Alex76 pisze:
Ale przecież Kelati zanim trafił do Turowa też był..nikim

Jasne, że był ale powiedz mi, jak często trafiają się takie objawienia? Ile procent szans jest na to, aby któryś z tych dwóch bałkańskich graczy stał się nowym Thomasem? Oczywiście, jak najbardziej cieszyłby mnie taki obrót sprawy. Tylko, że za dużo w tym wszystkim niepewności, zbyt wiele musimy przyjmować na wiarę i po prostu mieć nadzieję, że i tym razem "Saso coś wymyśli". Saso już nas do tego przyzwyczaił, że przed sezonem "czarno to wszystko widzimy". Tym milsze zaskoczenie jest później, kiedy maszyna złożona z no-name'ów zaczyna coś ugrywać ku zaskoczeniu ogółu.Wiem, marudzę, ale to wszystko wynika z troski o przyszłość Turowa i z lęku o nasze przyszłe możliwości. Ma być do trzech razy sztuka, ale jak widać na przykładzie niedawnych "trzech koron", trójka to nie jest nasza najszczęśliwsza liczba.
Alex76 pisze:
Azlo napisał/a:
Konkretnie który jest lepsiejszy?
Konkretnie to na pewno Copeland.
.
A nie doczytałeś się sarkazmu w moich słowach? Oczywiście, że Copeland. Iwo jest młody, zdolny, być może perspektywiczny ale nie jest "klasową, europejską, doświadczoną" jedynką. Ale żadnego z nich nie uważam za lepszego od Andresa Rodrigueza. Chociaż Donald na pewno lepiej punktuje, a po obejrzeniu kilku spotkań z jego udziałem być może zmienię zdanie.
paawlus pisze:
Mnie też zastanawia:
1) kiedy i czy w ogóle będzie ta klasowa "1" ?!
2) kiedy i czy w ogóle będzie jakaś klasowa "5" ?!
Bo jeśli odpowiedzi na 2 powyższe pytania brzmią "nie" to cienko widzę naszą drużynę...
Mam dokładnie takie same wątpliwości, a nie fajne jest już samo to, że nie tylko ja je mam.