mike1006 pisze:
Ale Dylewicza to bym chciał cholernie
Nie tylko Ty byś tego chciał

Wielu innych Kibiców widziałoby go w Zgorzelcu... Pokazał swoją wartość w finałach... Co do Dyla jestem na TAK
mike1006 pisze:
Jeszcze jakby Ignerskiego ściągneli i Szawara
Ale po co nam oni?? Igner wydaje mi się, że posiada charakter gwiazdki już - Saso takich raczej nie lubi (ale wiadomo Igner dobrze gra)... Co do Szawara... Niech zostaje w Ostrowie... Ogólnie do osoby Wojtka nie mam nic... Do jego gry mam... Do Slaniny i Szawara idealnie pasuje, to co napisałeś :
mike1006 pisze:
Gra zrywami, ma kilka meczy kapitalnych po czym kolejnych kilka błyszczy jako najgorszy gracz, a bynajmniej jako jeden z gorszych...
Obaj zawodnicy mają już swój wiek, dlatego dla nich NIE! Szawarowi będę kibicował w każdej drużynie, ale najlepiej chyba będzie jak zostanie u Kowala

Z tego co widziałem jak gra Slanina, to jego obrona nie jest aż tak dobra... dużo traci wg. mnie gdy gra w obronie (tak jakby siedział na krześle i do tego ręce wyciąga do przodu) - szybszy przeciwnik i wiadomo jak się kończy...dlatego dla Slaniny NIE - a dla Saso obrona to podstawa!
Cytuj:
Z tego, co wiem, to jednak walczymy z Anwilem o Filipka Dylewicza.
Turów na parkiecie pokazał niejednokrotnie, że potrafi walczyć... Teraz czas, aby prezes pokazał, czy potrafi "walczyć"... Witka(?),Iwo,Dylu(?),Chyliński (?),Bochno,Strzelecki,Jarmakowicz, Szymański...
Możemymieć jednych z najciekawszych Polaków