quote="Chuck Norris jr"]Jeśli rzeczywiście jesteście przeciwni reaktywacji tego tworu, zostawcie to miejsce w spokoju i nie pomagajcie Nikosowi w podbijaniu piłeczki.[/quote]
Przyłączam się do Czaka Norisa
Zniszczyć Festiwal Grecki !!!!!
Zniszczyć wszystko, co jest jeszcze Twórcze.
Czak Noris .. a co wtedy zostanie jak zniszczysz wszystko?
Bo, z informacji które na dzisiaj posiadam, to młodzież pobawić się jeździ do Bolesławca.
Czy to jest metoda?
W sumie masz racje.
Jak będą chciali ludzie festiwal jakikolwiek zobaczyć, to niech jadą do Ciechocinka, Sopotu albo Opola. Niech nawet jadą do Bolesławca na festiwal. Byle nie u nas. Bo współorganizuje go Nikos. A Nikos jest beeeeeee.
Chuck Norris jr pisze:
Poza tym, im bardziej obsceniczny charakter przybiera "dyskusja", tym więcej ludzi ją czyta, przyczyniając się do popularyzacji wątku, festiwalu i jego twórcy
Jasne.
Może w końcu przestanie przychodzić do amfiteatru na Festiwal Grecki kilka tysięcy ludzi.
Przecież oni przychodzą tam zaprotestować istnieniu festiwalu i trwają w ławkach do końca aby żaden ze zwolenników Festiwalu Greckiego nie usiadł zbyt blisko estrady.
Tak
Z pewnością ta frekwencja, to przejaw protestu przeciw Festiwalowi Greckiemu.
turek pisze:
Posłuchan rady Chuck Norris jr, nie będę karmił trolla (i nie Ciebie Nicram mam teraz na myśli
Chyba też posłucham rady Czaka i przestane dokarmiać .. w końcu jest wiosna.
Nicram ..... Ty nie masz racji.
Rację ma demokratyczna większość, która przychodzi uczestniczyć w festiwalu.
zubek pisze:
ten fragment wypowiedzi zaciekawił mnie z przyczyn egoistycznych zupełnie.
Bardzo prosto.
Jeśli nasz działalność gastronomiczną, to możesz sprzedawać kiełbaski z grila, boczek z grila.
Jeśli masz koncesję na alkohole, to możesz uraczyć mnie piwem.
Zawsze wypijam jedno piwo podczas festiwalu.
Jeśli masz żyłkę rzemieślnika, to możesz sprzedawać pamiątki festiwalowe. Nikt chyba jeszcze tego nie robi. Tancerze, tancerki itp.
Na wzór amerykański.
Jeśli masz kamere video, to możesz sprzedawać filmy z udziałem osób. Możesz robić zdjęcia i sprzedawać.
Mógłbym jeszcze wiele wymieniać ale w końcu ja zarabiam przy okazji festiwalu na czymś innym.
zubek pisze:
- w jaki sposób impreza promuje miasto? czy znasz kogoś spoza zgorzelca, który przyjechał specjalnie na festiwal grecki
Osobiście znam ludzi z Niemiec, którzy przyjazd do Zgorzelca specjalnie łączyli z festiwalem.
Nikt chyba takich badań nie robił a przydałyby się.
Można nie lubić Nikosa ale festiwal to już nie tylko Nikos. To Zgorzelec, czy Wam się to podoba, czy nie.
P
G