ze strony głównej:
O czym pisała angora ?
Po publikacji artykułu pt. "Pacyniak: 17 kłamstw Angory" wielu czytelników prosiło nas o podanie tekstu źródłowego, do którego odnosił się Szymon Pacyniak. W artykule m.in. czytamy: "Pragnący zachować anonimowość funkcjonariusze policji i Centralnego Biura Śledczego twierdzą, że zgorzelecki starosta uczestniczył w organizowaniu gigantycznego przemytu papierosów i alkoholu przez granicę, miał kontakty z gangsterami z Pruszkowa i Wołomina oraz z przemytnikami skupionymi wokół gangsterów „Carringtona” i „Lelka”." Dzięki uprzejmości tygodnika Angora publikujemy pełną artykułu pt. "Układ przygraniczny."
mieszczuch pisze:
Alex skontaktuj sie z autorem tego artykułu. podaj mu moje dane. Może wezwać mnie na świadka w tej sprawie.
Jeżeli będzie zainteresowany poszukamy kolegów Pacyniaka z grupy operacyjnej, których oszukiwał na kasie, złodziei samochodów zapełniających dziuple w Czechach. może nawet Nikos pomoże odnaleźć dziewczynę, w którą Pacyniak rzucił popielniczką uszkadzając jej twarz w "Palace".
Kłamstwem w tym artykule jest to, że Pacyniak był szefem przemytu- na to zawsze był za głupi. Do Caringtona pojechał z jęzorem do lizania ..... po spieprzonej akcji, w której brał udział (o tym juz pisałem). Można dotrzeć do wielu zapaśników z Piotrkowa i okolic. I wiele innych różności....
Rozmawiałem dzisiaj z Dyrektorem Wydawnictwa Tyg. Angora Jerzym Wyrozumskim, który wyraził zainteresowanie Twoimi danymi.