyscy odchodzą... Skład trzeba będzie budować praktycznie od nowa. Skoro Saso dostał taką propozycję, to naprawdę szanse że pozostanie z nami są minimalne.

Tytuł:
pismak
pismak

ja cos slyszalem ze katzurin do nas na trenera jak by saso niechcial ale to plotki chyba

Tytuł:
obserwator
obserwator

A ja slyszalem ze Lampe :D Tak, na poprawe humoru napisalem :) Bedzie dobrze :smt028

Tytuł:
pismak
pismak

NoBody pisze:
ja cos slyszalem ze katzurin do nas na trenera jak by saso niechcial ale to plotki chyba

dzieki Bogu, Katzurin ma kontrakt na nastepny sezon w CEZ Nymburk.
Zycze mu jak najlepiej, ale oby jak najdalej od mojego Turowa. Bedzie okazja by ten pan pokazal jakim jest TRENEREM prowadzac reprezentacje Polski. Ciekawe co ulozy z tych marnej jakosci klockow.... Nie lubie go. Przegral w moich oczach po tym jak przetrzymal Charlesa O'Bannona caly sezon na lawce Slaska, a facet wygral mu pozniej final. Katzurin ciagnie tam gdzie sa wielkie pieniadze, to typ SELEKCJONERA, a nie TRENERA. Kiedys Andrzej Kuchar (byly trener reprezentacji, facet ktory wie co mowi) powiedzial, ze Katzurin swietnie sprawdza sie podczas meczu, dobrze rotuje skladem itd, ale z prowadzeniem treningow to u niego kiepsko. Dla mnie to wystarczajacy argument by darowac sobie klaskanie na dzwiek nazwiska Katzurin. Nie kreca mnie "rezyserzy", wole "scenarzystow" - takich, ktorzy potrafia wypracowac swoja wiedza, talentem i doswiadczeniem odpowiedni styl druzyny, a nie tylko KUPIC SOBIE GRACZY, ktorzy beda robic gre....

Polecam pod rozwage porownanie skladow SLaska i Prokomu, z tego przegranego przez Katzurina finalu w 2003r. To swiadczy o nim jako o trenerze jednoznacznie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

yARO_81 pisze:
mona-zgc, przeczytaj co napisalem o nich wczesniej. logan i andres juz odeszli a Kelati jest temu bliski jak i Saso. :(

Yaro, a skąd Ty masz tak "dokładnie" informacje? :twisted:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Czyżby moje marudzenie miało potwierdzenie w rzeczywistosci?;-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Mamy kandydatów na stanowisko trenera (wg. dzisiejszej Gazety Wroc.), jeśli Saso przez 10 najbliższych dni nie podpisze z klubem kontraktu: http://img167.imageshack.us/img167/7199 ... 008uv4.jpg

Kandydaci to podobno:
1) Aleksandar Trifunović (Serb, ostatnio Lietuvos Rytas Wilno)
2) Daniel Jusup (Chorwat, ostatnio KK Zagrzeb)
3) Kostas Flevarakis (Grek, ostatnio PAOK Saloniki)
4) Dražen Anzulović (Chorwat, ostatnio Spirou Charleroi)
5) Željko Lukajić (Serb, ostatnio Lukoil Sofia)

Wg mnie najsłabsza jest chyba kandydatura Flevarakisa, poza tym Jusup to niezły zamordysta, u którego niewielu chce grać. A jak Wy to widzicie?

[ Dodano: Sob Cze 14, 2008 11:50 am ]
Offtopic - trafna diagnoza przedmeczowa :grin: EURO 2008: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... arny_.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nie wiem czy wiecie, że David Logan został dwukrotnie wyróżniony przez Eurobasket.com w ramach All-ULEB Cup Awards 2007-08. Podejrzewam, że to coś podobnego do nagród przyznawanych przez Wybiórczą na zakończenie sezonu PLK. Eurobasket.com zaliczył Logana do wyróżniających się zawodników występujących w minionym sezonie w Pucharze ULEB, jak również uznał za jednego z 5 najlepszych "importowanych" ;) graczy rozgrywek. Wiem, że nie w temacie, ale taka ciekawostka, na którą dopiero teraz natrafiłam.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jak to powiedział Siara "No i cały misterny plan w piz.......u":-) :D

Tytuł:
pismak
pismak

17 wrzesnia super puchar polski kto w nim gra?? jak prokom zdobyl mistrzostwo i puchar polski?? 20 wrzesien rusza liga wiec wakacje i znowu mecze :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Andres podpisał umowę z beniaminkiem ukraińskiej ekstraklasy - BK Donieck. W komentarzu ktoś podał, ze walczyły o niego podobno: Sankt Petersburg, Lwów, Kazań i Donieck: http://www.basket.com.ua/index.php?opti ... &Itemid=85
Do tłumaczenia polecam:
1) http://translate.google.com/
2) http://babelfish.yahoo.com/

Czy brak Rodrigueza oznacza, że nie będzie też Saso? Czy może jednak nasz coach a tak nie brał go pod uwagę w perspektywie najbliższego sezonu?
Kwestia trenera jest kluczowa.

PS Powodzenia i wielkie dzięki dla naszego Portoryko :smt023

Tytuł:
obserwator
obserwator

Do jakiego klubu poszedł rodriguez??????Donieck?To ja się pytam jaka jest róznica między turowem zgorzelec ktory jest wicemistrzem polski ładnie zagrał w pucharze uleb a jakims beniaminkiem z ukrainy?Buaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaa i po co ludzie piszecie takie bzdety ze podobno kelatim interesuje się cska moskwa,rodriguezem tez nie wiadomo kto.Jest tak jak mowiłem wielkie halo a potem gosc ląduje w jakims beniaminku z ukrainy?To co tam ma lepiej niz w turowie???Watpię zeby w beniaminku ukrainskiej ligi zapłacili mu zdecydowanie lepiej.No ale coz jaki zawodnik to w takim klubie ląduje......I co? Mówiłem ze turów spokojnie mogł byc mistrzem ale zawodnicy nie chcieli juz grac kolejnego sezonu ze soba mając oferty z innych krajów.Zabrakło koncentracji itd i wyszło jak wyszło......Andrzeju Rodrigeuz czy jakos tak zegnam Cię bez zalu....Rodriguez to kolejny przykład zawodnika w stylu Hendersona z Anwilu,ktory zrejterował z klubu dla pieniędzy rozpie..jąc Anwil......mając kolegow z druzyny i kibiców w głębokim powazaniu.No ale wielbiciele andrzeja mają swoje racje zaslepieni miłoscia do "super" rozgrywającego Rodrigueza.JAK PRZECHODZIC do klubu to do zdecydowanie lepszego a nie do jakis ogorasow .....Bo zapłacaą mu kilka dolarów więcej a gosc przy tym sie nie zmeczy.Szacunek dla zawodników ktorzy przechodzac do innego klubu zyskują sportowo a nie tylko na kasie....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.