Dzisiaj jest 18 cze 2025, 22:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Batman pisze:
Niestety oglądałem dzisiaj listę kto gdzie siedzi i są zmiany miejsc w niektórych przypadkach

W tym przypadku, to już jest wola Świstaka, gdzie kogo posadził i pretensje, słuszne zresztą, może mieć jedynie osoba, która została "przesadzona", a której ta przesiadka nie powinna dotyczyć. Przesiadka powinna dotyczyć jedynie osób, które w ubiegłym sezonie zajmowały miejsca od 1 do 4 w rzędach 1,2,3,4 i 5.

Troche to dla mnie dziwne,aby lokowanie osób na sektorze zależało tylko od Świstaka.
Okaze sie że KK w 3/4 bedzie po jednej stronie kosza a niewielka część po drugiej.
Już tak bywało i to sie nie sprawdza.KK powinno byc równomiernie rozmieszczone wokół kosza.Niestety muszę stwierdzić że przesiadki dotyczą także ludzi z miejsc 10,11,12,13 itd. z rzędu 5.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Oddam Ci swoje :smt064

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie tylko z 5 rzędu, ale także z 4 :|

Tytuł:
obserwator
obserwator

Odbierajcie swoje karnety ,najlepiej do końca tygodnia .bo na drugi tydzień będzie mnie ciężko uchwycić ,zostało mi jeszcze około 40 karnetów .Mam 3 karnety na wolną sprzedaż w sektorze klubu kibica ,zapraszam chętnych. :smt084 :smt084 :smt084

[ Dodano: Sro Paź 07, 2009 7:05 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

W dniu dzisiejszym na Nadzwyczajnym Walnym Zebraniu KK TUR Zarząd w całości podał się do dymisji i dymisja ta została przyjęta. Odchodzący Zarząd przedstawił swoje sprawozdanie z prac jakie wykonał oraz sprawozdanie finansowe za okres sprawowania władzy. Obydwa sprawozdania zostały ocenione przez Walne Zebranie pozytywnie i tym samym odchodzący Zarząd otrzymał absolutorium, po czym została przyjęta przez Walne Zebranie jego rezygnacja.
Jako ustępujący Prezes pragnę jeszcze raz podziękować swoim kolegom, z którymi pełniłem tę ważną i zaszczytną funkcję w Zarządzie KK TUR. Tak jak wspomniał na zebraniu Mariusz nie zawsze było różowo, ale źle też nie i sądzę, że dzięki temu, że się nie poddaliśmy było OK. Pragnę również podziękować wszystkim tym, dzięki którym pracowało się nam lepiej oraz tym, którzy rzucali nam kłody pod nogi, bo to wzmacniało nas tylko w walce z nimi i mobilizowało do jeszcze lepszej pracy.
Tak jak wspomniałem w swoim sprawozdaniu proszę naszych następców, aby nie zepsuli tego, co my zbudowaliśmy swoją ciężką pracą i życzę im wytrwałości i wiele zaparcia i konsekwencji w podejmowaniu wielu trudnych decyzji, za które i tak nie usłyszą podziękowania, a które będą tylko powodem do wielu dziwnych komentarzy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Tak jak wspomniałem w swoim sprawozdaniu proszę naszych następców, aby nie zepsuli tego,

Aż ciśnie się na usta historyczne pytanie : "... Pomożecie? ".
Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

W takim razie w imieniu swoim i całej drużyny KK Tur która zdobyła dla nas (naszego klubu) dwa MPKK w koszykówce chciałbym podziękować za profesjonalne podejście oraz świetną organizację w/w mistrzostw które względem wielu uczestników z całej POLSKI były najlepszymi mistrzostwami jakie do tej pory się odbyły .Jeszcze raz dziękuję bardzo a nowemu zarządowi życzę także wielu sukcesów i myślę że podtrzymają tą tradycję i zorganizują VI już MPKK. Również z tego miejsca chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych jak i mniej zainteresowanych iż ja jako trener reprezentacji KK TUR również rezygnuję z dalszego prowadzenia drużyny . A mojemu następcy życzę wielu sukcesów i zdobycia kolejnych tytułów MPKK w koszykówce . :smt058

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Krzysiu..dzięki za dotychczasową pracę..dla mnie zawsze będziesz Prezesem KK

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dzięki za miłe słowa...:)

Tytuł:
gaduła
gaduła

kto bedzie teraz prezesem kk wiadomo czy nie?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam wszystkich.
U Świstaka w kiosku. w ciągu najbliższych dni, będzie terminarz rozgrywek, w którym każdy chętny na jakikolwiek wyjazd w ciągu całego sezonu, będzie mógł zaznaczyć swoją chęć wyjazdu.
Na tej podstawie będziemy mogli zweryfikować wyjazdy,które będą się cieszyły dużą FREKWENCJĄ oraz te ,z których zrezygnujemy.
Chcę zaznaczyć, że swoje tzw. "pałeczki" mogą składać także osoby nie tylko z KK ale także spoza.
Pozdrawiam.

[ Dodano: Wto Paź 13, 2009 9:24 pm ]
4mA pisze:
kto bedzie teraz prezesem kk wiadomo czy nie?

Rzeczywiście... .Przepraszam wszystkich "niepowiadomionych".
To wielka GAFA (większymi literami się nie da ). :lol:
Wczoraj został powołany nowy Zarząd KK TUR.
Prezesem KK zostałem ja.Zastępcą Robson.Skarbnikiem Ania.Sekretarzem P.Olek.Oraz członkami zarządu Świstak,Bremek i Stasiu.
Przepraszam ,że nie używam nazwisk ale osoby ww. nie upoważniły mnie do podawania swoich nazwisk na forum.
Ja natomiast nazywam się Urbaniak Tomasz.
Przepraszam wszystkich zainteresowanych ,że wcześniej nie przedstawiono składu Zarządu KK TUR.
Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Życzę powodzenia "nowym"...może nasz doping dostanie jakiegoś wiatru w żagle... zaś "starym" dziękuję ale nie będę tęsknił...oby udało się ten KK TUR skonsolidować ... dla dobra naszego KKS PGE Turowa Zgorzelec... dla dobra widowiska... oby...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Przepraszam ,że nie używam nazwisk ale osoby ww. nie upoważniły mnie do podawania swoich nazwisk na forum.

W takim razie skoro to taka tajemnica..gdzie można poznać aktualny skład zarządu KK KS TURÓW ZGORZELEC. Przecież jesteście stowarzyszeniem i to chyba żadna tajemnica, kto zarządza KK?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Naj lepiej jak pojdziesz do Świstaka i sie zapytasz hehehe on wszysko wie

Tytuł:
rekrut
rekrut

jaro28 pisze:
Tomczan pisze:

W takim razie skoro to taka tajemnica..gdzie można poznać aktualny skład zarządu KK KS TURÓW ZGORZELEC. Przecież jesteście stowarzyszeniem i to chyba żadna tajemnica, kto zarządza KK?

ma rację nic dodać nic ująć, Tomek popraw to....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.