No miałem nie odpowiadać, ale na widok Twoich dziecinnych pyskówek postanowiłem się przemóc...i z uśmiechem spróbować się Tobą zabawić. Tylko i wyłącznie dlatego, że ludzie Twojego pokroju pisząc coś złośliwego i nie widząc riposty, popadają w samouwielbienie święcie przekonani, że pokonali przeciwnika,... własną "inteligencją".
Cytuj:
Akurat Waszej dyskusji (wierz mi) nie czytałem z wrodzonego lenistwa - więc nie na tej podstawie wyciągam wnioski
Jakie wnioski?? Póki co, odnosisz jedynie "dziwne wrażenia". Nie zauważyłem, żebyś cokolwiek ciekawego wniósł w dyskusję, poza złośliwościami godnymi małego chłopca, który za swój "obowiązek" uznał przeszkadzanie w dyskusji prowadzonej tutaj (i nie tylko) i swoim zwyczajem "zaśmiecał" forum. Od czasu do czasu dając jednak sygnał do powrotu do tematu, co jest o tyle dziwne, że Ty raczej nie uczestniczysz w jakichkolwiek dyskusjach, lecz, jak stwierdziłeś, jedynie zabawiasz się tutaj.
Cytuj:
Ja nawet sobie nie ufam - a co dopiero komuś...
Próbowałeś zasięgnąć porady psychologa??
Cytuj:
Przyznam , że ten argument mnie zawsze śmieszy.
Przecież Tobie jedynie o to właśnie chodzi, o zabawę ze śmiechem na ustach.
Cytuj:
I dotychczas myślałem , że ludzie na pewnym poziomie nie używają tegoż argumentu - mylić się rzeczą ludzką jest...
Dlatego wciąż to robisz... Może w związku z tym przestaniesz przelewać tutaj swoje "dziwne wrażenia", bo nie tylko czyta się je z żenadą, ale również nie świadczą o Tobie zbyt dobrze.
Cytuj:
Wymieniać poglądy to mogę ale na inne tematy - i z ludźmi ,
którzy nie sieją jadem na lewo i prawo 
Jak Ty w stosunku do wszystkiego co pochodzi od Nikosa? O kogo Ci chodzi, pisząc o "sianiu jadem" (swoją drogą,..pierwsze słyszę, żeby jad się siało)?? Jeśli o mnie to wylicz prędziutko tych obdarowanych jadem.
Może jednak zanim "wkleisz" tutaj ponownie cokolwiek równie irytującego jak dotychczas, pomyśl, zapytaj kogoś "na poziomie", kto nie odnosi "dziwnych wrażeń" i wówczas napisz.