copeland, copeland. Troche to dziwne. Facet aktualnie "szlifuje forme" w lidze filipinskiej....
178cm. Chyba Allen Iverson ma tyle. Warunki fizyczne nie powalaja. Pytanie brzmi - to rezerwa czy pierwsza opcja?
....
Mam wrazenie ze wszystkie nazwisko o ktorych si episze na razie, to bedzie rezerwa. Bo jesli nie, to chyba nieciekawy bedzie ten "nowy" sklad. (witka, iwo, drobnjak, copeland).
Wielkiego progresu nie zrobimy bez znacznego wzmocnienia skladu. Bez wsparcia pod koszem. A czy Copeland pomoze nam wzniesc sie wyzej niz dotychczas.... I dont think so..... ale zobaczymy.
Smiesza mnie te nieustanne glupkowate paralele - ze Logan tez nie blyszczal w Polpharmie, ze tez nie mial z kim tam grac itp.
Tylko jedna mala uwaga - Logan ma niesamowity wyskok i to przy jego wzroscie pozwallalo mu na te poetycko piekne wjazdy, a niestety Copeland nie tylko nie ma takiej dynamiki w nogach, ale i ma jakies 6cm mniej.....
Nie wiem, jakos nie czuje tego......
A co do Sokolovskiego - oby facet zalozyl koszulke Turowa, bo na to zasluguje
a mnie wciaz intryguje pytanie - gdzie udaje sie na przyszly sezon Rancik. Na stronie Nymburka podali tylko, ze odchodzi. A moze Turow wezmie w pakiecie - Rancika i Sokolovskiego...

? Rozwiazanie co najmniej dobre.