Krytyczny, lubisz spektakularne, pompatyczne oświadczenia.
Cóż, tak naprawdę krytycznym przestałeś być od czerwca ubiegłego roku. Teraz wykorzystałeś okazję, żeby oficjalnie odciąć się od forum, choć chyba większość zauważyła, że od dawna przestałeś cokolwiek tutaj wnosić. Rozumiem Ciebie w pełni- ponosisz teraz koszt nominacji na stanowisko. Rządy PO, które od momentu wygrania w mieście niemiłosiernie krytykowałeś, nie zostawiając na nikim związanym z władzą suchej nitki,...z początkiem czerwca- "zaczęły Ci się podobać".
Cóż, jeśli chodzi o mnie...będzie mi Ciebie brakowało. Nie zaprzestanę jednak krytykowania Twoich działań, jeśli będę miał ku temu powody. Bez względu na to czy będziesz odpowiadał, czy też nie.
Złożyłeś już drugie tego typu oświadczenie tutaj. Mam nadzieję, że nie zapomniałeś również o poprzednim. Jeśli jednak umknęło Ci z pamięci to pierwsze (zauważyłem po ostatnich Twoich postach, że pamięć miewasz wybiórczą), przypomnę Ci:
Cytuj:
Lektura strony głównej i ocena imprezy przez redakcję zgorzelec.info nie pozostawia wątpliwości, że moja ponad półroczna praca nad przygotowaniem Jakubów, a także czas który kosztem życia prywatnego poświeciłem na dopilnowywaniu imprezy podczas jej trwania nie jest warta funta kłaków. W tej sytuacji oświadczam że wycofuje się z organizowania kolejnych edycji Jakubów, pozostawiając miejsce dla osób które są w stanie zrobić to lepiej, sprawniej i bezpieczniej. Dziękuje wszystkim którzy wspierali mnie w mojej pracy, dziękuje wszystkim przyjaciołom za wskazówki które przyczyniły się do podniesienia poziomu imprezy. Z wielką przyjemnością za rok pojawię się w moim zgrzebnym przebraniu, ale nie jako organizator a jako gość.
a tutaj stosowne przekierowanie --->
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... c&start=45
Cóż, jeśli bierzesz się za krytykę, licz się z tym, że któregoś pięknego dnia sam staniesz się jej obiektem - moje własne...