Fiuuuu... sezon ogórkowy (przynajmniej na forum) w pełni... połowa zawodników w/g doniesień od dobrze poinformowanych wujków, ciotek i kolegów, którzy usłyszeli jakieś tam nazwisko od Prezesa PGE... bla, bla, bla...
Urlep
P.o. Prezesa Jan Michalski wybiera zło konieczne... W/g mnie A. Urlep jest już wypalony, nie ma pomysłu na koszykówkę i zawodnicy za bardzo nie chcą już współpracować z nim... ogólnie tym temacie - nadaje się do tarcia chrzanu. Koniec i KROPKA.
Wójcik
O dziwo zgadzam się chyba po raz pierwszy w moim życiu z wypowiedzią
PrzecPolitWSpor weźmy do tego jeszcze Mike'a Ansley'a i takiego doświadczenia pod deską nikt w Europie nawet nie przebije...
I na sam koniec wisienka na torcie... granie ULEB'u na Orbicie
Zastanawia mnie na jakiej zasadzie będą rozprowadzane bilety? Czy będzie jakaś przed sprzedaż w Zgorzelcu, czy będzie trzeba sobie jechać do Wrocławia kupić? Grześ nie znalazł sposobu na przywrócenie życia 'denatowi', więc chociaż raz na dwa tygodnie będzie pokazywał
WIELKĄ koszykówkę mieszkańcom Wrocławia... a najlepsze jest to, że siedząc tak daleko od tego wszystkiego nachodzi mnie jedno wrażenie... że powoli pakujemy manatki i przygotowujemy się... i po tym sezonie PGE stwierdzi, że w rozwijającym się Wrocławiu, gdzie jest więcej firm, które chcą się reklamować, a zarazem odciążą Państwowy budżet wartość marketingowa Drużyny Turowa jest większa, dlatego tam opłaca się grać bardziej niż w jakimś tam Zgorzelcu...
OT
w kwestii wytłumaczenia, bo wielu to może nurtować P.o. tzn. pełniący obowiązki... dlaczego tak? - bo ten Pan występuje w drugorzędnym teatrzyku, gdzie ktoś napisał już scenariusz tego przedstawienia...