Gero pisze:
Odnoszę wrażenie ze mnie do nich zakwalifikowałeś, ale niestety jest wiele rzeczy fajnych i za 2 złote :-) Ja natomiast mowie o badaniach i o fakcie ze miałem okazje (dawno temu) być w studiu, które było co prawda o wiele większym pomieszczeniem niż Twoje i tam właśnie mimo wytłoczek (łącznie z sufitem) był pogłos dlatego natychmiast zastosowano tam płyty gipsowe z wełna. Stad moje podejście do wytłoczek. Jak trafisz na dobra firmę to ci doradza i wylicza. Bo nie zawsze trzeba wyklejać wszystkie ściany. Czasem wystarczy zadbać o sufit i okleić ćwierćwałkami katy. Nie namawiam - wyrażam opinie
Nie zakwalifikowałem, po prostu zwracam uwagę, że istnieje takie zjawisko

. Nie jestem kompletnym laikiem w tej kwestii, więc nie mogę nie przyznać Ci racji, z tym że wciąż zapominasz o tym, o czym wspominam w każdym poście, że rzeczą nie do przejścia jest budżet. Doskonale zdaję sobie sprawę, jak to powinno wyglądać profesjonalnie, z tym, ze wszystko o czym mówisz, typu firma, wyliczenia itp to koszty na które obecnie po prostu mnie nie stać.
pozdrawiam
[ Dodano: Pią Lip 10, 2009 6:37 pm ]Problem rozwiązany. Gdyby ktoś był w podobnej sytuacji, polecam wizytę u pana Klekotko na fermie "Awex" w Giebułtowie k. Leśnej. Przy okazji jajka można nabyc :p
pozdrawiam