Dzisiaj jest 11 lip 2025, 0:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
Tylko że u nas nadmiar nie idzie w parze z jakością.Co z tego że mamy dużo graczy skoro 2/3 to mierni bądź przecietni gracze!

Nie do konca bym sie zgodzil. Na obecna chwile na pozycji 2/3 mamy Milijkovica, Harissa, Radocostam, Roszyka i Stefanskiego. O Alexie i Goranie nie mowie bo to rzeczywiscie porazka jest a nie zanosi sie na to zeby cos sie w tym temacie zmienilo bo o zwolnieniu ich nawet mowy nie ma. Ale milijkovic wcale miernota nie jest ba nie jest nawet graczem przecietnym. To dobry zawodnik. Problem w tym ze zostal przydzielony nie do takiej roli jaka trzeba. To nie jest lider a tego od niego caly czas sie wymagalo. To nie jest rozgrywajacy a wiadomo ze sie tym zajmowac musial. Idealnie byloby gdyby pelnil role uzupelnienia dla jakiegos strzelca. Ot silna druga opcja. Ale nawet jako ta piewsza sie sprawdzic moze . Pod warunkiem ze zdejmie sie z niego presje liderowania, ze obrona druzyny przeciwnej nie ebdzie skupiona na nim wiedzac ze to jedyne zagrozenie z obwodu i gdy bedzie wtstawiany na odpowiednie pozycje i nie ebdzie msuial ciepac trojek z 8 metra. A to wszystko obecnosc Edney na parkiecie powinna zapewnic. To samo tyczy sie Roszyka. Zal mi patrzec jak ten chlopak ma biegac po zaslonach i oddawac szybkie trojki jak Logan czy Kelati. Przeciez nie od dzis wiadomo ze on musi miec pozycje i czas zeby przymierzyc. Do tego potrzeba rozciagnac obrone . Bailey tego nie umie. tak samo jak nie umie wjechac pod kosz i oddac pilke wysokiemu sciagnac na siebie defensywe rozrzucic pilke. Stefan jeszcze w naszych barwach nie zagral ale na moje oko on powinnien wniesc duzo do obrony, poprawic deske, dodac energii. Ci trzej gracze bardzo duzo powinni skorzystac na obecnosci dobrego rozgrywajacego. A i Bailey lepiej powinnien sie czuc pozbawiiony presji bycia pierwszym rozgrywajacym i dawac dobre zmiany z lawki.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A mi się zdaje że 2/3 to nie chodziło o te pozycje ;p;p tylko o 2/3 naszego całego składu ;);p

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
A mi się zdaje że 2/3 to nie chodziło o te pozycje ;p;p tylko o 2/3 naszego całego składu

Wiec tym bardziej sie wypada niezgodzic :]

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Morgoth pisze:
Wiec tym bardziej sie wypada niezgodzic :]

Takie Twoje prawo,ja zostaje przy swoim :D Miejsce w tabeli pokazuje jakim przecietnym zespołem jesteśmy,a obserwacja gry i zaangażowania na parkiecie traca czystą amatorszczyzną za niezłe pieniądze :oops:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
Miejsce w tabeli pokazuje jakim przecietnym zespołem jesteśmy,a obserwacja gry i zaangażowania na parkiecie traca czystą amatorszczyzną za niezłe pieniądze

Miejsce w tabeli pokazuje tylko jak bardzo ten zespol zostal zle zbudowany i jak bardzo zawodnicy dusza sie w tym co grac maja. nie mowi natomiast za duzo o samych graczach. Mowisz o braku zaangazowania. Ciekawe to jest. Ktoz ten brak wykazuje ? Naprawde chialbym sie dowiedziec.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Prawdę mówiąc to zawodnika z takim bogatym koszykarskim CV w Zgorzelcu jeszcze nie było.
Czy Edney będzie remedium na obecny stan? Papiery na to aby być liderem ma.
Czy znajdzie wspólny język z Turkiewiczam i Adamkiem? Doświadczeniem boiskowym bije obu Panów trenerów.
Jak zareagują pozostali z drużyny? Ile im czasu zajmie aby załapać zagrywki Tyusa?
Mam nadzieję, że wrócą do gry, bo sam Edney meczów nie wygra. On może ewentualnie pomóc zwyciężać

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Morgoth pisze:
Miejsce w tabeli pokazuje tylko jak bardzo ten zespol zostal zle zbudowany i jak bardzo zawodnicy dusza sie w tym co grac maja. nie mowi natomiast za duzo o samych graczach. Mowisz o braku zaangazowania. Ciekawe to jest. Ktoz ten brak wykazuje ? Naprawde chialbym sie dowiedziec.

A to przepraszam chodzimy na mecze innych zespołów.Ten Twój walczy do upadłego i aż chce sie go ogladać.Ten mój Turów jest słabiutki i wg mnie nie walczy,nie ma w zawodnikach zawzietości i sportowej złości.Nie mam zamiaru przekonywac Cię kto i kiedy nie przejawiał zaangazowania.Takie sa moje spostrzeżenia i tyle.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wywiad z prezesem Michalskim (30.01.2009)

Obrazek

Link do wywiadu (audio): http://www.radiotri.pl/downloads/michalski.mp3

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Smiechu warty prezesunio
Cytuj:
to nie prezes gra na boisku..
czyli nie biore odpowiedzialnosci za nic... ja jestem czysty.Koncz wasc wstydu oszczedz!
Cytuj:
dla PGE liczy sie to ktore mijsce moglismy zajac w pucharach
wtf? O co chodzi ?Nie rozumiem.

Ostatnio zmieniony 31 sty 2009, 16:22 przez Czesio, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Iwo w dzisiejszym meczu sie rozszalal zdobył 17 punktow przy bardzo dobrej skutecznosci co u nas czesto mu sie nie zdarzało

Tytuł:
pismak
pismak

nasz nowy nabytek stefanski w przegranym meczu basket-gornik
rzucil 17 puniktow 4/6 za 2 66% 1/2 za3 50% 6/7 za 1 85% 4zb 2 as 2 f 2 p 2 s w 29.27 minut

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nie zdarzało się, bo zwykle nie grał u nas prawie 23 min. ;-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

racja my mu dalismy pograc od 4 min do 5min lecz jak juz niemielismy kogo dac za baileya na parkiet to wtedy gral po 13min. ale nie zawsze mu wychodzilo to co chcial zagrac mial duzo strat lecz on jednak czasem sciagal na siebie 2-3 obroncow i inni mieli czyste pozycje lecz to bylo bardzo zadko

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie chcę siać fermentu ale Drago podobno wczoraj ganiał po CS z jakimiś papierkami w ręku.Może zwolnienie lekarskie albo inne... :| "zwolnienie"?? :(
A co do Iwo to na forum klubu z Poznania był komentarz jednego z "fan(ów) zgorzelca" ciut za ostry w stosunku do jego osoby.
Jakby nie patrzeć Iwo wylał sporo potu na parkiecie w Naszym Mieście w barwach CZARNO-ZIELONYCH.
I szacung mu za to. :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Alex mam wielką prośbę jak wszyscy pamietamy Arek Krygier zostal odwolany w bardzo dziwnych okolicznościach,zostal posadzony o przekrety (budowa pubu,który dziala,zakup samochodów które są do tej pory)miala być sprawa w sądzie itd.Oczywiscie sprawa trafila do sądu ale to Arek Krygier ją wytoczył,pierwsza rozprawa już się odbyla i bardzo bym prosił o informacje na ten temat.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.