Dzisiaj jest 24 cze 2025, 10:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

NoBody pisze:
Wszystkie szczegóły umowy są uzgodnione, na 99 proc. Paweł zagra w przyszłym roku w Turowie. Ale podpisu jeszcze nie mamy - stwierdził prezes Jan Michalski.
Dopóki nie złożył podpisu takich słów nie powinien wydawać w internet... Będzie tak,że Kiko nie zagra u nas,bo ktoś nam go zgarnie sprzed nosa i co wtedy z 99%?!
Pamiętamy jak Krzysiek Roszyk miał grać w Prokomie, ale żadna taka podobna informacja nie wyszła w internet i Krzysiek przeniósł się do Zgorzelca...

I wtedy nam zostanie Kamil "żeluś" Chanas... i przeszli koło nosa Kikowski i Danesi... Ciekawe co wtedy zrobi Turów...

Wg. mnie Danesi na parkiecie o wiele lepiej by prezentował się od Chanasa ... Tym bardziej, że "żeluś" jest podatny na kontuzje... Odnośnie Adama pisałem... Na razie w ogóle nie cieszę się z tych dwóch oficjalnych transferów... Zasrana przechowalnia dla Śląska i do tego mecze we Wrocławiu... Jeszcze kilka sezonów i Turów przeniosą do Wrocławia, a wtedy Ci co bronią p. Michalskiego, ciekawe co powiedzą na przyszytą metkę, którą ma J.M "Co dotknie, to spier***"...

[ Dodano: Pon Lip 27, 2009 5:52 pm ]
Cytuj:
Ps:We Wrocławiu miały być mecze z udziałem Adama Wójcika i będą...

AW:Lepiej tak niż wcale.A granie w tym mieście jest lepszym rozwiązaniem niż występy w Libercu.Droga ze Zgorzelca jest dobra,wystarczy nieco ponad godzina jazdy.A kibice dostaną okazję pokazania,że na prawdę są spragnieni koszykówki

Tak szczególnie doświadczony zawodniku, że ciekawe ile spędzasz czasu na polskich drogach... 160, a ~50 km to jest różnica po ch***. Ile ludzi z pracy się zwalniało, aby być w Libercu, teraz tych osób zabraknie we Wrocławiu... Ile osób było, że zanim na nockę w Kopalni/Elektrowni byli w Libercu... We Wrocławiu nie będzie... Ile osób jeździło do Liberca, bo bilety za przejazd nie przekraczał 20 zł z tego co pamiętam w obie strony... Teraz każdy liczy grosz i nie poświęci tyle czasu do Wrocławia i pieniędzy - ponownie zabraknie tych Kibiców, którzy wspierali naszych w Libercu...
Nikt mi nie wmówi, te transfery i granie meczy we Wrocławiu, że to nie wejście w dupę pewnym politykom. Tym bardziej, że ponoć była możliwość grania EuroCup w Zgorzelcu... J.M. boi się utraty stołka i robi, to co góra nakazuje... Wójcik i Chanas zajebiaszcze magnesy... dla kibiców Śląska, których będzie znacznie więcej na meczach od Kibiców Turowa... Cała ta sytuacja przedstawia, że w tym klubie nie ma ludzi odpowiedzialnych... W Klubie jest tylko polityka... a jak wiadomo w Polsce, polityka wszystko jest w stanie spieprzyć...

Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 16:58 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Myślałem że jedynymy błędem transferowym będzie kupno "Pulpeta" ale sie myliłem...

Powodzenia Harris w Kołobrzegu!

To co jest u nas w klubie to szkoda gadać... Miejmy nadzieje że następne dni będą szczęśliwsze dla nas kibiców.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie powiem bym to co dziś się stało mnie uradowało... Mamy Chanasa kosztem Danesiego... Jak dla mnie to marny układ. Wolałbym naszego wychowanka ale nic z tego... Widać przyciąganie kibiców z Wrocławia jest ważniejsze niż dbanie o własnych wychowanków... Smutne to trochę...

Jeszcze coś powiem o słowach A. Wójcika

Cytuj:
Ps:We Wrocławiu miały być mecze z udziałem Adama Wójcika i będą...

AW:Lepiej tak niż wcale.A granie w tym mieście jest lepszym rozwiązaniem niż występy w Libercu.Droga ze Zgorzelca jest dobra,wystarczy nieco ponad godzina jazdy.A kibice dostaną okazję pokazania,że na prawdę są spragnieni koszykówki

Lepiej tak niż w cale? Co to ma w ogóle być? Bo pierwsze moje skojarzenie było takie, że skoro nie udało się reaktywować Sląska i grać we Wrocławiu w jego barwach to trzeba się zadowolić Turowem, który przyjedzie zabawiać Wrocławską publiczność... I rzecz jasna to nie tak, ale takie skojarzenia mogą się pojawiać u większej ilości osób... Niestety myślę, że potwierdzi się to o czym pisałem gdzieś wcześniej w przypadku Chanasa - że będzie to tpowy najemnik na jeden sezon bardziej związany ze Śląskiem i Wrocławiem niż z Turowem w którego barwach gra... Niestety po tej wypowiedzi tak doświadczonego zawodnika jak Adam można wnioskować podobnie... A nie spodziewał się tego po nim...

Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 17:10 przez Kessrin, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

napewno haris by byl lepszy od chanasa jest bardziej atletyczny, ma chyba gorszy rzut za 3 od chanasa

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

NoBody pisze:
napewno haris by byl lepszy od chanasa jest bardziej atletyczny, ma chyba gorszy rzut za 3 od chanasa

Czy byłby lepszy czy nie tego nie wiemy... To zweryfikuje dopiero ten sezon... Ale Danesi to nasz WYCHOWANEK, to nasz człowiek a wygląda na to, że klub o niego w ogóle nie zabiegał... Może ja jestem dziwny ale przywiązanie do barw klubowych jest dla mnie ważne a jestem przekonany, że Danesi do tych barw, do naszych barw jest o wiele bardziej przywiązany niż Chanas.

Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 17:12 przez Kessrin, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

prezes mowil ze jak dostanie lepsza oferte gdzie bedzie gral wiecej to niebeda go zatrzymywac

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Oddanie Danesiego to blad. WIELBLAD.

Nie moge tego przebolec.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No nie wiem czy teraz Danesi ma gorszy rzut od Chanasa. Widziałem jego treningi indywidualne na naszej hali i chłopak ostro pracował nad sobą, a rzut miał nawet nawet.

Jest bardziej atletyczny od Chanas i przy wzroście nie całe 190cm zbierał średnio 7 piłek, a przecież NCAA II jest bardziej atletyczna lub podobna atletyzmem do naszej ligi!

Strata Danesiego a zastąpienie go Chanasem to błąd. Chanas będzie zarabiał więcej nić Harris by zarabiał, a i Harris to by była inwestycja na kilak lat a nie jeden sezon, w dodatku Danesi jest graczem lepszym i mówie to obiektywnie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Już teraz robi mi się smutno, gdy pomyślę, że nie zaznam takiej atmosfery na meczach Eurocup ,jaka była w Libercu. Tam spewnością czuliśmy się jak u siebie.Wracając z Liberca - my kibice stanowiliśmy piękny , świecący sznur samochodów . Było nas w końcu ok.4 tyś. Tak - własnie tyle/ ze Zgorzelca i okolic - to też kibice Turowa/. A teraz we Wrocławiu bedzie nas pewnie garstka. Eurocup będzie dla Wrocka.Nam pewnie przyjdzie się zadowolić rozgrywanymi meczami w naszej hali. Euro cup będziemy śledzić w TV, jeśli będzie dla nas dostępna. A w przyszłym sezonie ? Oby się nie spełniło moje pesymistyczne przeczucie.
Pozdrawiam i przepraszam za mój nastrój.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zaczynam rozumieć o co tu chodzi. Dostajemy w pakiecie graczy z Wrocławia. Ci twierdzą , że to tylko przelotny romans z prowincją, bo i tak będą grać we Wrocławiu. Zamiast grać w Libercu - o niebo lepszą halą i dojazdem , będziemy grać w stodole Orbicie. Nasz wychowanek dostaje kopa bo musimy zaspokoić głód Wrocławiaków. Oby tylko się nie skończyło tak jak w Sopocie i w przyszłym sezonie wylądujemy we Wrocławiu. Proszę o przemyślenie tych wszystkich rzeczy panie prezesie.
p.s. Dobił mnie ten wywiad z Wójcikiem no.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Michalski ZDRAJCO !!! Won do Wroclawia lizac dupe schetynie i innym baraną

edit:
Za ten "oratorski popis" otrzymujesz ostrzeżenie.

Paawlus

Ostatnio zmieniony 28 lip 2009, 11:42 przez dziadek 36, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

próbowałem to pisać wcześniej, ale jakoś mało kto wierzył. wrocławska kolonia. brakuje na nieszczęście stefana. dobrze ,że Skiba nie przyszedł - pełen szacun dla niego. Facet chyba czuł co jest grane. Polityka taa. Kto pociaga za sznurki? nie Rada Nadzorcza?? nie wierzę ,że takie ochłapy jak Chanas z Górnika, albo oddanie za darmo Harrisa przejdą. przecież on ma naprawdę potencjał większy od każdego naszego juniora. Prezes strzela sobie samobója oddając wychowanka klubu, którego lubią kibice.

Tytuł:
obserwator
obserwator

michaelos pisze:
No nie wiem czy teraz Danesi ma gorszy rzut od Chanasa. Widziałem jego treningi indywidualne na naszej hali i chłopak ostro pracował nad sobą, a rzut miał nawet nawet.

Ogólnie Kamil ma jednak lepszy rzut, może za 2 pkt są porównywalni, ale za 3 Kamil ma przewagę:D Harry sam mówił gdzieś że na rzutem musi najbardziej popracowac bo to jego naj słabyszy punkt ;p

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tak ale harris nie musi trenowac zabardzo rzutu za 3 bo on gra na pozycji nr 4 a z niej sie bardzo zadko rzuca za 3

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

większość z Was pisze, że Danesi jest lepszy itp itd od Chanasa.... ale jak wiadomo po 1. są to inne pozycje na boisku, a po 2. nikt z nas tak naprawde nie wie jak Haris odnajdzie sie w naszej lidze. Moze się okazać że pomimo studiowania w Stanach wcale nie jest taki "zaje..." jak większości się wydaje. Nie raz już w naszej lidze mieliśmy super graczy po studiach w Stanach, ktorzy sprowadzani byli jako przyszłe gwiazdy a co z tego wychodziło.... nic, poprostu się nie sprawdzili... W przypadku Harego też tak może być, choć oczywiście nie musi.... Wszystko zweryfikuje parkiet i sezon....
Decyzje już zapadły, a nam pozostaje tylko powitać naszych nowych graczy czy to się komuś podoba czy nie. Będą teraz reprezentowali Nasz ukochany klub.... Po sezonie będziecie mogli ich oceniać, teraz to jest póki co wróżenie z fusów.
Podobno wiara czyni cuda... więc ja wierze że będzie dobrze :)
Ze sportowym pozdrowieniem

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 97  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.