Dzisiaj jest 18 lip 2025, 9:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

No to wróciłam na ziemię zgorzelecką... Witam się po urlopiku.

25 lipca rusza sezon przygotowawczy Turowa, zatem do tego czasu raczej poznamy pełen skład naszej drużyny. Ciekawe, jakie wynalazki zobaczymy w czarno-zielonych koszulkach w nadchodzącym sezonie. Szukamy jeszcze 4 nowych zawodników, qurcze, mam nadzieję, że to będą solidni zaprawieni w bojach zawodnicy, a nie kolejne no-namy... Po raz kolejny słyszę plotki na temat zaawansowanych rozmów z Predragiem Drobnjakiem. Czy ktoś ma jakieś info - zali to ogórasy czy jest w tym cień prawdy? Wiem, że Predrag to wysokie progi, tym bardziej, że temat był już wałkowany w ubiegłym roku i wyszedł hit prawie jak ze Slaniną w tym roku. Niemniej jednak czy nadal ten zawodnik pozostaje poza zasięgiem Turowa?

Co do Kelatiego to mógłby już w końcu podpisać na 100 proc. jakiś porządny kontrakt, najlepiej w Zgorzelcu, hihi, byle nie w Sopoćkowie ani w żadnym innym konkurencyjnym polskim klubie. Może te wszystkie historie o jego rzekomych transferach to tylko zasłona dymna, żeby wydawał się poza zasięgiem polskich klubów :grin: Żeby Prokomy i inne Anwile dały mu spokój, nie mieszały w głowie i pozwoliły spokojnie podpisać kontrakt na kolejny sezon z Turowem? Ale mi sciencie-fiction wyszło :D
Pozdrówki!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Azlo pisze:
Niemniej jednak czy nadal ten zawodnik pozostaje poza zasięgiem Turowa?

Jeśli uzbieracie więcej kasy niż Efes

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... ie-pilsen/

:lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

www.sportowefakty.pl pisze:
Niewzwykle doświadczony czarnogórski środkowy Predrag Drobnjak
:smt044 :smt044 :smt044

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

z Predragiem to sciema nie wiem skad wyssana.. a co do Kelatiego, to jest juz nawet na glownej stronie Turowa podane ze wybrał Malage, wiec nie wiemm na co wy liczycie i prowokujecie dziwne zamieszania.. mial grac w Albie Berlin bo blisko do Zgorzelca(kobieta, córka) ale Alba proponowala mu 350 tys, a Unicaja odezwala sie z propozycja 500 tys, wiec nawet sie nie zastanawial, i podpisal od razu... dodatkowo ma przeloty do Polski fundowane przez klub dla 4 osob, bedzie wystepował w Eurolidze, i w najlepszej lidze po NBA- lidze hiszpanskiej... skonczmy wiec juz spekulacje i nadzieje na podpisanie kontraktu z Turowem...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Gregor - niczego nie prowokuje, po prostu prosiłam o wyjaśnienie, informacje, dementi etc. Unosisz się, jakby nie wiem jaką aferę próbowała rozdmuchać. Wracam z wakacji, słyszę na mieście to i owo, no to chyba oczywiste, że chciałabym poznać stan faktyczny.
Konkrety i jedynie słuszną wersję zdarzeń proponuję umieszczać w wątku pt. "Turów - jedynie prawdziwe i potwierdzone u źródeł informacje na sezon 2008/09". Może ktoś założy.
Co do Kelatiego to wychodzi na to że żadnych konkretów nie ma albo w Maladze traktują go jak mega leszcza, którego kontraktu nie warto nigdzie odnotowywać. Ciekawe... :-?

Alex - dzięki za info.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ponoć mamy centra 208cm pochodzącego z Turcji, oraz rozgrywającego Amerykanina.

Jeszcze z drugim centrem prowadzą rozmowy.

Tytuł:
pismak
pismak

wojtows pisze:
Ponoć mamy centra 208cm pochodzącego z Turcj

tzn, ze to Turek, czy tez ze gral w Turcji ostatnio?

i skad masz takie wiesci?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Turek, zapewne pogrywał sobie też w tureckiej lidze. Tylko takie informacje posiadam. Jeśli chodzi o źródło ............ to mam ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

a moze Erez Marckovich chociaż turek ale nie pogrywał w Turcji, jego nazwisko kiedys słyszałem w mieście

Tytuł:
pismak
pismak

Erez to Zyd, a nie Turek, ale jesli to o niego rzeczywiscie chodzi, to milo :):))))))

Facet ma ciekawy styl gry, jest zwrotny, a to chyba "szkola Filipovskiego". Zobaczymy

Tytuł:
gaduła
gaduła

bog180 pisze:
moze Erez Marckovich chociaż turek

eee...mi wychodzi ze on sie w Izraelu urodzil i takie ma tez obywatelstwo. ino sie wzrost zgadza :P
Możemy dalej zgadywac . W zeszłym sezonie ze wzrostem 208 na pozycji C w lidze tureckiej grali :
Gorur Umut ( 30 ) , Beyaz Eren (23) , Biyik Ozgur ( 25) , Nalga Cemal (21) ,
Gonlum Kerem ( 31) , Savas Oguz ( 21)
Moze to którys z nich . Stawiam na Ozgura Biyjika mimo ze imię mi sie z OGÓREM kojarzy ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Marckovich ma według wiekszości źródeł 210 ale stylem gry odpowiada strategi saso i kiedyś z dość wiarygodnych ust słyszałem o zainteresowaniu nim. Ale też pisze to raczej w formie ogórka - było to na poczatku okienkowego okresu.

Tytuł:
gaduła
gaduła

wojtows pisze:
oraz rozgrywającego Amerykanina

Liga letnia skończona to może wrócil temat tego młodego kowboya o którym była juz mowa

Tytuł:
obserwator
obserwator

John Turek to nowy gracz Turowa

206 cm - rekord Turowa :lol:

staty - http://www.optimagent.be/playerprofile/ ... _john.aspx

Tytuł:
pismak
pismak

jesli to prawda z tym Johnem, to mamy Turka...doprawdy niezly zarcik ;) Ale chyba na kogos innego liczyli kibice..... znowu jakis wynalazek.... ciekawe czy to nie bedzie taki drugi Vlado Pasalic....

ALEX76 - co to za klient? objasnij nieco....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.