Dzisiaj jest 07 lip 2025, 23:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Następna

Z kim zagramy w 1/2 PlayOff ?
Czas głosowania minął 13 kwie 2009, 20:10
Kotwica 19%  19%  [ 6 ]
Czarni 81%  81%  [ 25 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

"Moze zamiast patrzenia na zegar ( ja jakos nie zauwazylem blednego dzialania) proponuje spojrzec na prace 3jki sedziow w 2gim meczu - to jest o wiele powazniejszy problem... Bardziej spektakularne bledy zdarzaja sie w meczach - przykladem moze byc np ostatni mecz Anwilu z Pasztetesami gdzie sam trener Anwilu musial interweniowac u sedziego ( bodaj w 3 lub 4 kwarcie)

No właśnie z ust mi wyjąłeś bo zapomniałem - przy tym oglądaniu 2 poł. 2 m. meczu też zauważyłem - sędziowie jak zawsze w Polsce są za gospodarzami. Mam nadzieję, że w ten weekend to się nie zmieni (chociaż to chore). Co do patrzenia na zegar to jednak polecam prześledzić, a nie tak ot sobie coś odpisywać...

"sugerujesz ze kilka osob ze Slupska ktorzy przyjechali na mecz w niedziele przekrzyczalo cala hale , uslyszal to Edney i ,,ulegl'' ? ".

Nie wiem dlaczego uległ, ale uległ - w tv mówili i pokazywali tylko kibiców przyjezdnych. Słychać też było ich wyraźnie - w Gryfii to się nie zdarza:) Jeszcze raz zapraszam - przyjedź, zobacz...

edit:
Używaj funkcji "quote", bo Twoje cytowanie powoduje nieczytelność wpisów.
pozdro
Paawlus

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2009, 20:59 przez piaskowe wydmy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Błam na meczu w niedzielę i jakoś kibiców Czarnych nie słyszałam... owszem krzyczeli bo było widać ruchy warg oraz klaskali co było też widoczne, ale przez cały mecz ich nie słyszałam. Być może w tv było to słychać bo operator z mikrofonem stanął bliżej chociaż wątpię... kibiców TUROWA nie da się przekrzyczeć, przynajmniej w Zgorzelcu ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Właśnie czytam sobie chłopaki wasze wpisy. Artykuł naprawdę jest przezabawny. Sam Gebels ( nie wiem jak sie to pisz ) byłby z autora tekstu dumny. Propaganda bardzo dobra. Ale czy tak warto sie podniecać tą Gryfią i tą publiką. Wg mnie dla dobrego zespołu nie ma to chyba znaczenia gdzie sie gra. Jak mają wygrać to wygrają w każdej hali. Przecież to zawodnicy grają a nie publiczność. Fakt hałas sie tam jaki robi ale co z tego.
Co do czasu 24 sekund hmmmmmmm jak jesteś dokładny to przejrzyj sobie większość meczy które były w tym sezonie pokazywane w TV. Dam sobie rękę uciąć że takich sytuacji znajdziesz kolego więcej. Siedzę jakieś 20 cm od gościa co jest który jest odpowiedzialny za ten zegar , znam go bardzo dobrze i uwierz mi że nie w jego interesie ani żadnej innej osoby nie jest wydłużanie akcji Turowa.
Co do poziomu sędziowania , raz już pisałem i nie ma sie tu co ponownie rozpisywać. Sędziowie mylą sie w obydwie strony , więc proszę nie mieć pretensji że Turów tzn gospodarze mają lżej !!! Jak nasz trener miał dostać "dacha" za 6 zawodników na parkiecie to kolego przypomnij sobie jak wasz zawodnik Sroka sie gotował na ławce hmmm chwilka często sie z niej zrywając z nieprzychylnymi słowami dla sędziów. Bądźmy zatem w takich sytuacjach obiektywni.
I oczywiście niech wygra lepszy !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

katrin89m pisze:
Błam na meczu w niedzielę i jakoś kibiców Czarnych nie słyszałam... owszem krzyczeli bo było widać ruchy warg oraz klaskali co było też widoczne, ale przez cały mecz ich nie słyszałam. Być może w tv było to słychać bo operator z mikrofonem stanął bliżej chociaż wątpię... kibiców TUROWA nie da się przekrzyczeć, przynajmniej w Zgorzelcu ;)

Spoko paawlus - obiecuję poprawę :)

Katrin: Nad naszymi kibicami wisiał Wasz "głośnikowy kitkowiec" więc nie bardzo Ci wierzę.
I tu mała dygresja: z 4/5 lat temu byłem na meczu w Ino. Nie wierzyłem oczom - przede mną 5/6 osób, które krzyczą i nie krzyczą - zrywają się, klaszczą i otwierają usta i... zero krzyku. Później okazało się, że byli to niemi z jakiegoś tam ich ośrodka. Podszedłem pogratulowałem dopingu. To było naprawdę niezwykłe przeżycie. To nie jest żadna prowokacja - naprawdę Noteć wtedy (ich zarząd) dał pokaz jak można resocjalizować niepełnosprawnych. Zresztą w Słupsku (choć nie tylko) ludzie na wózkach mają dostęp do meczu. To się chwali. Koszykówka jest na szczęście sportem dla wszystkich, nie tylko dla bandytów. Dlatego też mimo oczywistych spięć, rozmawiamy, a nie dogadujemy się na ustawkę. Pozdrowienia dla kibiców Turowa.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Niebardzo rozumiem to przywolanie o niemych i niepelnosprawnych do kibicow Turowa ... Ja rozniez zapraszam - przyjedz do nas i zobaczysz ze nas ciezko przekrzyczec ;) Bedac w niedziele na meczu uslyszalem kibicow Czarnych z 2,3 razy, we wtorek widzialem tylko pare osob ktore staly i obserwowaly ;) Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam w srode ;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut

lord_alex pisze:
Jak nasz trener miał dostać "dacha" za 6 zawodników na parkiecie to kolego przypomnij sobie jak wasz zawodnik Sroka sie gotował na ławce hmmm chwilka często sie z niej zrywając z nieprzychylnymi słowami dla sędziów. !!!

I dostał tego dacha? :)

Fakt - niech wygra lepszy - peace!

[ Dodano: Czw Kwi 23, 2009 10:32 pm ]
SKRz_Zgc pisze:
Niebardzo rozumiem to przywolanie o niemych i niepelnosprawnych do kibicow Turowa .

Wydawało mi się, że jasno napisałem, że to nie do Was!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Pozdrawiam Kibiców Czarnych tak licznie(2 ) odwiedzających Nasze Forum KK.Byłem u Was(w rundzie zasadniczej-niestety przegrany mecz :cry: ) z czterema innymi Kolegami z Naszego KK i wiem ,że Wasza hala aż drży od dopingu(to było jak w ulu-nawet powietrze drżało).Super,że o prezentacji zawodników nie wspomnę.Mam nadzieję ,że równie dobrze będziemy się cieszyć razem z dobrych zawodów w piątek i niedzielę tak ,jak Wy(Wasi przedstawiciele) we wtorek w Zgolku.Wierzę ,że ukradniemy Wam co najmniej 1 oczko(ale liczę na dwa).
Czekajcie na nas.
Gryfio!!!
Nadchodzi TURÓW ZGORZELEC!!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
Pozdrawiam Kibiców Czarnych tak licznie(2 ) odwiedzających Nasze Forum KK.Byłem u Was(w rundzie zasadniczej-niestety przegrany mecz :cry: ) z czterema innymi Kolegami z Naszego KK i wiem ,że Wasza hala aż drży od dopingu(to było jak w ulu-nawet powietrze drżało).Super,że o prezentacji zawodników nie wspomnę.Mam nadzieję ,że równie dobrze będziemy się cieszyć razem z dobrych zawodów w piątek i niedzielę tak ,jak Wy(Wasi przedstawiciele) we wtorek w Zgolku.Wierzę ,że ukradniemy Wam co najmniej 1 oczko(ale liczę na dwa).
Czekajcie na nas.
Gryfio!!!
Nadchodzi TURÓW ZGORZELEC!!! :smt026 :smt026 :smt026

I o to chodzi:)
Czekamy i zapraszamy!
p.s. Na naszym forum też liczni kibice Turowa - 1 - słownie: jeden! :)

[ Dodano: Czw Kwi 23, 2009 11:27 pm ]
Nie lubię sam sobie odpowiadać, ale co to jest:
"60 dodatkowych biletów na miejsca za koszami weszło do sprzedaży po rezygnacji z przyjazdu grupy zorganizowanej Turowa".

http://www.energa-czarni.pl/1118347.dhtml

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

piaskowe wydmy pisze:
Nie lubię sam sobie odpowiadać, ale co to jest:
"60 dodatkowych biletów na miejsca za koszami weszło do sprzedaży po rezygnacji z przyjazdu grupy zorganizowanej Turowa".

http://www.energa-czarni.pl/1118347.dhtml

Podobnie jak z Waszą wizytą u nas - w dzień pracujący nie zorganizowanej grupy, natomiast w weekend jest. Tak więc w piątek nasi kibice pojawią się indywidualnie, natomiast w niedzielę dołączy do nich zorganizowana grupa. Tomczan, Bremek - chyba się nie mylę ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mam wrażenie, że było nas więcej we wtorek, ale może się mylę. Chociaż ...sprawdzam... nie - "byliśmy trochę ciszej"- to cytat. Także nie ten argument.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

W niedzielę zajęliście sektor dla kibiców przyjezdnych - było Was ok. 35 osób. Natomiast we wtorek sektor siedzieli tam już nasi kibice, a Wasi zajęli miejsca za Waszą ławką - 8-10 osób.

PS Nie chce mi się już ciągnąć tego wątka 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut

...wątku:)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

piaskowe wydmy pisze:
"Fajny artykuł. Ale i tak was ogramy!"
- a miało być bez napinki bez argumentów...

A Ty to naprawdę odbierasz jako napinkę?

Napiął to się moim zdaniem autor artykułu trochę za mocno. Chociaż poniekąd to rozumiem - trzeba jakoś nabuzować kibiców przed meczem, żeby przygnieść Turów i nie dać nam rozwinąć skrzydeł. No i to akurat jest OK - z punktu widzenia kibica czarnych.

Tak czy inaczej, spodziewajcie się walecznego Turowa. Nie będzie to łatwe zadanie, ale mimo to wierzę, że wywieziemy z Gryfii przynajmniej 1 pkt (choć nadzieję mam na wywiezienie 2). Po tym co działo się ostatnio w Zgorzelcu, życzę też nam wszystkim „czystych” meczów, bez kontrowersyjnych decyzji sędziowskich.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2009, 7:32 przez zawis, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

zapytam jeszcze raz - z innej beczki - zagra dziś Czasnauskis?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

piaskowe wydmy pisze:
Czekamy i zapraszamy!

cieszę się, że masz zdrowe podejście do tematu
nie rozumiem tylko po co bić pianę przez 14 stron - dzisiaj koło 22 godz. będzie jasne kto jest lepszy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.