Dzisiaj jest 04 lip 2025, 13:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

PLK to zalosna organizacja, zarzadzana przez ludzi, ktorzy tyle wiedza o zarzadzaniu co ja o lotach kosmicznych. Wykonuja puste gesty, ktore nic nie kosztuja, a i swiata do przodu nie pchaja. A do tego nie traktuja wszystkich tak samo.

PANIE I PANOWIE - MAM WIELKA PROSBE - SASO NAS TERAZ POTRZEBUJE, KLUB NAS POTRZEBUJE. POTRZEBUJA NASZEGO WSPARCIA!!!! POKAZMY, ZE NIE JEST NAM OBOJETNE CZY PRAWDA I SPRAWIEDLIWOSC COS Z TYM KRAJU ZNACZA!!!! Wpisujcie sie na roznych forach i komentarzach - opisujac jak bylo naprawde - o czym najlepiej swiadcza zeznania ludzi z Koszalina na ich forum!!!!! linka podal Paawlus.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
PLK to zalosna organizacja, zarzadzana przez ludzi, ktorzy tyle wiedza o zarzadzaniu co ja o lotach kosmicznych. Wykonuja puste gesty, ktore nic nie kosztuja, a i swiata do przodu nie pchaja. A do tego nie traktuja wszystkich tak samo.

Oj mysle że mamy wieksze pojecie o lotach kosmicznych niż buce z PLk o zarzadzaniu-znamy przeciez Tiereszkowa,Hermaszewskiego i Łajkę :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krzywuss - nikogo nie zamierzam bronic, ani za nikim sie wstawiac. Trzeba bylo myslec wczesniej. To sport i nie ma w nim miejsca na takie akcje. Uwazam, ze zarzad zrobil dobrze.
Tu kolejny link do artykulu o Saso:
http://www.dziennik.pl/sport/koszykowka ... _nos_.html

W ciagu sekundy zostalo rozwalone cos, co bylo od dawna budowane.

Tytuł:
rekrut
rekrut

cóż można powiedzieć... Saso dał się podejść, że jest krewki - wiadomo...
Został zawieszony - takie są procedury - sprawa się wyjaśni - okaże się że jest niewinny - odwieszą go, ew. z karą finansową.
A czy to była samoobrona? O tym może zadecydować sąd - jeżeli pobity wniesie oskarżenie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

mylene pisze:
cóż można powiedzieć... Saso dał się podejść, że jest krewki - wiadomo...
Został zawieszony - takie są procedury - sprawa się wyjaśni - okaże się że jest niewinny - odwieszą go, ew. z karą finansową.
A czy to była samoobrona? O tym może zadecydować sąd - jeżeli pobity wniesie oskarżenie.

Nie moze byc mowy o niewinnosci Saso-wszak cios został zadany-i tu jest jego ewidentna wina.Co innego okolicznosci zajścia.Okaże sie czy ochrona nie dopełniła obowiazku,czy "ofiara" prowokowała,przyczyniła się do wszczecia bójki.Wszystko wyjdzie za czas jakiś.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

... jak ofiara stala sie katem....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
nie twierdze ze Filipovski zaatakował kogoś kto grzecznie stał. Ale jego reakcja nie była adekwatna do tego co uslyszal... a mianowicie: "I znowu nie udało się w koszalinie coach?" na co Saso pokazal "FUCK YOU" , i dostał odpowiedz FUCK YOU TOO... zareagował tak jak zareagował, widać ze nie może obejmować takiej posady... skoro nie może poradzić sobie z poraszką i nie trzyma nerwów na wodzy... poniesie tego konsekwencje.

http://polskikosz.pl/news/18519

Tytuł:
pismak
pismak

z komentarzy na polskimkoszu:

Cytuj:
O właśnie, czekałem na tego rodzaju wpis, aby rozwinąć swoją myśl. Panowie, uważający się za ważne osobliwości koszalińskiej koszykówki urządzili sobie w jednym z pokoików, który znajduje się w korytarzu o którym ciągle mówimy, szatnie. Czasami bywa tak, że biegną pierwsi do tunelu i stoją pod drzwiami wspomnianego pomieszczenia w oczekiwaniu na to aż ktoś im je otworzy. Czasami na klucznika czekają dość długo utrudniając zawodnikom obu drużyn przemieszczanie się w tym wąskim korytarzu. Raz sam byłem świadkiem sytuacji, kiedy to Kamil Łączyński uderzył niechcący z "bara" jednego z pseudo-vipów na co banda "zasłużonych" odpowiedziała mu chórem żeby gówniarz delikatnie mówiąc... spadał. Ja rozumiem, że Ci chcieliby uchodzić w oczach innych za arcyważnych ludzi i ponadprzeciętnych kibiców AZS, ale ich zachowanie to totalna wieś. I proszę nie mów mi, że pan M. nie powiedział w kierunku Saso - Ty skurczybyku... Na całe szczęście są świadkowie zajścia, m.in. Ime Oduok, który dość szybko doprowadził do porządku obu panów, dlatego sprawa zostanie na pewno wyjaśniona. Pozostaje więc podziękować zasłużonemu działaczowi Panu M. za to, że w najbliższym tygodniu PLK dowali AZS sporą karę finansową...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Cieszę się, że jest wiele głosów rozsądku. Jak było tak było, ale zachowanie naszego trenera do wzorcowych nie należy i popierać jago zachowania też nie należy. Trzeba odróżnić poparcie, sympatię itp. do naszego klubu od spojrzenia prawdzie w oczy, że w sporcie każde takie zachowanie powinno być tępione, jako niegodne sportowca. Pan Filipowski nie jest chłopczykiem z piaskownicy żeby nie wiedział jak należy się zachować. Swojego autorytetu nie zbuduje biciem, a jedynie solidną praca i wynikami na parkiecie. Wiadomo, że marzy mu się euroliga - i dobrze - ale z takim zachowaniem???

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Celowniczy pisze:
Jak było tak było, ale zachowanie naszego trenera do wzorcowych nie należy

przyjmujac bardzo wiarygodna wersje ( potwierdzaja kibice z AZS ) to jakby cię ktos szarpał za marynarke to powiedział bys :przestań prosze bo mi sie zagniotki robią, a nie mam czasu na prasowanie , a juz uwagi na temat matki skomentował byś : nie to nieprawda , tak nie jest moja mama nie jest ku..ą , tak ?
gobo007 pisze:
To sport i nie ma w nim miejsca na takie akcje.
zachował sie jak prawdziwy mężczyzna , było to w korytarzu a nie na meczu i nie mieszajmy sportu ze sprawami prywatnymi. A zachowanie "profesjonalnej ochrony " to co ? Zreszta poczekajmy na wyjasnienie sprawy . Natomiast juz teraz mozna stwierdzić że okrutną plamę dał wierzbowski ( przez małe "w" )

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Celowniczy pisze:
było to w korytarzu a nie na meczu i nie mieszajmy sportu ze sprawami prywatnymi.

Idac tym tropem zadymy po meczach to sprawy prywatne i biora w nich udzial prawdziwi mezczyzni.

Chyba sie z tym nie zgodze:)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Dla mnie Polska liga to dno... jestem ze Zgorzelca milo ze mamy ekstraklase ale te mecze sa tak denne ze nie wiadomo co sedziowie myla sie w obie strony parodia! a dotego chyba ten sklad... dobry ale to nie jest drużyna. W ostatnich latach byli druzyna wszystki robili razem a teraz jakos dziwni oni sa...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Na forum e-basketa "stinger" podał link: http://www.kosarka.si/2008/12/14/navija ... azbit-nos/
Wolne tłumaczenie to:
Cytuj:
- Filipovski said that fan raised his hand and he thought he is going to punch him so he headbutted him,.. after security attacked filipovski and started strangling him!!!

- And he said that fan was in place where he shouldnt be and he was yelling at him and tried to attck him and security didnt do shit

- when they were holding him and strangling him one security even started yelling "hit him, hit him"

- then his players came and seperated the security (Mitev na konferencji wspominał także o pomocy Oduoka w uspokojeniu sytuacji).

Jeśli faktycznie:
1) postronna osoba przebywa w strefie szatni, brak zabezpieczenia zawodów!
2) "ochrona" nie reaguje na zaczepki słowne i fizyczne kibica-buraka!
3) "ochrona" dusi trenera przyjezdnych i podjudza do agresji!
to ja już nie mam pytań...
"Promocja" ligi na caaaałą Europę. "Marka" ligi idzie w górę, nie ma co!
Do tego dochodzą kolejne kwiatki o "gierkach" w lidze: http://www.polskikosz.pl/news/18524
Co to do cholery jest panie Wierzbowski?!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Oświadczenia Filipovskiego
http://www.ksturow.pl/turow.php?str=1&news=162

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Idac tym tropem zadymy po meczach to sprawy prywatne i biorą w nich udzial prawdziwi mezczyzni.
:grin: hehehe ...idąc tym tropem to Filipovski w gajerku niczym nie różni się od kibola w dresie dla którego zresztą słowa skur...syn czy inne podobne to codzienny język, a nie obrażanie członka rodziny. Eeeee chyba to jednak złe porównanie :-) . Coraz więcej wiemy i coraz wyraźniej widać winę organizatorów a konkretnie ochroniarzy, a Saso zrobił to co zrobiłoby wiekszość facetów z jajami. Bradzo podoba mi się komentarz przytoczony przez krzywussa. Naprawde to się wydaje takie polskie takie bardzo wiarygodne

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.