Dzisiaj jest 08 lip 2025, 23:14

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna

Z kim zagramy w 1/2 PlayOff ?
Czas głosowania minął 13 kwie 2009, 20:10
Kotwica 19%  19%  [ 6 ]
Czarni 81%  81%  [ 25 ]
Liczba głosów : 31
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Ty piesek wydymany czy jak ci tam uzywaj Quote do cytowania . Buraku jeden sam zaczepiasz mnie na na naszym forum dewiancie jeden wont mi stad ! na wakacje to ja na pewno nie pojade do Slupska zeby mi po kapieli pieczarka na czole nie wyrosla...Ajak nazwac bydlakow ktorzy wolaja do gosci na kolana.Zmien dilera albo bierz po pol.

Oki sorki dalem sie sprowokowac. Peace.

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 22:06 przez Czesio, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Czesio - ktoś kiedyś powiedział: Nie daj się sprowokować debilowi - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Uważaj żeby to się nie odwróciło przeciwko Tobie...

[ Dodano: Nie Kwi 26, 2009 10:36 pm ]
Tfu - no i dałem się sprowokować. No to może wrócimy do tematu :). Następny mecz Turów wygra w cuglach - no tak z 20+. Jedziemy do Słupska, a tam w czwartej dogrywce Strzelecki z Bochnem, Stefańskim i Danielsem (grają w czterech bo reszta pospadała za pięć fauli) - nie mylą się ani razu w 17 osobistych wykonywanych w ostatniej minucie i wygrywają 1 punktem - po czym na parkiecie zaczyna się ogólna rozróba....
Ktoś się zakłada o taki scenariusz ? ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Użytkownicy "omar will kill" oraz "onelovesuns" zostali zbanowani. Ich posty z wyzwiskami, pomówieniami i prowokacjami zostały wycięte. Posty te zostały jednak ZABEZPIECZONE do ew. celu dowodowego na drodze sądowej!

Każda kolejna prowokacja, wyzwiska i pomówienia ze strony "kibiców" ze Słupska skończą się NATYCHMIASTOWYM banem, a posty zostaną zabezpieczone.

Na przyszłość - nie "karmimy" zakompleksionych i sfrustrowanych troli. To jest forum, a nie lumpenproletariacki rynsztok.

Tytuł:
rekrut
rekrut

leci powtórka, można już na spokojnie analizować....

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Paawlus - wyciąłeś "ich" wypociny i teraz nic nie można skumać z połowy postów w temacie - zostaw posty i daj po następnym ostrzeżeniu - wszak seria ze Słupskiem potrwa jeszcze co najmniej tydzień :)
Może byc ciekawie :D

edit:
Nie ma miejsca dla takich śmieciowych i wulgarnych popłuczyn! Z kontekstu i cytowań chętny odczyta, co te trole napisały. Poza tym te posty są zabezpieczone, więc sprawa dla tych troli może mieć ciąg dalszy.

Paawlus

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 21:50 przez Cinek, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Skoro można spokojnie analizować to ...
myślę że edney robi z siebie za bardzo gwiazdeczkę zamiast podać komus kto jest wolny to jedzie na samca pod kosz ;(

Tytuł:
rekrut
rekrut

Czesio pisze:
Ty piesek wydymany czy jak ci tam uzywaj Quote do cytowania . Buraku jeden sam zaczepiasz mnie na na naszym forum dewiancie jeden wont mi stad ! na wakacje to ja na pewno nie pojade do Slupska zeby mi po kapieli pieczarka na czole nie wyrosla...Ajak nazwac bydlakow ktorzy wolaja do gosci na kolana.Zmien dilera albo bierz po pol.

Kulturka...

Na szczęście dzisiaj widziałem normalnych kibiców ze Zgorzelca

Paawlus:
1. Za co 2. ostrzeżenie? Przecież wyraźnie oznaczyłem cytaty (przy7-8 [quote] jest bez sensu).
2. Nie widzę ostrzeń za chamstwo Waszych kibiców. Wydymany jestem, wont (sic!) mi stąd buraku itd...

P.S. Zachowałem to dla potomnych bo nauczam różnych rzeczy i zasad netykiety też.

ooo - właśnie paawlus przeczytałem Twoje uwagi co do zbanowanych - jutro składam pozew przeciw Czesiowi! To oczywiście żart bez szans na wygraną jak i Twoje napinki prokuratorskie - no bez jaj, chłopaki.

edit:
Czesio właśnie dostał ostrzeżenie za słownictwo. Przeoczyłem to jedno słowo w natłoku bluzgów tych 2 zbanowanych troli.
Kwestia cytowania - pozostawia do życzenia. To ostrzeżenie dostałeś ze względów formalno-estetycznych, w odróżnieniu od 2 innych delikwentów.
Co do ostrzeżeń i zabezpieczenia postów - to nie są żarty, taka jest procedura na tym forum, admin podobnie działał w przeszłości. To są pomówienia - dalszy tok takiej sprawy pozostawiony jest osobie pomówionej. Tu obowiązują pewne zasady jak i prawo.

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 22:13 przez piaskowe wydmy, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

kwiatek1991 pisze:
myślę że edney robi z siebie za bardzo gwiazdeczkę zamiast podać komus kto jest wolny to jedzie na samca pod kosz ;(

Oj tutaj sie nie zgodze :P Z tego co ja widze Edney w momentach kiedy nasza gra sie nie uklada tak jak powinna (pare nieudanych prob zdobycia pktow) decyduje sie na takowe rajdy - i w tym ma duza skutecznosc , dzieki takiemu zabiegowi uratowal nam pare razy tylek - np mecze z AZSem ;) Zreszta kto ma zdobywac pkty jak calej druzynie nie idzie jak nie on ?;) Edney mimo utytulowania, gra w tak aby Turow wygral mecz - nie zalezy mu zbytnio na ukazaniu swojej wyzszosci ( powiem wiecej , zdziwilem sie gdy widzialem pierwszy raz jego zaangazowanie w gre , chec gry i dosc duza ilosc podan do partnerow - on nie ma typowego zachowania ,,gwiazdeczki'' porownujac do np Logana ... )

Nie ma co ogladac powtorek bo tylko bedziemy sie niepotrzebnie denerwowac , Lepiej myslec o tym co bedzie w srode - a bedzie nasze zwyciestwo ;)

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 22:07 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Edney sam leci pod kosz jak się wkurzy gdy innym nie idzie, widać to wyraźnie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

SKRz_Zgc pisze:
kwiatek1991 pisze:

Oj tutaj sie nie zgodze :P Z tego co ja widze Edney w momentach kiedy nasza gra sie nie uklada tak jak powinna (pare nieudanych prob zdobycia pktow) decyduje sie na takowe rajdy - i w tym ma duza skutecznosc , dzieki takiemu zabiegowi uratowal nam pare razy tylek - np mecze z AZSem ;) Zreszta kto ma zdobywac pkty jak calej druzynie nie idzie jak nie on ?;) Edney mimo utytulowania gra w taki sposob aby Turow wygral mecz - nie zalezy mu zbytnio na ukazaniu swojej wyzszosci ( powiem wiecej , zdziwilem sie gdy widzialem pierwszy raz jego zaangazowanie w gre , chec gry i dosc duza ilosc podan do partnerow )

Nie ma co ogladac powtorek bo tylko bedziemy sie niepotrzebnie denerwowac , Lepiej myslec o tym co bedzie w srode - a bedzie nasze zwyciestwo ;)

No dokładnie zejdźmy na sport.

Zupełnie nie wiem co z Edneyem Waszym się dzisiaj stało? Podobnie - dlaczego Turkiewicz nie powtórzył akcji z Roszykiem? Przecież Krzysiek jest szybki na nogach i naszego "małego" (każdego) może przykryć.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

piaskowe wydmy pisze:
Cytuj:
Zupełnie nie wiem co z Edneyem Waszym się dzisiaj stało? Podobnie - dlaczego Turkiewicz nie powtórzył akcji z Roszykiem? Przecież Krzysiek jest szybki na nogach i naszego "małego" (każdego) może przykryć.

Trafiłeś w sedno - IMO Turkiewicz został zaskoczony Bakicem w s5, nie zdjął Krzyśka, który powiniem pojawić się wraz z Demetricem. Może inaczej by to wyglądało.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Nadal obowiązuje zasada: "Czarni trafiają trojki - wygrywają".
Wygrali dziś zasłużenie mocno wykorzystując "podejście" i dyspozycje czarno-zielonych. Nasi na początku mieli karty w reku, Czarni w 1kw. nie wierzyli (moim zdaniem) w zwycięstwo i to było widać. Po 2kw - kwarcie "Bartka Bochno" było w zasadzie pozamiatane chłopak jest miękki - dlatego pożytku z niego w przyszłości nie będzie, niestety. Nasi OLALI ten mecz, wpływ na postawę w tym meczu miało też z pewnością zakwaterowanie, a raczej pobyt naszych w Ustce... Oni nie wyszli tego meczu wygrać, ba nawet zagrać, wyszli odbębnić pańszczyznę, za te "marne" grosze które dostają! Zresztą w przerwie potwierdził to Adamek w rozmowie tv.

Turkiewicz - totalnie zagubiony, trzymał na boisku tragicznych, wręcz "sabotażystów" - Witkę i Drobnjaka. Ten drugi w tym sezonie KOMPLETNIE NIC nie gra, tylko gwiazdorzy i strzela fochy! Po co oni tyle minut byli na parkiecie panie trenerze?! Na ławce długo za to siedział Roszyk i to w tych momentach kiedy był bardzo potrzebny, by m.in. kryć Bennetta. Czemu Turek grzał ławę?!?! Turkiewicz się w tym meczu "nie popisał" - w trudnych momentach chyba się gubi. Nie wspomnę też o procencie za 1, za 3 i dominacji Czarnych pod naszym koszem, gdzie była "czarna dziura", te zbiórki ofensywne i ponawianie akcji przez Czarnych, to kompromitacja dla Turowa.

Kibicowanie słupskich kibiców było przez większość meczu ok, a w końcówce pokazali swoje prawdziwe oblicze (na kolana)...?! Widać wielu ma kompleksy i duże ciśnienie na jakiś sukces. Takie werbalne buractwo słyszałem bodaj tylko we Włocławku.
Dzisiejszy Łabędź to najbardziej stronniczy komentarz koszykarski jaki w życiu słyszałem! Dajmy mu wyraz co o nim myślimy podczas jego najbliższej wizyty w Zgorzelcu! Bo takie "włażenie w dupę" gospodarzom jak dzisiaj to coś niespotykanego!

Dzisiaj rywalizacja mogła się de facto skończyć, a tak ten "serial" trwa nadal, na WYRAŹNE ŻYCZENIE naszych "profesjonalistów"! Przegrali oba mecze w sferze mentalnej! Oby te kunktatorstwo i poczucie własnej "wyższości" nie sprowadziło ich za szybko na ziemię...!!!

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 22:26 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Paawlus - spoko. Kumam. I pozdrawiam.

Mam nadzieję, że nasze przywitanie Waszej ekipy wyjazdowej zakończy te idiotyczne "jazdy".

Jestem ciekaw środy bardzo, a sądzę, że Wasi zawodnicy psychicznie jednak się wzmocnili - nasi natomiast też uwierzyli w siebie. To będzie fajny mecz.

Przyjeżdżajcie do nas na wakacje!!! (Czesio luzik - moja prowokacja na początku stworzyła kiepski dialog - luuuuzzz, ale nie przeginaj - plizzzz :)

[ Dodano: Nie Kwi 26, 2009 11:32 pm ]
paawlus pisze:
Po 2kw - kwarcie "Bartka Bochno" było w zasadzie pozamiatane chłopak jest miękki - dlatego pożytku z niego w przyszłości nie będzie, niestety.

Sorry za nachalność, ale na kogo (my=Polacy) mamy stawiać? Nie jest miękki co pokazał w meczu w piątek... Co do reszty wpisu - ech ... idę spać. Morze pozdrawia góry, ale MORZE GÓRĄ! :)

no nie mogę - jeszcze jedno (paawlus dzięki za te edity) - ale ja właśnie do Ciebie: bardzo trafne obserwacje, też tak to widzę (oprócz kibicowania - baardzo oprócz). Chłopie - jak chcesz dobry nocleg nad morzem przez najbliższe kilkanaście lat, służę zniżką u mnie bądź dobrym namiarem (mejla masz w rejestrowni).

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 22:41 przez piaskowe wydmy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Natomiast Łabędzia cenię o wiele bardziej niż bezbarwnego "służbistę" Sobczyńskiego i lekkiego "picera" Noculaka. Łabędź jest bardziej obiektywny, mówi merytorycznie (jest zresztą sędzią), a i "ładunek emocjonalny" u niego jest najlepszy

paawlus pisze:
Dzisiejszy Łabędź to najbardziej stronniczy komentarz koszykarski jaki w życiu słyszałem! Dajmy mu wyraz co o nim myślimy podczas jego najbliższej wizyty w Zgorzelcu! Bo takie "włażenie w dupę" gospodarzom jak dzisiaj to coś niespotykanego!

Widzisz paawlus wystarczylo tylko raz pochwalic i odrazu chlop sie zmienil o 180 stopni ;). Ale moim skromnym zdaniem do Noculaka duzo mu w antyobiektywizmie brakuje. Taka liga - sedziowie nieobiektywni , komentatorzy rowniez ...

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 22:44 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

paawlus pisze:
Nadal obowiązuje zasada: "Czarni trafiają trojki - wygrywają".
![/b]

Racja;p wczoraj nam wyszlo to, co mialo wyjsc w piatek, wygralismy zasluzenie. P.s przekazcie Witce, ze jest szmatą, myslal, ze sedziowie nie zobacza jego uderzenia, a jednak w tv poszlo. U nas nie bedziesz mile widziany.. zadufany cwaniaku.. ;]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.