Dzisiaj jest 22 cze 2025, 23:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Stawiacie pod scana Szczepana Radzkiego a przeciez On posiada swoje zrodla informaci.Pan Prezes Michalski nie jest jedyny ktory ma w temacie Klubowej kasy wiedze.moze czasami pofatygowalibyscie sie z zapytaniem SR skad ma takie informacje.

Tytuł:
rekrut
rekrut

matrix pisze:
fan turowa pisze:
Czyżby pana Radzkiego nie poniosły emocje z tym budżetem?Jakoś nie chce mi się wierzyć że PGE da aż o 4-5 milionów mniej kasy.

taa poniosla go fantazja :) bo Turów nigdy nie mial budżetu wiekszego niz 10 mln.
a kwota którą podaje jest na poziomie tego co było przez ostatnie 2-3 lata,
czyli właśnie jakieś 7 góra 8 mln. zł.

Nieprawdą jest jakoby.

matrix pisze:
Poza tym nie wiem co pali Szczepan ale ten Obradović , którego foto jest w artykule to nie ten sam pan co bedzie u nas :smt082 chyba że sie troszke ;) zmienił .

[ Dodano: Wto Sie 18, 2009 8:28 pm ]
p.s Szczepan pewnie czytasz to forum ...to nie ten Obradović o ktorym myslisz ..i nic nie wskazuje na to aby Turów w tym roku zgarnął zloto ....o czym ty piszesz ? złoto juz teraz jest krauzego sponsora reprezentacji i ligi itp. My powalczymy z duzymi szansami o srebro.

Nie mam w zwyczaju tłumaczyć się na forach, ale zrobię tym razem wyjątek w tym wypadku - ja NIE dobieram zdjęć. Fotoedytor walnął bubę, zostało to odrazu zgłoszone i w papierowej jest dobrze. Dlaczego w necie nie zostało to zmienione - nie mam zielonego pojęcia.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie będę się spierał o wysokość budżetu kiedyś i dzisiaj . Pewnie osób , które to wiedzą na 100 % jest niewiele i nawet sam prezes Michalski jeżeli powie, że zna wielkość jego wielkość na 99% tzn. , że go wogóle nie zna. :grin: Potwierdza to jego słynna już wypowiedź nt. zatrudnienia Kikowskiego.
anfernee pisze:
Dlaczego w necie nie zostało to zmienione

zostało, zostało i to w miarę szybko

Ostatnio zmieniony 21 sie 2009, 12:46 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Faktycznie, prezes Michalski może pewnych rzeczy nie wiedzieć :P

Przegapiłem podmianę Zelimir - Saso. :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.pianetabasket.com/?action=re ... tizia=5016

Dragisa we włoszech

[ Dodano: Sob Sie 22, 2009 8:27 am ]
Ciekaw jestem kiedy będzie jakieś info o transferach Turowa , bo widze że inne kluby Plk to powolutku domykają składy ... ma ktoś jakieś info ? ..

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

BossZgC pisze:
Ciekaw jestem kiedy będzie jakieś info o transferach Turowa , bo widze że inne kluby Plk to powolutku domykają składy ... ma ktoś jakieś info ? ..

Dokładnie.Prokomi brakuje już tylko dwóch graczy,Anwil też ma prawie pełny skład,a my??Mamy pięciu zakontraktowanych zawodników do podstawowego składu,i tylko dwóch z nich jest obecnie w Zgorzelcu i trenuje z Obradoviciem :-?

Ostatnio zmieniony 22 sie 2009, 9:24 przez fan turowa, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Skoro trener Obradovic jest już w Zgorzelcu, to komu jak komu ale jemu na szybkim zakontraktowaniu legii cudzoziemskiej powinno najbardziej zależeć. Dlaczego nie ma jeszcze zawodników? Zapewne negocjacje nie są łatwe, a pewnie Sasa nie szuka zawodników poziomem z Wietnamu. Może po prostu chęci były duże, nazwiska znamienite ale czynnik finansowy jest nie do przejścia. Osobiście uważam, odnosząc się do wypowiedzi grengo, że w tym sezonie nie dość że puchary zagramy we Wrocławiu ( niby warunek, żeby mieć większa kasę) to i kasa jest mniejsza niż w zeszłym chociażby sezonie. Dobry zawodnik z nazwiskiem nie przyjdzie za darmo grać, nawet jak jego nazwisko powoli gaśnie. Ten zespół trzeba budować z głową. Uważam, że robienie szumu medialnego wokół Turowa też dobrze nie wpływa na klub. To wywołuje jeszcze większą presję. Nazwiska jak mówiłem Saso przywiózł znane w Europie, ale zanim zawodnicy nie podpiszą nie ma co się nakręcać. Mity i fantazję pozostawmy dziennikarzom- w końcu z czegoś muszą żyć. Skoro od 4 września ma się rozpocząć obóz przygotowawczy ( mam nadzieję, że w ME zagra z zawodników Turowa tylko Roszyk, bo tylko on z 3ki się nadaje) to co najmniej 3-4 "internacjonałów" powinniśmy w Zgorzelcu do tego czasu zobaczyć. Ale jak będzie zobaczymy. Niestety polityka w Turowie jest wszechobecna i pewnie Obradovic teraz tego doświadcza.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

tylko że klub który gra w pucharach i walczy o mistrza powinien mieć już skład domknięty ponieważ inne kluby pozabierają najlepszych i co wtedy zostanie ... a nawet jeśli już maja kontrakty gotowe to zawodnicy tez nie bedą czekać w nieskończoność ... Hakunamata o jakich zawodnikach mówisz ? ...

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
- Potwierdzam, że przedstawiciele Turowa Zgorzelec kontaktowali się z moim agentem i prowadziliśmy rozmowy na temat mojej gry w tym zespole. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że jedną nogą byłem już w Turowie, lecz okazało się, że drużynę poprowadzi inny szkoleniowiec, niż to zakładano. Ów trener z kolei (Sasa Obradović - przyp. M.F.) nie widział mnie w swoim składzie - opowiada 24-latek.

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ej-piatce/
pewnie jak by podpisal urlep to benett by wyladowal u nas

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

to nawet dobrze ze go nie ma ... ma ktoś jakieś info czy nie o transferach ? :P

obserwator
obserwator

Przymierzany do PGE Turowa Zgorzelec, mierzący 198 cm wzrostu rzucający obrońca Artur Drozdov przedłużył kontrakt z BC Kijów. Ukrainiec, który dysponuje także paszportem Wielkiej Brytanii, w zeszłym sezonie był podporą swojej drużyny.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

toz ja juz o tym pisałem w czwartek a podpisal 17-ego :)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Proponuje przeczytac pewien artykuł z wyrazeniem swojego zdania przez Damira Milijkovica o naszym klubie i wladzy Turowa.
Milijkovic mowi tam ze napewno nie zagra w Turowie...

http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ropozycje/

swoja drogą to on jest za słaby na Turów ale co o klubie i naszej lidze ma racje...

Ostatnio zmieniony 23 sie 2009, 10:44 przez Turomaniak, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Damir co do klubu i ligi ma zupełną rację. Jaki prezes taki klub, jaki prezes taka liga. I w jednym i drugim przypadku o profesjonalizmie i fachowości mowy nie ma. Przynajmniej pochwalił kibiców :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Codziennie śledzę strony internetowe kosza i dowiaduję się , że coraz więcej klubów zamyka składy i zaczyna intensywne treningi. A u nas cisza, która mnie coraz bardziej niepokoi, tym bardziej, że zapowiada się całkiem nowy nabór zagranicznych.
Dragisa już odszedł, Chris nie otrzymał oferty a Damir nas podsumował. Kto wypowie się następny ? Kiedy powstanie drużyna ? Przecież niedługo mecze sparingowe. Co się dzieje ???

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 97  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.