sławek
Cytuj:
Twoim jedynym sukcesem jest to, że poseł odebrał od Ciebie telefon
Z posłem Romanem Brodniakiem rozmawiałem osobiście i zapewnił mnie, że w miarę swoich ograniczonych możliwości oczywiście, w spotkaniach forumowiczów będzie uczestniczył. Jego słowne zapewnienie traktuję jako pewnik, bo w przeciwieństwie do burmistrza Rafała Gronicza, nasz poseł nie posłużył się jak dotąd tanim kłamstwem - ja przynajmniej nie przyłapałem go na tym.
Cytuj:
Dlaczego nie wyciągnie na spotkanie kogoś ze swojego podwórka? A Machałek była "przeciwwagą" dla Brodniaka. Udanych debat

A dlaczego obecność kogokolwiek na spotkaniach forumowiczów tak Ciebie interesuje - osobnika, który nie tylko w nich nie uczestniczy, lecz nawet nie odważy się ujawnić kim jest???
Cytuj:
Przyjdę bo jestem ciekaw...
Nie sądzę, żebyś przyszedł, bo to groziłoby ujawnieniem kim jesteś. Wybacz, ale mendy Twojego pokroju zawsze będzie stać jedynie na uwłaczanie innym... pod płaszczykiem internetowej anonimowości. Jeśli chodzi o Starostę - również wstępnie wyraził zainteresowanie uczestnictwem w naszych spotkaniach. Ty jednak nie przyjdziesz,... bo kogoś tak pozbawionego honoru nie stać na to. Zakładam, że po spotkaniu na którym oczywiście się nie pojawisz, zmienisz nicka i dalej będziesz ujadał. Żal mi takich jak Ty, ponieważ nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak maluczkim człowieczkiem jesteś...
Zadam pytanie po raz kolejny. Czy prawdą jest, że jesteś zarejestrowanym TW PRL-owskich Służb Bezpieczeństwa (jak to wynika z moich ustaleń) pseudonim "Pikuś", i co możesz przedstawić w związku z tym faktem na swoją obronę???