Ja sie po prostu nie oszukuje panowie

Im wieksze mozliwosci z nadania urzedu, tym wiecej wymagam, jezeli wymagania nie sa spelniane, to skreslam po prostu. Oczywiscie mozna mowic ze wszedzia sa takie czy inne przypadki, dobre i zle, ale jezeli tych negatywnych jest duza ilosc, to nie ma moim zdaniem co dywagowac. Watek na ten temat tu na forum chociazby nie pojawil sie pierwszy raz, co juz o czyms swiadczy. Dziwnym trafem, kazdy moze cos dopowiedziec. Niestety, aby zmieniac cos na lepsze, trzeba zauwazac problemy, ktore sie pojawiaja. Nie udawac ze ich nie ma, lub zakopywac pod sterta argumentow ZA. W innym wypadku mamy sytuacje jak ze szpitalami w polsce. Ogolnie u nas to taka ciekawa polityka wsrod ludzi. Niby by chcieli cos zmieniac na lepsze, ale kiedy trzeba cos zrobic, to jakos nie ma komu. Nagle pojawiaja sie jednak dobre opinie itp. Osoby, ktorym nagle to wszystko nie przeszkadza. A mi sie wydaje, ze jak cos jest zepsute, to trzeba to jednak naprawiac.
turek tradycyjnie nadintepretujesz pewne rzeczy i wymyslasz, ale za to Cie lubie

Natomiast chlopak sie przyznal i mam nawet podpisane zeznania, ale tu nie chodzi o te czy inne sprawy, chodzi o fakty w jakim stanie jest ta instytucja. Nawet jezeli sa tam dobrzy ludzie, to Ci gorsi ich psuja. Wiec czemu nie chcecie im pomoc aby pracowali w lepszym gronie?;-) A zeby im pomoc, trzeba najpierw stwierdzic ze faktycznie caloksztalt wyglada zle, zamiast cieszyc sie pozytywnymi przypadkami. Bo negatywnych jest wiecej i to z tym cos trzeba zrobic.