No to wróciłam na ziemię zgorzelecką... Witam się po urlopiku.
25 lipca rusza sezon przygotowawczy Turowa, zatem do tego czasu raczej poznamy pełen skład naszej drużyny. Ciekawe, jakie wynalazki zobaczymy w czarno-zielonych koszulkach w nadchodzącym sezonie. Szukamy jeszcze 4 nowych zawodników, qurcze, mam nadzieję, że to będą solidni zaprawieni w bojach zawodnicy, a nie kolejne no-namy... Po raz kolejny słyszę plotki na temat zaawansowanych rozmów z Predragiem Drobnjakiem. Czy ktoś ma jakieś info - zali to ogórasy czy jest w tym cień prawdy? Wiem, że Predrag to wysokie progi, tym bardziej, że temat był już wałkowany w ubiegłym roku i wyszedł hit prawie jak ze Slaniną w tym roku. Niemniej jednak czy nadal ten zawodnik pozostaje poza zasięgiem Turowa?
Co do Kelatiego to mógłby już w końcu podpisać na 100 proc. jakiś porządny kontrakt, najlepiej w Zgorzelcu, hihi, byle nie w Sopoćkowie ani w żadnym innym konkurencyjnym polskim klubie. Może te wszystkie historie o jego rzekomych transferach to tylko zasłona dymna, żeby wydawał się poza zasięgiem polskich klubów

Żeby Prokomy i inne Anwile dały mu spokój, nie mieszały w głowie i pozwoliły spokojnie podpisać kontrakt na kolejny sezon z Turowem? Ale mi sciencie-fiction wyszło
Pozdrówki!