Dzisiaj jest 18 lip 2025, 20:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

A ja widziałam wszystkich mieszkających na Kościuszki ;>Godziny, w których kierują się w stronę maratońskiej jak w zeszłym sezonie, przed 10 i po 17 ;]

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja widzialem Filipovskiego jak robił zakupy w Carffurze. i Harrisa jak jadł w Mc'Donaldzie. :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Grizzo^^ pisze:
paawlus pisze:
NoBody napisał/a:
mamy naszego reprezentanta na mistrzostwach europy u18 (Sebastian Szymanski) Gralismy 2 mecze pierwszy z wygralismy z anglia 81-88 rzucil 30 puntow

Powinien już od tego sezonu być wprowadzany do gry w PLK, te kilka minut w meczu musi zacząć dostawać, bo będziemy mieli kolejny zmarnowany talent polskiej koszykówki...

Powiedzmy sobie szczerze Sebastian Szymański nie ma szans nawet na siedzenie na ławce a co dopiero granie. Tą szansę jednak ma Bartek Bochno. :grin:

Ty byłes wogole kiedys na meczu Turowa?? chocby na juniorach?? bo jakbys był to bys nie pisał takich głupot...błedem ze strony naszego sztabu szkoleniiowego byłoby nie dostrzezenie talentu jaki ma Sebastian!! widzą to i szkoleniowcy z Wrocławia, stawiaja na niego w reprezentacji... a Ty mowisz o szansach w Turowie?? mysle ze dostanie swoje minuty i je dobrze wykorzysta jak przystało na niego...niejednemu ten "małolat" utrze nosa w tym sezonie

Tytuł:
rekrut
rekrut

gregor-85 pisze:
Ty byłes wogole kiedys na meczu Turowa?? chocby na juniorach?? bo jakbys był to bys nie pisał takich głupot...błedem ze strony naszego sztabu szkoleniiowego byłoby nie dostrzezenie talentu jaki ma Sebastian!! widzą to i szkoleniowcy z Wrocławia, stawiaja na niego w reprezentacji... a Ty mowisz o szansach w Turowie?? mysle ze dostanie swoje minuty i je dobrze wykorzysta jak przystało na niego...niejednemu ten "małolat" utrze nosa w tym sezonie
Ja byłem na nie jednym meczu juniorów i widziałem jak "Sebek" gra ma chłopak talent nie mówie że nie, ale nie dostanie od tak minut. Musi coś pokazywac na treningach, a jak wiemy nie może chodzić na ranne treningi bo ma szkołe. A Saso jest dobrym trenerem i jak zobaczy, że pokazuje cos więcej napewno da mu szanse zagrania pare minut. ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jakos Bartek Bochno tez miał szkołe i dawał sobie rade i zaskutkowało to wystepami w kilku meczach, nawet play off. tymbardziej teraz jak jest wymagana 2 kwarta dla mlodego zawodnika, niewidze innej opcji poza Bochno-Szymanski

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Z tego co wiem Saso nie chcial Sebka w teamie z jednego powodu: "Chlopak ma szkole i ma sie uczyc. To jest teraz dla niego najwazniejsze." Cos takiego chyba Saso powiedzial kiedys. Teraz moze go zechce :grin:

gregor-85 pisze:
niewidze innej opcji poza Bochno-Szymanski

zgadzam sie z tym w 100% tyle ze z odwrotna kolejnoscia nazwisk.

Tytuł:
pismak
pismak

Moim zdaniem Szymańskiego czeka jeszcze wiele pracy, ale Saso powinien dawać mu chociaż kilka minut w meczu na ogrywanie się... Bochen wg mnie dostanie więcej szans. A jeszcze w rotację może się "wbić" Jarmakowicz, którego Saso (chyba) darzy sympatią i zaufaniem (chociaż słyszałem, że Jarmakowicz to WIELKIE drewno).

3mam kciuki za Szymańskiego i Bochna - bo to chłopaki ze Zgorzelca, a swoich trzeba wspierać :)
A Strzelecki i Jarmakowicz to "nasi" młodzi, ale jednak nie od "nas" :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
Grizzo^^ pisze:
paawlus pisze:
NoBody napisał/a:
błedem ze strony naszego sztabu szkoleniiowego byłoby nie dostrzezenie talentu jaki ma Sebastian!! widzą to i szkoleniowcy z Wrocławia, stawiaja na niego w reprezentacji... a Ty mowisz o szansach w Turowie??

zostal zaproszony na camp nba rok temu...

Tytuł:
pismak
pismak

mogli by zrobic prezentacje druzyny cos w stylu co na koniec sezonu bylo

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Moim zdaniem z pary Bochno-Szymański ten pierwszy będzie miał więcej okazji do gry.Ale Szymańskiemu należy sie przynajmniej miejsce na ławce rezerwowych.Ja jeszcze nikogo z naszej drużyny nie widziałem ale bardzo sie ciesze że nowi gracze zaczynają zjeżdżać do Zgorzelca.Widziano niby Bobana a to mnie troche dziwi no bo jeszcze nie podpisał on z nami kontraktu no ale na pewno w najbliższych dniach to uczyni.Myśle że jest mała niespodzianka na rynku transferowym myślę o przejściu Jagodnika do Nymburka

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... c-nymburk/

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
Widziano niby Bobana a to mnie troche dziwi no bo jeszcze nie podpisał on z nami kontraktu

Bobi pomimo niechęci władz KS TURÓW podpisze z nami umowę ale to tylko i wyłącznie zasługa Saso i jego twardego stanowiska w tej sprawie

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Jaro a wiesz może dlaczego klub nie chciał Bobana przecież to ta dobry strateg i asystent

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
Jaro a wiesz może dlaczego klub nie chciał Bobana przecież to ta dobry strateg i asystent

No niestety Prezes tak go nie postrzega....widocznie mają swoje powody...ale ja akurat podzielam Twoje zdanie co do jego osoby

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:

bo glosowal na PiS ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ostry2k pisze:
bo glosowal na PiS

Po pierwsze, to nie mógł głosować, bo nie jest obywatelem RP.
Po drugie, jak masz pisać takie głupoty chłopcze, to lepiej nie pisz nic.
A po trzecie, to cytując niejakiego Ernesto, to nie jest wina PO?
Żenada.....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.