tur16 pisze:
10. M. Jarmakowicz- jeśli Bochen się zmęczy, to wejdzie Mateusz. Może nas zaskoczy, może nie. Nie jestem pozytywnie nastawiony do niego. Zamilknę.
nie sądzisz że w składzie będzie tylko jeden junior?? przeciez zadne zawodnik scigniety przez filipovskiego przed sezonem nie bedzie chyba poza skladem ??
gregor-85 pisze:
Jarmakowicz miał operacje przepukliny, a o kontuzji Strzeleckiego nic mi nie wiadomo
strzelecki prawie caly poprzedni sezon opuscil z powodu kontuzji pleców, nie byl nawet na obozie na słoweni przed sezonem:D
Co do juniora to napewno nie będzie nim Bodziński ani ani Strzelecki, chcialbym zeby z pozostalej 3 co mecz kto inny byl w skladzie tak jak w bylo w poprzednim sezoie ze co mecz sie zmieniali
Co do s5 to ciezko stwierdzic, wydaje mi sie ze kitzinger bedzie gral duzo ale niestety znow nie bedzie w podstawowym skladzie z tego powodu ze saso nie posadzic na lawce ani Milijkovicia ani harrisa i wten sposob znow witka bedzie wychodzil
czyli tak moim zdaniem:
B.Bailey - doświaddczony, dobry obrońca, nastawiony bardziej na kreowanie gry niż na zdobywanie pkt,
D.Miljković - zawodnik którego nasz trener chciał od samego początku, podobno kompletny w oboronie i w ataku, nie wiem czemu wiekszość go pomija przy s5,
A.Harris - będzie to nasz strzelec, moim zdaniem gwiazda zespołu i calej ligi,
R. Witka - gdyby nie przepis o polaku napewno on by sie nie znalazl w s5, tak pozatym to nawet dobry rzut za 3 pkt i jak na wysokiego zawodnika wymusza duzo fauli w ataku,
D.Townes - szybki i dobrze biegajacy do atku i wracajacy do obrony zawodnik jak na swoje warunki fizyczne, silny i dobry technicznie,